WildClub

Wildclubilla Uudellamaalla kutsuilloissa on vieraillut yli 10 vuoden ajan mukavia eri-ikäisiä vieraita ympäri Suomen ja maailman. Uudet ovat aina tervetulleita mukaan. Voit tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin tai vain seurailla illan kulkua. Clubilla on tilava saunaosasto ja tanssimiseen aula, tanssitanko sekä tietenkin peuhaamistilaa löytyy eri huoneista. Huoneet on kalustettu tunnelmaltaan, väritykseltään ja valaistukselta miellyttäviksi. Tilat ovat siisti, upeat ja suuret 600 neliötä kolmessa kerroksessa. Sijaitsemme Kirkkonummella ja hotellivaihtoehtoja löytyy läheisyydestä. Illan teemat eivät rajoita illan kulkua. Iltaan pukeudutaan oman maun mukaan kevyesti ja eroottisestikin.

Wildclub Kartano

KENELLE:

Illat ovat pareille ja naisille. Yksinäisiä miehiä otamme vain 5 per ilta. Miespaikat ovat suosittuja ja niihin on helposti 2 kuukauden jonot. Gang bang iltoihin kaksi kertaa vuodessa pääsee enemmän hyvin käyttäytyviä miehiä.

KÄYTÖS:

Korostamme hyvää käytöstä ja ennen mukaan menoa on jokaisella kerralla, aina kysyttävä lupa. On myös annettava toimintarauha sopivalla katseluetäisyydellä. Jutelkaa rohkeasti mieltymyksistänne ja tehkää tuttavuutta.
Olemme erilaisia ja arvostakaamme sitä. Illoissamme viihdytään hyvän ilmapiirin vuoksi, toiset pitävät katselusta ja osa nauttii olla katselun kohteena.

Illassamme:
Vain katsellen
Kahdestaan kumppanin kanssa muiden ollessa samassa tilassa
Parinvaihto toisen parin kanssa
Kolmen välinen
Isommissa ryhmissä
Sovittuna erikseen ilman omaa kumppania
Bi/ lesbo/gay- kokemukset

Jos tulet henkisesti tai fyysisesti loukatuksi, ota välittömästi yhteys Iraan. Puutumme asioihin vain illassa, sillä jälkikäteen selvittely on hankalaa. Ei-sanan käyttö on kaikille sallittua eikä siitä kannata kenenkään loukkaantua, olemme kaikki saaneet pakkeja;) Seuraamuksena sääntöjen rikkomisesta on vuoden porttikielto iltoihin.

Pidämme suumme kiinni ja jätämme kirjoittamatta sosiaalisessa mediassa keitä illoissamme vierailee, sillä harvapa meistä haluaa tulla tunnetuksi harrastuksestaan esimerkiksi perhepiirissä tai työpaikalla. Mikäli haluat olla illassa anonyymisti puolinaamari tekee kasvosi varsin tunnistamattomaksi. Illassa on voimassa puhelimen ja kameran käyttökielto.

SISÄÄNPÄÄSY JA HINTA:

Ovet avautuvat klo 20.00 ja ilta päättyy 03.00 On toivottu, että tulisitte kaikki mahdollisimman samoihin aikoihin aloituksen tienoilla. Mikäli estyt tulemasta olethan reilu ja ilmoitat siitä. Ilta on 50€ hengeltä ja maksu käteisellä saapumisen yhteydessä.

TAVAROIDEN SÄILYTYS:

Meillä on kullekin parille pieni yhteinen ( 25*30*50) lukollinen lokero, joten ota tavaraa mukaan vain vähän. Lokerossa kengille on pussi. Tupakoitsijoille tupakkaturkit ja vilttejä sekä tossuja.

TARJOTTAVAA:

Illassa pikkuruokailua luvassa kello 21-24 välillä. Iltamme ovat huumeettomia ja vieraat käyttävät alkoholia kohtuudella. Ota omat alkoholijuomat mukaan.

