Turun Baletti – Siveyden raunioilla

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 16/06/2018
20:00

Tapahtumapaikka
BARKER -teatteri

Kategoriat


Henkilön Turun Baletti kuva.

Liian kauan ovat siveyden kahleet suitsineet haluja, himoja ja tarpeita. Pakottaneet tuntemaan pelkoa, syyllisyyttä ja häpeää. Saaneet yksilöt ja yhteisöt kätkemään räävittömän, rohkean ja riettaan kauneutensa.
Nyt siveyden savuavilla raunoilla juhlivat selviytyjät. Vahvimmat, jotka selvisivät oman mielensä ja yhteiskunnan rajoituksista, löysivät oman heimonsa. He eivät enää säästele itseään – eivät muille, eivät muiden ohjaamina. Siveys on murrettu, murskattu, sen taika on särjetty. Säädyllisyyttä ja puhtautta vaaliva yhteiskunta on tuhoutunut. On aika riisua odotukset.

Barker-teatteri riisutaan ja puetaan taas Turun Baletin tarpeita palvelemaan. Darkroom, laitteet, lava – kaikki on teitä varten. Myös valoisa ja tilava pukeutumistila on jälleen käytössänne, jotta voitte sonnustautua tilaisuuden vaatimiin, dresscoden täyttäviin asuihinne. Voitte kromata hampaanne, tuhria koneöljyllä kehonne, vetää nahkaa yllenne, kietoutua sideharsoon tai pukeutua mitä näyttävimpiin asuihinne tutun kumin ja pvc:n lisäksi tai sijaan. Romahduksesta kukaan on tuskin selvinnyt siistissä puvussa. Rääsyt ovat rikkautenne ja mielikuvitus asusteenne. Repikää tämä teema riekaleiksi!

Lavan ottavat haltuun illan aikana niin taistelijat kuin selviytyjätkin, vahvat kuin heikotkin, rajusti ja herkästi, neljän hyvin erilaisen esityksen aikana. Muulloin lava on teidän! Musiikki soi läpi yön, dj-valikoimamme yksilöt tyydyttänevät pitkäkestoisesti tai ainakin hetkittäin musiikkitarpeenne.

Tietyt säännöt ja rajoitukset pätevät yhä – kuten aina kinkybileissä – ja koska kuvien ottaminen on kiellettyä muilta, paitsi ammattilaisvalokuvaajaltamme, hän on paikalla kuvauspisteessään. Käytä häntä.

Odotukset lunastamme kesäkuussa. Sitä ennen te voitte lunastaa ennakkolippunne – luopua epävarmuudesta ja valintojen kanssa kamppailemisesta. Lisää tietoa ja tarkempia ohjeita sivuiltamme www.turunbaletti.net
Haluatte olla osa tätä maailmaa, tätä heimoa, tätä juhlaa. Koskaan ei voi tietää milloin löpö loppuu!

Turun Baletti: Siveyden raunioilla
La 16.6.2018 klo 20-03
Barker-teatteri, Raunistulantie 25, Turku
Dresscode
K-18
Liput: 20 € / 15 € (sis. narikan)

Ennakkoliput
Ennakkolippuja myydään 100kpl verkkokaupassamme osoitteessa https://holvi.com/shop/TurunBaletti/. Myyntiaika on 10.4.-10.6. tai niin kauan kuin lippuja riittää. Ovelle jätämme myytäväksi 30 kpl lippuja. Verkkokaupan jäsen/ei-jäsen -lippujen saldoja päivitetään jatkuvasti. Ovella jäsenlipun kanssa tulee esittää voimassa oleva kinky-yhdistyksen tai TuSetan jäsenkortti.

Majoitus
Lähin majoituspaikka on HeseHotelli (n. 2 km päässä), mutta keskustan hotelleista pääsee näppärästi perille ja Omenahotelli (Humalistonkadulla) lienee edullisin.

Saapuminen
Barker-teatterille pääsee kävellen, bussilla, taksilla tai omalla autolla. Pysäköintitilaa on runsaasti. Bussit 14 ja 15 kulkevat Barkerin lähelle (Pysäkki 228 Virusmäenpuisto) ja taksi keskustasta maksaa n. 15€, kauppatorilta Barkerille matkaa on n. 3 km.

Lisätietoa Barkerin sivuilla:
http://www.barkerteatteri.fi/joomla/index.php/osoite

Maksutavat
Barkerilla maksuvälineenä käy vain käteinen ja lähin pankkiautomaatti on linja-autoasemalla parin kilometrin päässä, joten varaa käteistä mukaan!

Liput ja narikka
Lipun hintaan kuuluu narikka. Ovelta ostettava lippu maksetaan käteisellä, ennakkoliput voidaan lukea paperilta tai älypuhelimen näytöltä. Ennakkomyynnistä ostetun jäsenlipun kanssa ja jäsenlippua ostettaessa tulee esittää voimassa oleva kinky-yhdistyksen tai TuSetan jäsenkortti.

