Pervpark

PervPark järjestää kinky kokemuksia kaipaaville yhteisiä illanviettoja. Järjestäjinä toimivat pitkän linjan pervoilijat sekä myös vähän aikaa sitten tämän maailman löytäneet innostuneet harrastajat. Iltojemme aikana voi tapahtua mitä vain, tietenkin turvallisuus ja terveys huomioiden.

Pervpark

Mikä on Pervpark?

Pervpark illat järjestetään Wildclubilla joka on kartanotyyppinen aikuisten kutsuvierastalo. Tilaa on suuremmallekin vierasmäärälle, eikä illassa pääse tuntumaan ahtaalta. Leikkitilaa siis riittää sekä intiimimpään että privaattiin ja yhteiseen oleiluun. Talon tunnelma on salaperäinen ja mielenkiintoinen ja valaistuksella muunneltavissa kunkin illan mukaan. Huoneet ovat sisustukseltaan eri teemaisia, väritykset ja fiilikset vaihtuvat huoneittain. Puitteet ovat kansainvälisestikin vertailtuna tasokkaat ja käytetyt materiaalit ovat näyttäviä ja laadukkaita, talossa on luksuksen tuntua.

Wildclub

Koko hulppeat 600 neliötä on rakennettu ja kalustettu juuri tällaisia iltoja varten. Iltaa vietämme kolmessa eri kerroksessa ja sään salliessa myös osa talon parvekkeista on laitteineen leikkikäytössä. Kalusteet on valmistettu mitttilauksena suomalaisella käsityötaidolla. Jos jotain valikoimastamme kuitenkin mielestäsi puuttuu, niin laita sähköpostia tulemaan, otamme mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia uusien laitteiden suhteen.

Käy katsomassa virtuaaliesittely Wildclubista

Pervpark on paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita toteuttamaan itseään ja omia fantasioitaan riippumatta niiden laadusta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai sukupuolettomuudesta. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen perverssisi hetkeksi vapaalle.

Mitä tapahtuu?

Nämä ovat yksityiset kutsuvierasbileet, jotka järjestetään Wildclubin tasokkaissa upeissa tiloissa. Illat on toteutettu niin, että ne varmasti kiihottavat mielikuvitustasi. Tarjolla on musiikkia, tanssia, live-esityksiä ja mahdollisuuksia omaan sessiointiin erittäin hyvin varustetussa ja ravintolaa privaatimmassa ympäristössä, jossa voit rauhassa uppoutua omiin fantasioihisi.

Pervpark orjatar Sitomista / bondagea Pyllyt paljaana valmiina piiskattavaksi

Bileissämme voit syödä, juoda ja tanssia, sitoa, olla sidottuna, piiskata tai saada piiskaa, alistaa tai alistua, nauttia mielimateriaaleistasi tai kehon eri osista, kiihottua katselemisesta, tai katseiden alla olemisesta.Rakasteluun meillä on oma alue alakerran siihen tarkoitukseen merkityssä darkroomissa jossa voit sekstailla ilman että kukaan siitä häiriintyy.

Turvallisuus ja hyvä käytös on meille kaiken A ja O. Sessiointi, leikit ja kaikki muukin tekeminen illan aikana perustuu aina keskinäiseen sopimiseen ja toisen huomioon ottamiseen, bile-etikettiin on siis jokaisen syytä tutustua huolella ennen saapumista. Kaikki käytössä olevat laitteet ovat hyväkuntoisia ja turvallisia ja PervParkin henkilökunnalta voi kysyä niiden käyttöön opastusta. Mitään osallistumispakkoa sessioihin tai muihin aktiviteetteihin ei ole. Olet aivan yhtä tervetullut iltoihimme vain tanssimaan, katselemaan ja nauttimaan tunnelmasta.

Talossa ei ole anniskeluoikeuksia ja siksi illan aikana nautittavat juomat on tuotava itse mukanaan. Järjestäjien puolelta tarjolla on pientä iltapalaa ja alkoholittomia juomia. Humalatilassa sessiointi ei ole fiiliksiltään aitoa joten alkoholin käytön toivomme olevan käyttäjillä hallussa.

bondageköysi anaali sekä vagina koukut

Käytössä olevat laitteet:

* t- ja x-ristit
* talja 5 metrin nostoihin ja ilmabondageen
* ylä -ja keskikerroksessa olevat pystykalterihäkit
* kulmatuoli
* säilytysverkko
* kolmitasopukki
* seisontakulmapukki
* pii-pukki
* 2 slingiä
* pää-jalka-käsipukit
* erilaisia pienempiä käsi -ja jalkatelineitä
* umpinainen pääpukki
* bondagepöytä
* patjoja oleiluun
* metallinen lattiatasopukki
* kulmapukki
* panokone
* onnenpyörä
* hierontapöytä
* säilytyshäkki

Parvekkeella lisäksi käytössä sään niin salliessa:

* yhteishäkki useamman orjan säilytykseen
* taljalla ilmaan nostettava säädettävä seisontahäkki
* maailmanpyörä
* pyörivä tuoli
* seisontapukki
* slingi

Miten pukeutua?

