Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tampere Fetish Factory – CINEMATIC

syyskuu 20 klo 00:00 - syyskuu 21 klo 00:00

Rsyke ry esittää: Tampere Fetish Factory – CINEMATIC

Valot, kamerat, ACTION!

Tänä vuonna Tampere Fetish Factory tarjoaa Hollywoodin taikaa CINEMATIC-teemaisessa tapahtumassa. Pukeudu parhaimpiisi, älä anna paparazzien häiritä, ja astele punaista mattoa pitkin valojen loisteessa kuin tähdet Hollywoodin ensi-illassa, sillä tänä syksynä jokainen meistä on tähti!

Tapahtuma jakautuu kahdelle päivälle, perjantaille ja lauantaille:

Perjantai 20.9.2019
18-22 Etkot/Elävä videokirjasto, Telakka

Lauantai 21.9.2019
11-16:30 Kumi/Latex-työpaja by Tiina Rikala
14-17(:30) Päiväohjelma, Vapriikki
18-20 Yhdistysseminaari, Tiima
20-02 Iltajuhla, Olympiakortteli

Ohjelma

    • Perjantaina 20.9 vietämme etkoja klo 18-22, jossa pääsemme seuraamaan erilaisia performansseja kirjaston kokoelmien herätessä eloon Telakan kabinetissa. Olit sitten ensikertalainen tai kokenut kinkster, näillä etkoilla et jää kylmäksi, sillä tunnelmaa lämmittelevät Lady Sweet ja Katajanoksa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

    • Lauantaina 21.9 voit ensin päivällä virittäytyä tunnelmaan Latex by Tiina Rikalan kumi/latex-työpajassa. (HUOM! Työpajaan on erillinen ilmoittautuminen suoraan Tiinalle! kts tarkempi kuvaus)

 

    • Lauantain päiväohjelmassa Vapriikissa sukellamme elokuvien maailmaan ja pääsemme katsomaan Luvvbites-kollektiivin lyhytelokuvat Frostbite ja Näkki. Elokuvien jälkeen luvassa keskustelua BDSM:stä elokuvamaailmassa. Keskustelua vetää Mia-Rouva, ja keskustelussa mukana myös apulaisprofessori J. Tuomas Harviainen. Tapahtuma alkaa klo 14 ja päättyy viimeistään klo 17:30.

 

  • Iltajuhlasta ei puutu glamouria! Olympiakorttelin ovet avautuvat klo 20, ja punainen matto on levitytty valmiiksi ottamaan vastaan juhlijat. Luvassa ohjelmaa kaikenikäisille, pikkuisia unohtamatta. Ohjelmassa mm. burleskia, köysitaidetta, puvustuksen ja latexin loistoa by Tiina Rikala ja indielava, jonne voit tuoda myös oman esityksesi. Paikalla on myös neuloitus-, sähkö- ja jalkafetissipisteet sekä tanssimusiikkia.

Huomioithan, että tapahtumaa järjestetään eri ravintolatiloissa, eikä omia juomia ole mahdollista tuoda!

Teema ja pukeutuminen

Luonnollisesti kaikki kinky/fetish-tyyppiset asut ovat sopivia tapahtumaan. Näiden lisäksi Hollywood glamour ja iltapuvut ovat sallittuja, onhan paikalla sentään punainen matto! Kinky-bileille tyypilliseen tapaan normaaleissa katuvaatteissa sisään ei pääse. Lue lisää pukeutumisohjeesta täältä: Pukukoodi

Paikalla on myös pukeutumistila, joten voit pukeutua myös vasta paikan päällä.

Etiketti

Tapahtumassa on voimassa tiukat häirinnän vastaiset ja yksityisyyden suojaa tarjoavat käyttäytymissäännöt. Tutustu niihin tarkemmin täällä: Etiketti

Työpajat

Tänä vuonna TAFF:ssa on vain yksi työpaja, Kumi/Latex-työpaja by Tiina Rikala.

Työpaja on tällä hetkellä loppuunvarattu!

Haluatko oppia tekemään itse lateksivaatteesi? Haluatko oppia lisää? Rsyke ry tarjoaa jälleen ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla kumivaatteiden valmistamista Latex By Tiina Rikala vaatesuunnittelijan Tiina Rikalan opastuksella. Workshop räätälöidään osallistujien tarpeiden ja osaamisen mukaan. Voidaan keskittyä alkeisiin, tai voidaan harjoitella koristelutekniikoita tms. Työpajan aikana on mahdollista toteuttaa esimerkiksi minihame, pikkupöksyt, bokserit, hihaton paita, kaulapanta tai irtohihat. Workshopissa on mahdollista myös korjata/tuunata omia vaatteita.

Workshopin osallistumismaksu on 39 euroa + materiaalikulut (työstä riippuen, n. 4-15 euroa).

Ilmoittautumiset suoraan Tiinalle osoitteeseen tiina.rikala(at)gmail.com viimeistään perjantaina 7.9.2019!

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mitä haluat tehdä, oletko aikaisemmin osallistunut kyseiseen työpajaan, oletko itse tehnyt aiemmin lateksivaatteita, mitä olet suunnitellut tekeväsi workshopissa, ja mitä toivot työpajalta. Workshoppiin otetaan maksimissaan 10 henkeä ja järjestetään minimissään viidelle hengelle. Ilmoittautuminen varmistetaan maksamalla osallistumismaksu viimeistään 7.9 mennessä, jonka jälkeen maksamattomat varaukset voidaan täyttää varapaikalta.

Työpaja järjestetään Ateljeekadun tiloissa Kehräsaaressa (A-talo, sisäpiha, Hookin vieressä).

Musiikki ja DJ:t

Musiikista vastaavat DJ Meke, DJ K-109 ja DJ Zombiebat.

Liput

Perjantain tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Lauantain tapahtumiin ainoastaan ennakkolipuilla.

Hinta lauantaille koko päiväksi 23 € jäsenkortilla, ja 30 € ilman kinky-yhdistyksen jäsenkorttia.
Voit myös ostaa lippuja erikseen päivätilaisuuteen ja iltajuhlaan.
Päivätilaisuuden lippu 5 € jäsenkortilla, 10 € ilman jäsenkorttia.
Iltajuhlan lippu 20 € jäsenkortilla, 25 € ilman jäsenkorttia.
Lipunmyynti Rsykkeen nettikaupassa: https://holvi.com/shop/Rsyke-lippukauppa/

Tiedot

Alkaa:
20 syyskuun klo 00:00
Loppuu:
21 syyskuun klo 00:00
Kotisivu:
http://www.rsyke.net/taff2019.php

Järjestäjä

Rsyke
Kotisivu:
http://www.rsyke.net/

Tapahtumapaikka

Olympia-kortteli
Satakunnankatu 10
Tampere,33100
+ Google Map
Kotisivu:
https://olympiakortteli.fi/

Vastaa