Dresscode
Kinky- ja fetissiasut, Mad Max, postapokalyptinen, dystopinen, rähjääntynyt, rievuista kasattu, kulunut, mielikuvitukselliset materiaalit, lähes alaston ja nyrkkisääntönä: asu, jota et pukisi yllesi lähtiessäsi baariin tai tavallisiin juhliin.
Jos olet epävarma läpäiseekö asusi dresscoden, voit kysyä sitä ennen bileitä lähettämällä viestin osoitteeseen [email protected].
Dresscoden on tarkoitus edistää teeman ja kinkybileiden mukaista tunnelmaa.

Tila
Juhlatilaan noustaan kerroksen verran portaita eikä käytettävissä ole hissiä, joten tila ei valitettavasti ole esteetön. Tupakointi tapahtuu ulkona ja tumpit on huolehdittava aina asiaankuuluvaan jäteastiaan.
Kaikille tarkoitetut wc:t ja kaikille avoin pukeutumistila löytyvät sisääntultaessa ennen lipunmyyntipistettä. Valvottu narikka toimii lipunmyynnin yhteydessä.  Juhlatilasta löytyvät mm. esiintymislava, Turun Baletin dungeon-laitteet, tuoleja sekä tilaa tanssimiselle ja leikkimiselle. Pienemmästä tilasta juhlatilan yhteydessä (lämpiöstä) löytyy dark room (pareille ja seurueille) sekä pieni oleskelutila, vettä ja tarjoilutiski B-oikeuksin. Ruokaa ei tapahtumassa ole saatavilla eikä lähistöllä ole ruokapaikkoja, mutta tarjoamme pientä suolaista purtavaa. Valokuvauspaikka erotetaan myös selvästi, jotta kuvaan päätyvät ja pääsevät vain halukkaat.

Ohjelma
Ensimmäinen ohjelmanumero nähdään n. klo 22. Esityksiä nähdään tasatunnein yhteen saakka ja luvassa on neljä keskenään hyvin erilaista ohjelmanumeroa, suurin osa juuri tätä tapahtumaa varten tehtyjä.

Staff
Staff-lappua ja Turun Baletti -kaulanauhaa kantavat henkilöt mm. neuvovat laitteiden käytössä sekä vastaavat yhdistystä ja tapahtumaa koskeviin kysymyksiin. He ovat Turun Baletin vapaaehtoisia toimijoita, jotka mahdollistavat – taustalla toimivien vapaaehtoisten lisäksi – sen, että koko tapahtuma on olemassa.

Etiketti
Katsoa saa, mutta ilman lupaa ei saa koskea.
Toisten sessioihin ei saa puuttua, ei sanoin eikä teoin.
Anna sessioiville työskentelytilaa ja työrauha.
Kaikenlainen valokuvaus ja muu tallentaminen on kielletty.
Bileissä nähdystä ei puhuta niiden ulkopuolella.

Mikäli kohtaat etiketin vastaista toimintaa, ilmoita siitä heti staffille. Mitä pikemmin asia saadaan tietoon, sitä paremmin siihen voidaan puuttua. Myös yhdistyksen hallitukselle sähköpostitse jälkikäteen tehdyt ilmoitukset auttavat parantamaan ongelmatilanteiden tiedostamista ja niihin puuttumista jatkossa.

Valokuvaus
Kuvaajamme ottaa pyynnöstä kuvia valokuvauspaikalla. Ennen kuvausta täytetään lomake, jolla ilmoitetaan sähköpostiosoite ja kielto tai suostumus kuvien käyttämiseen Turun Baletin aineistossa. Lähtökohtaisesti kuvat on tarkoitettu jokaisen omaan käyttöön. Kuvaus on maksutonta ja kuvaaja lähettää kuvat hänelle annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lopuksi
Haluamme tarjota turvallisen tilan joka on vapaa kaikenlaisesta syrjinnästä. Jos sinulla on kysyttävää, tai haluat luvan riskileikkihin, kuten neulotukseen, ota hyvissä ajoin ennen bileitä yhteyttä osoitteeseen [email protected].

****

For too long have the chains of chastity fettered people’s desires, lusts and needs. Made us feel fear, guilt and shame. Made individuals and communities hide their boisterous, bold, obscene beauty.

Now, on the smoking ruins of chastity, the survivors celebrate. The strongest, who survived the limitations of society and their own mind, discovered their own tribe. No longer do they spare themselves, not for others, nor directed by others. Chastity has been broken, crushed, its magic dispelled. The society cultivating decency and purity has been destroyed. It is time to strip away expectations.

The Barker theater will be stripped and dressed again to serve the needs of Turun Baletti. Darkroom, devices, stage – everything is for you. Also the well-lit and spacious dressing area is yours to use so you can dress up for the occasion as the dresscode demands. You can chrome your teeth, smear engine oil on your bodies, strap on your leathers, wrap up in gauze or don your most outrageous outfits instead of (or in addition to) the familiar rubber and pvc. Hardly anyone survived the collapse wearing a neat and tidy suit. Rags are your riches and imagination your accessory. Rip this theme to shreds!

