Himo & Erotiikka 2019 & Bizarre Club

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 26/04/2019 - 27/04/2019
22:00

Tapahtumapaikka
Himos Areena - Club talo

Kategoriat


Himoksella järjestetään 26.4-27.4.2019 samaan aikaan Himo& Erotiikka messut, Bizarre Clubin bileet ja Suomen suurimmat Swingers bileet! Eli Koko viikonloppu täynnä käsinkosketeltavaa erotiikkaa ja estotonta kiihkoa – uskallatko lähteä mukaan?

Se mikä eniten meitä foorumilaisia kiinnostaa on tietenkin Bizarre Clubin bileet Himos Areenaa vastapäätä sijaitsevalla Club-talolla, jossa juhlistetaan seksuaalisuuden monimuotoisuutta – Toteuta fetissisi, vapauta sisäinen dominasi tai tule kokeilemaan bondagea – Bizarre Clubilla asetat itse rajasi!

Bizarre Club tuo paikalle laajan valikoiman BDSM-kalustoa, jollaista harvoilta löytyy kotoa. Staff myös neuvoo laitteiden käytössä.

Club-talolle sisäänpääsyn edellytyksenä on voimassa oleva Bizarre Clubin jäsenkortti, sekä dresscoden täyttyminen. Bizarre Club RY:n jäseneksi (15€) voit liittyä Club-talolle tullessasi. Jokaisen tulijan pitää myös lukea ja ymmärtää talon säännöt.

Sisäänpääsyvaatimuksia päivitetään tapahtuman lähestyessä!

Club-talo on avoinna perjantaina 22-02 ja lauantaina 20-03.

Päiväohjelmana Bizarre Club järjestää Club-talolla workshopeja lauantaina! Osa workshopeista on ilmaisia ja osasta peritään pieni osallistumismaksu, teemoista ilmoitetaan tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

SÄÄNNÖT:

  • Club-talolle sisäänpääsy vaatii pukukoodin noudattamista (lue lisää alta)
  • Sinä itse asetat rajasi – päätät mitä haluat kokeilla ja mihin asti.
  • Club-talolla et saa koskea kehenkään ilman lupaa, etkä mennä kolmanneksi pyöräksi ilman toisten osapuolten suostumusta!
  • Club-talolla on virallinen valokuvaaja, joka kuvaa vain henkilöitä, jotka haluavat tulla kuvatuiksi. Kaikki muu valokuvaaminen kiellettyä!
  • Club-talon tapahtumista ei kerrota eteenpäin, ei edes äidille!
  • Käynnissä oleville sessiolle annetaan rauha ja riittävästi tilaa ympärille.
  • Jos et osaa tai tiedä niin kysy, Staff neuvoo laitteiden käytössä.
  • Sääntöjä rikkonut poistetaan Club-talolta

 

DRESSCODE:

Club-talolle sisäänpääsyyn vaaditaan fetish-tyylinen asu, fantasia-asu, univormu tai seksuaalisuuteen liittyvä asu. Asut voivat olla täysin peittäviä tai hyvin paljastavia. Täysin alaston vartalo täyttää myös koodin. 

Ideoita ja teemoja pukeutumiseesi: korsetti, kumi, nahka, PVC, keiju, haltia, viikinki, ritari, linnanneito, palomies, poliisi, sotilas, lentoemäntä, koulutyttö, lääkäri, terveyssisar… Jos et keksi mitään muuta päälle pantavaa, niin musta puku täyttää myös dresscoden.

Bizarre Clubin nettisivuilta löydät myös lisää vinkkejä asuvalintaasi! www.bizarreclub.fi

LAITTEET JA VÄLINEET:

Club-talolta löydät erilaisia S/M-laitteita, köysiä ja ketjuja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Jos olet epävarma laitteen toiminnasta, kysy apua Staff-merkin omaavalta henkilöltä.

MIKÄ BIZARRE CLUB RY ON?

Bizarre Club on Jyväskylästä käsin toimiva vuonna 2000 perustettu, Suomen suurin fetish- ja BDSM-alan yhdistys. Yhdistys järjestää vuosittain loka- ja huhtikuussa bdsm/fetish-bileet. Jäsenmäärä on n. 800 ja jäsenten kiinnostuksen kohteita ovat mm. BDSM, bondage ja erilaiset fetissit. Mukana toiminnassa on fettareita, homoja, lesboja, heteroita, parinvaihtajia, voyeristeja, transvestiitteja, sinkkuja ja varattuja. Kaiken kaikkiaan mukana on tavallisia ihmisiä ympäri Suomea, Baltiaa ja Skandinaviaa.

Bizarre Club | PL 260, 40101 Jyväskylä | puh. 040-743 2869 (ark klo 9-15) | bizarre(at)bizarreclub.fi | www.bizarreclub.fi

Lisätietoa Himo&Erotiikka messuista -> http://www.himoerotiikka.fi

Vastaa