Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun Baletti: Fetish Club Masquerade

lokakuu 12 klo 20:00

Turun Baletti: Fetish Club Masquerade
Lauantaina 12.10.2019 klo 20-02 (sisäänpääsy 01 saakka)
Show Time, Käsityöläiskatu 10, 20100 Turku
Liput: 20€ / 10€ (kinky-yhdistysten & TuSetan jäsenille) VAIN KÄTEINEN!
K-18 / ei pukeutumiskoodia

Turun Baletin naamiaisteemainen Fetish Club valtaa jälleen syksyisen Turun ja ShowTimen!

Fetish Clubilla ei ole pukeutumiskoodia, mutta perinteiset kinky/fetish-asut ovat erittäin tervetulleita ja teeman mukaan voit liittää asuusi kaikkea naamioista ihomaaliin – käytä vapaasti mielikuvitustasi! Kuten aina ennenkin, teema on vain antamassa inspiraatiota, ei rajoittamassa ketään eli tulkaa sellaisina kuin olette ja nauttikaa bileistä! Vaatteet saa vaihdettua paikan päällä ja narikka kuuluu lipun hintaan.

Turun Baletin lukuisat dungeon-laitteet ovat juhlijoiden käytettävissä koko illan ajan ja tapahtumasta löydät ainakin kippikrossin, bondagetuolin, häpeäpuun, useita pukkeja sekä riiputtimen – lisäksi lukittavassa sivuhuoneessa on tarjolla seinällä kiinteä krossi sekä panokone. Mihinkään toimintaan ei tarvitse osallistua, hengailu ja toisten katselu kohteliaan etäisyyden päästä toimii myös hyvin. Toisaalta jos jokin kiinnostaa, staffimme on valmiina opastamaan sinua laitteiden käytössä ja Baletin piiskuri voi myös tarjota halutessasi kokemuksia.

Fetish Clubilla noudatetaan kinkybileiden perinteistä etikettiä eli muita ei saa koskea ilman lupaa ja muiden sessioita ei pidä kommentoida eikä muutenkaan sekaantua. Valokuvaus on ehdottomasti kiellettyä muualla paitsi selfie-pisteessä, samoin osanottajien henkilöllisyyksien ja tekemisten paljastaminen ulkopuolisille. Selfie-pisteen löydät pukeutumistilan perältä, huomioi kuitenkin aina muut bilettäjät! Jos kohtaat ongelmatilanteita kuten kännykällä kuvaamista tai ei-toivottua lähentelyä, pyydä apua staffiltamme jotka tunnistat Turun Baletin oranssista kaulanauhasta ja nimilapusta.

Tuttuun tapaan löydät Fetish Clubilta kinky-kirppiksen jonne voit tuoda turhaksi jääneitä asuja, kenkiä, leluja ja muuta sopivaa rekvisiittaa. Merkitse tuotteesi valmiiksi jo kotona hinnalla ja nimimerkilläsi, tuo tuote Baletin infotiskille (aulan biljardipöytä) ja nouda rahat/myymättä jääneet tuotteet kirppiksen sulkeutuessa klo 24.

Infotiskiltä voit myös hankkia tai uudistaa jäsenyytesi vuodelle 2020 – normaalihintaisen lipun tapahtumaan maksaneille hyvitetään jäsen-alennus jäsenmaksussa. Jäsenyyden eduista voit lukea lisää täältä.

Ensikertalaiset ovat myös erittäin tervetulleita juhlimaan ja järjestämmekin suositun Uusien Infon juuri ennen bileitä, lue siitä lisää täältä!

Lähin hotelli juhlapaikalta on korttelin päässä sijaitseva Omenahotelli ja kadunvarsipysäköinti Turun keskustassa on viikonloppuisin ilmaista launtaisin klo 15:00 alkaen.

Masqueraden tiukkoja tahteja rytmittävät DJ:t aina pikkutunneille saakka, illan aikana puikoissa: Kidbionic b2b Jen K sekä Dj Mekha.

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 12
Aika:
20:00
Kotisivu:
https://turunbaletti.fi/fi/12-bileet

Järjestäjä

Turun Baletti
Puhelin:
050 577 2382
Sähköposti:
info@turunbaletti.fi
Kotisivu:
http://www.turunbaletti.net/fi/

Tapahtumapaikka

Showtime
Käsityöläiskatu 10
Turku,20100
+ Google Map
Puhelin:
+358400444547
Kotisivu:
http://www.showtime.fi/

Vastaa