Turun Baletti – Fetish Club

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/03/2018
20:00

Tapahtumapaikka
Gong

Kategoriat


Turun Baletti: Fetish Club
Lauantaina 10.3.2018 klo 20-03
Gong (3. krs), Humalistonkatu 8A, 20100 Turku
Liput: 15 € tai 10 € kinky-yhdistysten & TuSetan jäsenille (kortti ja käteinen)
K-18 / ei pukeutumiskoodia

Oletko vastikään kiinnostunut fetissien ja BDSM:n maailmasta? Oletko muutoin kokenut, mutta uusi kinkybileskenessä? Oletko miettinyt millaista olisi leikkiä crossin tai bondagetuolin kanssa? Jos vastasit kyllä, meillä on klubi-ilta juuri sinulle maaliskuussa kun Turun Baletin Fetish Club valloittaa Gongin!

Pukeutumiskoodia ei ole, mutta suurin osa vieraista ja staffistamme pukeutuu silti fetisistisesti, joten voit hyvin kokeilla samaa oman asusi kanssa niin paljon tai vähän kuin haluat. Sisäänkäynti bileisiin tapahtuu omasta sisäänkäynnistä porttikongin perältä. Narikan vierestä löydät tilan vaatteiden vaihtoa varten ja narikkamaksu kuuluu lipun hintaan.

Bile-etiketti on voimassa joten valokuvaus bileissä on kielletty, samoin osanottajien henkilöllisyyksien ja tekemisten paljastaminen ulkopuolisille. Mihinkään toimintaan ei tarvitse osallistua, hengailu ja toisten katselu kohteliaan etäisyyden päästä toimii hyvin. Toisaalta jos jokin kiinnostaa, staffimme on valmiina opastamaan sinua laitteiden käytössä, Baletin piiskurit sekä sitojat ovat valmiina tarjoamaan kokemuksia ja lisäksi luvassa on pieniä esityksenomaisia demonstraatioita erilaisista BDSM-tekniikoista.

Salin reunalta löydät yksityisemmän laitehuoneemme jonne ovat tervetulleita parit ja ryhmät. Tilasta löytyy esim. bondagetuoli, pukki, häpeäpuu, sohva sekä panokone. Kynttilät/vaha ja sotkuiset sessiot jätetään pois ravintolasta ja riskileikkeihin tulee pyytää etukäteen lupa hallitukselta. Laitteita on sijoitettu myös muualle juhlatilaan.

Etikettiä, järjestystä ja muuta hyvää menoa vahtivat bilevalvojamme. Heiltä saa apua jos eteen tulee ongelmatilanteita kuten kännykällä kuvaamista, ei-toivottua lähentelyä tai vaaratilanteita. Luonnollisesti he neuvovat myös muissa asioissa kuten laitteiden käytössä. Heidät, kuten muunkin vuorossa olevan staffin, tunnistaa Turun Baletin neon-oranssista staffinauhasta ja nimilapusta.

Ja kyllä, te bileskenen kokeneet veteraanit, olette myös lämpimästi tervetulleita mukaan juhlimaan kanssamme uudenlaista Fetish Clubia! Baletin dungeon-laitteisto on vapaasti käytettävissä, Gongin iso tanssilattia ja Baletin DJ:t pitävät tunnelman katossa – aina aamukolmeen saakka!

Kaikki on uutta vain kerran elämässä, tule kokemaan se hyvässä seurassa!

Lisätietoa: Turun Baletti

Vastaa