Lateksikurssi – Latex by Tiina Rikala

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 09/03/2019
12:00 - 17:00

Tapahtumapaikka
Kehräsaari

Kategoriat


Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, istuu ja teksti

Rsyke ry järjestää yhteistyössä Latex By Tiina Rikalan kanssa latex-vaatteiden valmistamiseen keskittyvän työpajan,

Haluatko oppia valmistamaan lateksivaatteita? Tai haluatko kenties oppia lisää? Rsyke ry tarjoaa jälleen mahdollisuuden perehtyä kumivaatteiden valmistamisen vaatesuunnittelijan Tiina Rikalan opastuksella. Työpaja järjestetään lauantaina 9.3.2019 klo 12-17 Ateljeekadun tiloissa Kehräsaari 1, 33200 TAMPERE (sisäpiha)

Latex By Tiina Rikala on suomen ainoa mittatilausvaatteita valmistava latex-ateljee. Ateljeella on yli kymmenen vuoden kokemus latex-vaatteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Työpajoja on järjestetty jo vuodesta 2009.

Työpaja räätälöidään osallistujien tarpeiden ja osaamisen mukaan. Voimme keskittyä alkeisiin, harjoitella koristelutekniikoita, tai vaikkapa luiden laittamista. Työpajan aikana on mahdollista toteuttaa esimerkiksi minihame, pikkupöksyt, bokserit, hihaton paita, kaulapanta tai irtohihat. Halutessa työpajassa voi työpajassa voi aloittaa suuremman urakan, jota jatkaa kotona. On myös mahdollista myös korjata rikkoutuneita vaatteita.

Työpajan osallistumismaksu on 36 euroa + materiaalikulut, yhteensä 45-55 euroa.

Työpajaan otetaan maksimissaan 10 henkeä ja se järjestetään minimissään kolmelle hengelle.

Ilmoita ennakkoon, mitä haluat tehdä, niin Tiina osaa varata sopivat kaavat.

Ilmoittautuminen viimeistään 20.2 Kurssille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos työpaja täyttyy ennen ilmoittautumisen sulkeutumista, mukaan pääsee 10 ensimmäistä.

Kerro tässä yhteydessä myös oletko aikaisemmin osallistunut kyseiseen työpajaan, oletko itse tehnyt jo lateksivaatteita ja mitä olet suunnitellut tekeväsi päivän aikana. Voi myös kertoa mitä muuta toivot työpajalta.

Ilmoittautuminen varmistetaan maksamalla osallistumismaksu 35 euroa viimeistään 20.2 mennessä, minkä jälkeen maksamattomat varaukset voidaan täyttää varapaikalta.

Ilmottautuminen siis viimeistään perjantaina 20.2.2019 osoitteeseen: tiina.rikala (at) gmail.com

Ennakkomaksu 36 euroa viimeistään perjantaina 20.8.2019 pankkitilille OP FI3455400520041274

Huomaathan, että samana iltana järjestetään Rsykkeen Mix and Mingle Fetish Club ravintola Mixeissä. Tämä on oivallinen syy saapua Tampereelle vaikka hieman kauempaa.

Vastaa