Tampere Fetish Factory 2018 – Liisa Ihmemaassa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 15/09/2018
21:00

Tapahtumapaikka
Olympiakortteli

Kategoriat


Tampere Fetish Factory 2018 - Liisa Ihmemaassa

TAFF on täynnä ohjelmaa aamupäivästä yömyöhään

Tampere Fetish Factory eli tuttavallisemmin TAFF on vuodesta 2001 asti järjestetty kinkyt yhdistävä kulttuuritapahtuma. Tänäkin vuonna mukaan mahtuu painavaa asiaa, performansseja, työpajoja ja tietenkin iltajuhla, jonka teema seuraa tänä vuonna Lewis Carrollin tarinaa Liisa Ihmemaassa

Tapahtuman kellonajat ja yksityiskohdat tarkentuvat vielä. Tarkista viime hetken muutokset heinäkuun puolessa välissä avautuvalta tapahtumasivulta http://www.rsyke.net/taff2018

Tänä vuonna tapahtuma jakaantuu kahteen osaan: päivätapahtumaan ja iltajuhlaan.

Päivätapahtuma:

Aloitamme aamupäivällä Tampereen ydinkeskustassa seminaarin, markkinoiden ja työpajojen parissa:

– Tämän vuoden TAFF-seminaarin teemana on “sallitun rajat”. Seminaarin puheenjohtajana toimii Sexpo-säätiön puheenjohtaja Tiia Forsström. Seminaari järjestetään yhteistyössä Sexpo-säätiön kanssa.

– TAFF-markkinoilla on mukana joukko käsityöläisiä esittelemässä ja myymässä omia tuotteitaan. Markkinoille mahtuu myös kirpputori, jonne voit tuoda myyntiin omia kinky-teemaisia vaatteita tai välineitä.

-Työpajat järjestetään vaihtuvissa tiloissa Tampereen ydinkeskustassa. Työpajojen lopullinen sisältö on vielä valmisteilla. Tämän hetkisen tiedon mukaan tiedossa on seuraavaa:

– Primal Play
– Latex-vaatteiden valmistus
– Veriside: Turvallisesti neuloilla, veitsillä ja tikeillä
– Korkokenkä ja meikkaus -työpaja
– Mikä on sun turvasana? Kommunikaatioharjoituksia
– Mehuhetki: Pikkuisuus kinkyilyssä
– Oi katsohan vaari tuota hauvaa! Hauvakahvila

Iltajuhlat:

Iltajuhla alkaa Olympiakorttelin historiallisessa elokuvateatterissa klo 21 ja jatkuu 04 asti.

Illan aikana lavalle nousee useita esiintyjiä ja meitä tanssittaa kolme Dj:tä. Tapahtumassa on myös mahdollisuus kokeilla turvallisessa ohjauksessa neuloitusta. Juhlavieraiden käytössä ovat kaikki Rsykkeen dungeon-laitteet mukaan lukien onnenpyörä.

Iltajuhla klo 21-04. Olympiakortteli, Satakunnankatu 10, Tampere. Sisäänpääsy edellyttää pukeutumisohjeen noudattamista ja sitoutumista valokuvauskieltoon ja juhlaetikettin. Liput 20e kinky-yhdistysten jäsenille ja 25e muille. Liput vain ovelta. Lipunmyynti ja sisäänpääsy päättyy klo 01. K-18.

Tiedustelut sähköpostitse: rsyke.ry (at) gmail.com.

Vastaa