Näihin iltoihin pukeudutaan. Bileissämme voit olla pukeutuneena nahkaan, kumiin, latexiin tai pvc:hen.Tyylisi voi yhtä hyvin olla eroottinen, fantasia, glamour, gootti, kinky tai joku muu. Kaiva siis esille korsetti, nahkahousut tai pvc mekko jne…., ota mukaan tuhma lelukassisi ja tule nauttimaan juuri sellaisesta illasta kuin haluat.Toivomme, että ihastutat sillä, että olemuksessasi on oikeanlaista asennetta ja silmänruokaa joka luo tunnelmaa.

kireitä kumiasuja / latex-asuja korsettimekko sekä stay-up sukat kumiperse

Miten pääsen mukaan?

Järjestäjätiimimme on myös moninainen sekoitus mm. kinky, swinger, queer ja fetish taustan omaavia ihmisiä. Parhaat bileet mielestämme syntyvätkin laajalla kirjolla. Olethan täysi-ikäinen ja omaat avoimen mielen ja halun etsiä ja toteuttaa omia fantasioitas? Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen ympäristön, jonne voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

miespalvelijatar

Illoissamme on mukana:

* heteroita, homoja, lesboja, bissejä
* jalkoja, pakaroita, haaroja, tissejä
* miehiä ja naisia tai muita, sukupuoleltaan moninaisia
* fettareita, voyeristeja, kinkyjä, tiittejä
* silkkiä, pitsiä, nahkaa, kumia, niittejä

Emme voi taata sinulle iltaan leikkikaveria, joten varmimmin valmistaudut iltaan tulemalla seuralaisen kanssa. Aikaisempaa kokemusta tai minkään kinky -tai fetish yhdistyksen jäsenkorttia sinun ei tarvitse omata. Kaikkihan me olemme aloittaneet joskus ja kokemuksesta voisi jopa sanoa, että mikään ei ole sen jännittävämpää kuin se eka kerta. Pervparkin ystävällinen ja mukava henkilökunta on taatusti tukenasi ottaessasi ensiaskelaita matkalla mielesi salaiseen puutarhaan.

Tietenkin myös pitkän linjan kinkyilijät ovat lämpimästi tervetulleita, tarjoamme hyvät puitteet yhteiseen harrastukseemme. Voimme varmasti tarjota hyvän lisän jokaisen pervon bilekalenteriin, ehkäpä erilaisin maustein varustettuna.

Toimi seuraavasti:

1. Tutustu:

Sivuihimme näihin sivuihin huolella niin saat kaiken iltaan liittyvän tiedon pukeutuminen, etiketti jne. www.pervpark.fi

2. Liity sitten postilistalle:

Jotta olet kutsuvieraamme, liity sivujemme kautta postilistalle ja näin myös pysyt ajan tasalla tulevasta.

3. Ilmoittaudu tekstarilla:

Kun olet varma tulostasi, ilmoittaudu iltaan nimimerkilläsi tekstiviestillä 0440555602. (päivämäärä ja etunimesii). Lähetämme vastausviestin tekstarin vain siinä tapauksessa jos ilta on täynnä. Emme siis lähetä erikseen vastausviestiä. Mikäli estyt, ilmoitathan peruutuksen.

4. Kartta:

Saat sen kutsun mukana joka tulee viimeistään päivää ennen iltaa. Kun olet liittynyt kutsuvieraaksi.

5. Pukeutuminen:

Mikäli tiedostat sinulla olevan tietyn henkilökohtaisen fetissin johonkin materiaaliin tiedät toki miten pukeudut. Kaikilla ei varsinaista pukeutumisfetissiä ole, mutta kinkyisessä bilepukeutumisessa pukeudutaan usein nahka, kumi ja pvc asuihin. Nettikaupoista voi näppärästi tilata päälle pantavaa.

6. Saapuminen:

Pihassamma ei ole parkkitilaa, joten jättäkää autot Kauklahden juna aseman parkkiin. Järjestämme luottotaksikyytejä Kauklahdesta ja Helsingistä. Lähitaksit juna-asemalle p.0910662430. Luottotaksit kauempaa tuleville p.0451098689.

7. Maksu:

50 euroa hengeltä ovella käteisellä.

8. Muut palvelut:

Pariskunnilla on myös mahdollisuus vuokrata PervParkin tiloja omaan sessiokäyttöön hintaan 100€ / tunti. Pienryhmät (8-16 henkeä) voivat järjestää myös omia illallisia.

Saapuminen ja yhteystiedot

Kaikki tällaiset hyvät illat ja mestat ovat maailmallakin jonkin matkan päässä. Sinulla on kuitenkin hyvä syy saapua kauempaakin, sillä ilta on varmasti sen arvoinen. Wildclub sijaitsee Uudellamaalla, kehä kolmosen varrella, 25 km Helsingin rautatieasemalta. Ymmärräthän, että pidät osoitteen saatuasi sen vain omana tietonasi. Voit tulla taksilla tai jonkun tuomana. Valitettavasti parkkitilaa meillä ei täällä ole. Meillä on myös luottotaksijärjetelyt Helsingistä ja Kauklahden juna-asemalta ( 3,5 km clubille). Niistä tarkemmin kutukirjeessä. Kuljettajaa kannattaa pyytää ajamaan (uutta tammikuussa 2013 avattua reittiä). Lähetämme sinulle kutsun mukana kartan mailitse joka on varminta tulostaa mukaan.

Yhteystiedot:

Puh:+358(0) 440 555 602

ma-pe klo 10-20, la klo 12-03

email: info (at) pervpark.fi

Pervpark kinkybileet sekä muut tapahtumat löydät ilmoitusosiosta sekä tapahtumakalenterista

Vastaa