Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fetish Club – Vaahtobileet

heinäkuu 20 klo 22:00

15€

Suomen ensimmäiset (?) kinkyjen vaahtobileet löytyvät tapahtumapaikan alakerrasta missä on ilmatäytteinen vaahtoallas ja vaahtokone. Rsyke ry tarjoaa vaahtoon menijöille Minigrip-pusseja minne voit pistää narikkalappusi. Voit halutessasi muualta ostaa ennen tapahtumaa vesitiiviin kotelon esimerkiksi kännykkääsi, rahojasi, pankkikorttiasi jne. varten. Vaahto kulkeutuu helposti vessaan ja yläkertaan jossa se muuttuu vedeksi.

!! Vaahtoaltaaseen ei saa viedä juomalaseja, eikä sinne saa mennä kengät jalassa !!

Suositus vaahtoon menijöille: Käytä sellaisia vaatteita millä ei ole niin väliä ja jotka voit heittää pois tapahtuman jälkeen.

Rsyke ry ja yökerho ei ota vastuuta esineistä mitä viedään vaahtoon.

Tapahtumassa on myös Rsyke ry:n Mix and Mingle -bilekonseptista tutut vihreät rannekkeet. Voit vihreän rannekkeen avulla viestiä muille juhlavieraille toivottaa kohteliaat lähestymiset tervetulleiksi. Rannekkeet löydät narikan luota.

Muista, että tapahtumassa on voimassa myös tiukka häirinnän estämiseen ja koskemattomuuden takaamiseen tähtäävä juhlaetiketti:

Häirintä ei ole ikinä hyväksyttävää: Hyvin käyttäytyvä juhlavieras ei lääpi, lähentele, ahdistele tai muutenkaan häiritse muita vieraita. Anna muiden vieraiden sessioida rauhassa ja muista, että seksuaalinen ahdistelu määritellään Suomen rikoslaissa rikokseksi.

Valokuvaaminen kielletty: Valokuvaaminen ja taltiointi tässä tapahtumassa on kielletty.

Teippaa kamerasi: Mikäli haluat käyttää puhelintasi juhlien aikana, teippaa kamerat piiloon. Teippiä on saatavilla narikan luona.

Sukuelimet piiloon: Sukupuolielimet on pidettävä piilossa. Yhdyntä, suihinotto ja niihin rinnastettava toiminta ei ole sallittua.

Puutu ajoissa: Jos näet tai koet juhlien aikana epämiellyttävää käytöstä tai vaaralliseksi arvioimaasi toimintaa, ole ystävällinen ja saata se VÄLITTÖMÄSTI staffin tietoon. Tällä tavoin voimme ehkäistä tilanteen jatkumisen.

STAFF: Sekä Mixein yläkerrassa että tanssisalin puolella on paikalla Rsykkeen vapaaehtoisia bilevalvojia, jotka tunnistaa keltaisesta käsivarsinauhasta, jossa on merkintä STAFF.

Staffilaisten toimenkuvana on opastaa bilevieraita bileiden sisällön suhteen sekä vastata kysymyksiin Rsykkeestä tai yhdistyksen toimintaan liittyen. Jos mietit esim. missä ja milloin on tapaamisia paikallisten kinkyjen kesken tai mitä tapahtumia Rsykkeellä on suunnitteilla, voit jututtaa heitä asian tiimoilta.

Staffia voi myös lähestyä järjestyksenpitoon sekä yleiseen turvallisuuteen ja viihtyvyyteen liittyvissä asioissa, kuten jos koet tulleesi häirityksi tai ahdistelluksi tai epäillessäsi näkemääsi sessiointia vaaralliseksi.

► Dungeon & shibari

► Alakerrasta löytyy vaahtoallas joka toimii tanssilattiana ja musiikista huolehtivat kolme tiskijukkaa:

DJ Meke (Rsyke Fetish Club / TAFF / Club Kuri) pistää kesäisen house setin missä tribal ja latin soundeja sekä sekametelin setin missä erinäisiä musiikkityylejä.

DJ Jéos Pavir soittaa melodisen suomi trance ja spacesynth setit.

DJ Nikron tarjoilee hard dance setit.

Rsyke Fetish Club lauantaina 20.7.2019 klo 22-04. Ravintola Mixei, Itsenäisyydenkatu 7-9, Tampere.

Asu vapaa.

Sisäänpääsy:

Ennakkoliput tapahtumaan: Rsykkeen lippukauppa

Ovelta jos ei ole loppuunmyyty ja klo 00.00 alkaen ovelta sitä mukaa kun väkeä poistuu:

10€ voimassa olevalla kinky-yhdityksen jäsenkortilla

15€ muille

Unisex vaatteidenvaihtotila käytössä.

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 20
Aika:
22:00
Hinta:
15€
Kotisivu:
http://www.rsyke.net/

Järjestäjä

Rsyke
Kotisivu:
http://www.rsyke.net/

Tapahtumapaikka

Nightclub Mixei
Itsenäisyydenkatu 7-9
Tampere,33100
+ Google Map
Puhelin:
03 2220364
Kotisivu:
http://www.mixei.com/

Vastaa