Turun Baletti – Fetish Club #63

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 30/03/2019
20:00

Tapahtumapaikka
Show Time

Kategoriat


Turun Baletti: Fetish Club #63
Lauantaina 30.3.2019 klo 20-02
Ravintola Show Time, Käsityöläiskatu 10, 20100 Turku
Liput: 20 € tai 10 € kinky-yhdistysten & TuSetan jäsenille (vain käteinen)
K-18 / ei pukeutumiskoodia

Vuoden toinen Fetish Club järjestetään perinteiseen tapaan Show Timessa. Tällä kertaa tapahtumallamme ei ole teemaa eikä myöskään pukeutumiskoodia, mutta olisi mukava nähdä kinkyhköä pukeutumista ja näyttäviä asukokonaisuuksia – käytä vapaasti mielikuvitustasi! Narikan vierestä löydät tilan vaatteiden vaihtoa varten. Narikkamaksu kuuluu lipun hintaan.

Mihinkään toimintaan ei tarvitse osallistua, hengailu ja toisten katselu kohteliaan etäisyyden päästä toimii hyvin. Turun Baletin dungeon-laitteet ovat juhlijoiden käytettävissä koko illan ajan ja loistavat DJ’t pitävät huolen viihtyvyydestä aina pikkutunneille asti.

Perinteiseen tapaan löydät tapahtumastamme kinky-kirppiksen jonne kannattaa tuoda turhaksi jääneitä asuja, kenkiä, leluja ja muuta sopivaa rekvisiittaa. Hinnoittele tuotteesi ja merkkaa nimimerkkisi jo valmiiksi kotona vaikkapa maalarinteipillä, nouda rahat/myymättä jääneet tuotteet kirppiksen sulkeutuessa klo 24 – simppeliä!

Bile-etiketti on voimassa joten valokuvaus bileissä on kielletty, samoin osanottajien henkilöllisyyksien ja tekemisten paljastaminen ulkopuolisille. Kynttilät/vaha ja sotkuiset sessiot jätetään pois ravintolasta ja riskileikkeihin tulee pyytää etukäteen lupa hallitukselta.

Etikettiä, järjestystä ja muuta hyvää menoa vahtivat bilevalvojamme. Heiltä saa apua jos eteen tulee ongelmatilanteita kuten kännykällä kuvaamista, ei-toivottua lähentelyä tai vaaratilanteita. Luonnollisesti he neuvovat myös muissa asioissa kuten laitteiden käytössä. Heidät, kuten muunkin vuorossa olevan staffin, tunnistaa Turun Baletin oranssista staffinauhasta ja nimilapusta.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Lisätietoa osoitteessa: http://www.turunbaletti.net/

Vastaa