Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Bizarre Club – 20-vuotisjuhla

tammikuu 4, 2020 klo 22:00

Bizarre Club juhlii 20-vuotissynttäreitään järjestämällä juhlabileet 4.1.2020 Jyväskylän Kivistöllä.

Nyt on hyvä tilaisuus aloittaa vuosi kinkyhenkisesti ja tulla mukaan yksin tai yhdessä kavereitten kanssa – yhteistä tekemistä löytyy varmasti kaikille!
Tuttu paikka, jonne on helppo tulla kauempaakin.
Mukana taas monipuoliset laitteet ja välineet, jotka ovat kaikkien vapaassa käytössä.
20-vuotistapahtuman sisäänpääsyn edellytys dresscoden täyttävä pukeutuminen, jäsenyys (voi liittyä paikan päällä) tai avec.

Juhlaillassa käydään läpi Bizarren 20-vuotishistoriaa, sekä tietysti nautitaan ja juhlistetaan tätä vuosipäivää astetta erikoisemmin.
Tarkennusta juhlabileiden teemaan tai sisältöön saadaan myöhemmin, nyt saatiin näin viimehetken varmistus tälle juhlapäivälle ja siten ilmoitusta teille.

Bizarre Club aloitti toimintansa Jyväskylässä 20 vuotta sitten. Alkuun bileitä pidettiin Halssilan Esson yläkerrassa, sittemmin Valorinteellä ja kun nekin tilat jäivät liian pieniksi, Suomen parhaat Fetish Partyt on pidetty pääsääntöisesti Kivistön tanssitalon tiloissa.
Kevätbileet on nyt muutaman kerran pidetty Himoksella Himo & Erotiikkatapahtuman yhteydessä. Nämäkin bileet ovat saaneet oman kannattajakuntansa ja synttäritapahtuman jälkeen seuraavan kerran tapaammekin sitten taas Himoksella.

Tule rohkeasti mukaan toimintaan! Uusia ideoita, säännöllistä yhteydenpitoa ja muuta yhdessäoloa varmasti haluttaisiin lisää. Sinäkin voisit olla osaltasi vaikuttamassa asioihin.

Tervetuloa!
Bizarreclub

Tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 4, 2020
Aika:
22:00
Kotisivu:
http://bizarreclub.fi/

Järjestäjä

Bizarre Club
Puhelin:
040-743 2869
Sähköposti:
bizarre@bizarreclub.fi
Kotisivu:
http://bizarreclub.fi/

Tapahtumapaikka

Kivistön tanssitalo
Vaajakoskentie 29
Jyväskylä,40400Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.kivistontyovaentalo.fi/

One thought on “Bizarre Club – 20-vuotisjuhla”

Vastaa