OuSM ry – Ropex

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 22/09/2018
20:00

Tapahtumapaikka
Tukikohta

Kategoriat


OuSM ry järjestää Ropex -tapahtuman Oulussa lauantaina 22.9.2018 klo 20.00-02.00! Paikkana toimii Tukikohta (Sorvarintie 5, 90530 Oulu) ja bileiden teemana köydet sekä sitominen. Teemaan liittyvä asustus ei ole pakollista (noudatettava dresscode löytyy alempaa).
Ovet avautuvat kello 20 ja valomerkki 1:30.

Tapahtumassa ei ole anniskelua, mutta omat alkoholi- sekä muut juomat ovat sallittuja.

Sijainti

Juhlatilana toimii jälleen Tukikohta Oulun Välivainiolla osoitteessa Sorvarintie 5. Paikalle pääsee Oulun keskustasta linja-autolla, taksilla ja tarvittaessa myös kävellen. Keskustasta Tukikohtaan on matkaa n. 4km.

Liput

Kinky-yhdistysten sekä Oulun SETAn jäsenille alennus ennakkolipusta! Kinky-yhdistysten ja Oulun SETAn jäsenille 12€, muille 15€.

Lippuja saa myös ovelta! Ovelta liput 20e kaikille (riippumatta jäsenyyksistä).

HOX! LIPUNMYYNTI SULJETAAN OVELLA KLO 00.

Liput voit ostaa täältä!

Dresscode

Ropexissa noudatetaan dresscodea eli edellytämme osallistujilta kinky-/ fetissihenkistä pukeutumista tai juhla-asua (tumma puku, frakki tai kokopitkä juhlapuku). Perinteinen juhlapuku suositellaan varusteltavan “kinkymaustein” eli lisäten asuun kahleita, piiskoja tms. Alla tarkemmin eri pukeutumisvaihtoehdoista.

Mitään tiettyä säännöstöä ei ole laadittu eikä kukaan voi tasan tarkkaan kertoa missä menee raja dresscoden täyttävän asun kohdalla. Yleisenä sääntönä voidaan pitää, että dresscoden täyttävä asustus on näyttävä eroottishenkinen asukokonaisuus jollaista ei onnistu (valitettavasti) näkemään joka päivä. Usein suosittuja teemoja pukeutumisessa on S/M -henkinen asustus (remmejä, köysiä, pakkopaitaa), tiukka ihoa myötäilevä pukeutuminen (pvc catsuit), ristiinpukeutuminen, paljasta pintaa esittelevät asut ja monenlaiset fetissiä korostavat pukeutumiset (korsetti, piikkikorot, nahka).

Bileet eivät ole tarkoitettu ainoastaan heille joilla on pukeutumiseen liittyvä fetissi vaan kaikki erotiikasta avoimesti kiinnostuneet ovat tervetulleita. Emme halua pakottaa ketään pukeutumaan asuun joka ei tunnu itsestä miellyttävältä, mutta emme myöskään salli sisäänpääsyä, jos pukeutumiseen ei ole panostettu ollenkaan. Suosittuja asuja sellaisille henkilöille joilla ei ole suoranaista omaan pukeutumiseen liittyvää fetissiä on juhla-asut (smokit, frakit, iltapuvut), rooliasut (cowboy, poliisi, opettajatar), naamiaisasut (miimikko, prinssi, prinsessa, munkki) tai oman eroottisen kiinnostuksen kohteiden mukana kuljettaminen (piiska, köysivyyhti, käsiraudat, kaulapanta ja talutushihna, ketjut+lukot). Hygieniasyistä täysi alastomuus on kielletty. Jonkinlainen intiimien paikkojen peittäminen on siis tarpeen.

Paikalle voi saapua arkivaatteissa ja sonnustautua bileasuun pukeutumistilassa.

Jos sinulla on kysyttävää dresscodesta, voit lähettää postia osoitteeseen: [email protected]

Etiketti

Katsoa saa, mutta ei koskea (ainakaan ilman lupaa). Toisten sessioita ei saa mennä häiritsemään eikä muutenkaan ole luvallista kosketella tuntemattomia ihmisiä. Haluamme pitää huolta siitä, että kaikki tuntevat olonsa turvallisemmaksi kuin baareissa yleensä.

Kaikki paikalla olevat laitteet ovat vapaasti käytössä sisäänpääsyn maksettuasi. Opastamme mielellämme laitteiden käytössä ja bileiden järjestäjiä voit pyytää myös demonstroimaan laitteiden käyttöä. Järjestäjien joukosta löytyy myös kokeneita sidonnan taitajia jotka mielellään opastavat illan aikana sidontatekniikoita. Mikäli haluat itse tulla sidotuksi kannattaa varata mukaan oma köysi.

Hygieniasyistä alastomuus ja sukupuoliyhdynnän suorittaminen biletilassa ei ole sallittua. Bileisiin on järjestetty erillinen darkroom.

Kamerat ovat kielletty. Tämä koskee myös kamerakännyköitä. Mikäli bilevierailla nähdään kamerakännykkä, pyydetään heitä poistumaan paikalta palauttamatta pääsymaksua. Mikäli joku menee niin pitkälle että salakuljettaa tilaisuuteen kameran ja käyttää sitä bileiden aikana, toimitaan Suomen lain puitteissa.

Kaikenlaisesta häiriökäyttäytymisestä pyydetään ilmoittamaan Ropexin järjestäjille, jotta asiaan voidaan puuttua.

Lopuksi haluamme sanoa, että bileissä tapahtuvasta ja bileissä mukana olleista ei ole tapana puhua niille jotka eivät olleet paikalla. Ainoa tapa päästä nauttimaan bileistä on osallistua itse.

Lisätietoa: https://ousm.fi/

Vastaa