The stage will be taken over during the evening by fighters as well as survivors, the strong and the weak, roughly and tenderly, with four very different shows. For the rest of the evening, the stage is yours! Music will play through the night, the specimens of our DJ collection should satisfy your musical needs, long-term or at least occasionally.

Certain rules and limitations still apply – as always in kinky parties – and because photography is forbidden, our professional photographer will be available in the photo booth. Use him.

We will fill our end of the bargain in June. In the meanwhile, You can start by buying your tickets in advance – and give up both uncertainty and the struggle between choices. Additional information and more detailed instructions can be found on our web pages www.turunbaletti.net.

You want to be part of this world, this tribe, this party. One never knows when the fuel runs out!

Turun Baletti on the Ruins of Chastity
Sat June 16th 2018, 8pm to 3am
Barker theater, Raunistulantie 25, Turku
Dresscode
Over 18 only
Tickets 20 €/15 €, cloakroom fee included

Advance tickets
100 tickets will be available for purchase in advance from our web store https://holvi.com/shop/TurunBaletti/ from April 10th to June 10th or as long as there are tickets remaining. We will reserve 30 tickets to be sold at the door. The member / non-member ticket balances in the web store will be updated daily. If you have purchased your ticket at the memberships price, you must present the a valid membership card of a Finnish kink organization or TuSeta at the door.

Lodging
The nearest lodging facility is HeseHotelli (a bit over a mile away), but downtown hotels are within reasonable distance, and Omena hotel (on Humalistonkatu) is probably the least expensive.

Arrival
You can reach the Barker theater on foot, by bus, cab, or your own car. There is plenty of parking space. Buses 14 and 15 have a stop near Barker, and a cab fare from downtown is about 15 €. The distance between the market place (Kauppatori) and the Barker theater is about two miles.

Payment methods
At the Barker theater, only cash can be accepted. The closest ATM is at the bus station, over a mile away, so be prepared in advance!

Tickets and cloakroom
The cloakroom fee is included in the ticket price. Tickets at the door can be purchased with cash only. Advance tickets can be read from paper or smartphone screen. Member tickets, both bought in advance or at the door, require a valid membership card of a Finnish kink organization or TuSeta.

Dresscode
Kinky and fetish costumes, Mad Max, postapocalyptic, dystopic, messy, made of rags, decrepit, imaginative materials, almost naked and as a rule of thumb: any outfit, you won’t wear when you are going to the bar or ordinary party.
If you are uncertain if your costume passes the dresscode, feel free to ask before the party by sending an inquiry to address [email protected].
Dresscodes intention is avail the atmosphere of the theme and whole kinky party.

Space
The party space is up one set of stairs, and there is no elevator available, so the space unfortunately is not accessible. The smoking area is outside and cigarette stubs must be discarded into a suitable bin.

Gender neutral toilets and inclusive dressing area are soon after entrance, before ticket sale and guarded cloakroom.

The main party area has the stage, Turun Baletti dungeon devices, chairs, and room for dance and play. The smaller area includes a dark room (for couples and groups), a small withdrawing area, a water tap and a bar with rights to sell wine and milder drinks. There is no food service, except small salty snacks, and also there are no restaurants nearby.

The photoshoot area will be clearly marked and easy to find if you want your photo taken. It will also be easy to avoid if you don’t want to be photographed.

Program
The program starts at about 10pm, and others follow hourly. There are four numbers, very different from each other, most of them made especially for this event.

Staff
People carrying a staff tag and an orange Turun Baletti lanyard will give you advice in the use of our dungeon devices, and answer questions concerning the organization and the event. They are unpaid volunteers of Turun Baletti, making the existence of this whole event possible, along with others behind the scenes.

Etiquette
You may look but not touch, without permission.
Do not interfere in other people’s sessions, with neither word nor deed.
Give the people engaged in a session space and peace.
Photography and all other methods of recording are forbidden.
Anything seen in the party is not to be mentioned outside it.

If you encounter activity breaching the etiquette, please notify the staff immediately.
The sooner we hear about a problem, the faster we can deal with it. We also appreciate email notifications to the organization board afterwards regarding any problems you encountered. That also helps us in recognizing and preventing them in our future events.

Photography
Our photographer will take requests in the photo booth. Before the shoot, a form is filled including email address and permission (or lack thereof) to use the photos in promoting Turun Baletti. Primarily, the photos are for your own personal use. The photoshoot is free of charge, and the photos will be sent to the given email address in digital form.

In closing
We want to offer a safe space that is free of all sorts of discrimination. If you have questions to ask, or want to have permission to engage in more risky play like needles, please contact us well in advance. The email address is [email protected]

Vastaa