SAAPUMINEN:

Autot Kauklahden juna-asemalle Hansatie Espoo ja sieltä yhteistakseilla clubille 3,5 km. Mikäli järjestät autosi täyteen ja siinä on 5 henkeä, saat luvan ajaa pihaan asti alkuillasta niin kauan kuin autoja mahtuu. Halutessasi voit ajaa myös Kauklahden juna-aseman kautta klo 20 ja ottaa muita kyytiin. Clubin pihalla on autojärjestäjä vastaanottamassa teitä. Naapurien pihoille ja teille ei saa jättää autoja. Esittelemme uusille vieraille tilat, joten saavuttehan klo 21 mennessä.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

1. Sivumme:
Lukekaa yhdessä kumppanin kanssa sivut huolella läpi ennen iltaa www.wildclub.fi

2. Liity maililistalle:
Sivujemme kautta maililistalle ja pysyt ajantasalla tulevasta sekä saat ennen iltaa koskevaa mailia. http://www.wildclub.fi/parinvaihto/index.php/ilmoittautuminen

3. Ilmoittaudu iltaan tekstarilla:

Parit ja naiset:
Kun olet varma tulostasi, ilmoittaudu iltaan tekstiviestillä (päivämäärä ja etunimi.)

Varamiehet:
Paikat ( 5 kpl) ovat suosittuja,ja ilmoittautumiset vain puhelimessa.
GB iltaan (kaksi kertaa vuodessa) miehiä mukaan enemmän.

Varamies

Numeromme kannattaa tallentaa kännyyn. Lähetämme vastausviestin (tekstari vain siinä tapauksessa, jos ilta on täynnä. Emme siis lähetä erikseen vastausviestiä. Mikäli estyt, ilmoitathan peruutuksen 0440555602..

4. Kartta:
Kutsun mukana mailissa. Pihaamme saavutaan taksilla.

Vieraile virtuaalisesti:
http://www.wildclub.fi/parinvaihto/images/virtuaaliesittely/wildclub.html

Musavideo:
http://www.wildclub.fi/parinvaihto/index.php/esittely

Kuuntele broadcast:
Mitä tapahtuu swingersbileissä ja miten niihin pääsee mukaan?
https://www.kieku.com/channel/PETIPUHETTA/ae8f920f-42db-4a4b-b532-e58001f14aff

Wildclub Bilekalenteri 2019

Wildclub bilekalenteri 2019

MUITA MAHDOLLISUUKSIA:

tilojen vuokraus
juhlat, polttarit
valo/ videokuvausmahdollisuus
bondageopetus
tantrakoulutus
sessiot eri kokoonpanoilla

Wildclub sessiot

TERVETULOA!

www.wildclub.fi

3 kommenttia “WildClub”

 1. Villi-Ira avatar Villi-Ira sanoo:

  Olen vallan unohtanut tän blogin. No nyt pari riviä…

  Lauantaina 27.4 oli siis paikalla hyvä käytöksisiä, kelpo varusteltuja, komeita kolleja. Valitettavasti niin monella naisella ei tällä kerralla riittänyt rohkeus ilmoittautumisista huolimatta tulla mukaan paikanpäälle ja teitä kaipailtiin kovin. Tiedoksi, että nämä kollit eivät syö elävältä ja osaavat myös keskustellakin;) Tiedän myös, että moni heistä on niin gentleanni että hoitaa kyyditykset paikanpäälle ja kotiin asti, ilman taka- ajatuksia. Itse emäntänä en ehdi paneskelemaan, mutta nautin kyllä näkemästäni 😉 Seuraava swinger ilta o​n pian 4.5 jonne pareja, naisia ja tieysti muutama viriili kolli. Ujoimmatkin uskaltanevat eyes wide shut naamiobileisiin 18.5 ja sitten kuntoillaan kunnolla gb:ssä 8.6 jota moni o​n koko talven odottanut. Kevättä kohti ja vaatteet vaan vähenee,)

 2. Villi-Ira avatar Villi-Ira sanoo:

  Perinteinen vuoden kohokohta 8.6 gb ilta Wildclubilla lähestyy. Oletko valmis ?
  Iltaan naisia, miehiä, muunsukupuolisia, pareja sekä sinkkuja.

  Miten pääsen gb iltaan mukaan ?

  Toimi näin!

  1. Lue ensin sivut huolella läpi http://www.wildclub.fi

  2. Liity kutsuvieraaksi sivujen kautta

  3. Ilmoita päivämäärä ja etunimesi /nimenne tekstiviestillä 0440555602

  Wildclub on vuokrattavissa myös kesällä yhteisiin eroottisiin/ kinkyisiin hetkiin.

  Tervetuluoa mukaan !

 3. NahkaOrja-83 avatar leatherslave sanoo:

  Hei Villi-Ira. Tarvitsetteko WildClub bileisiin talkootyöllä vapaaehtoisia orjia. Voisin ryhtyä yhdeksi vapaaehtoiseksi orjaksi.
  Sähköpostiosoitteeni on [email protected]

Vastaa