osa2

Niin mihin jäinkään, aiwa aiwa, ehkä jatkoa sille miten nahan kosketus lumosi minut..
katsos eihän mulla ollut mitään mahdollisuuksia 80 luvulla saada nahkavaatteita kokeiltavaksi, eli se nuoruus meni lähinnä ihastellessa rokkitähtiä ja muita nahkaan pukeutuneita ihmisiä. mutta silleen oli kyllä varmaa, et jos jossain bongasin nahkavaatteita IRL se sai aina mielen levottomaksi ja teki mieli masturboida ja sehän kävi helposti tollaselta just teini iän kynnyksellä olevalle.
siinä se mielenkiinto vaan kasvoi ja aloin myös kiinnostumaan enenevissä määrin myös lycrasta kun luokan tytöt meni jumppatunnille kiiltävissä trikoissa tai no ainakin pari oli meidän luokalla ja sit se yks naisope, ihastuin tuohon naiseen iäksi kun näin hänet jumppasalissa liilanvärisissä trikoissa. huoh. voi sitä fantasian määrää. hän oli kaunis, pitkä ja kauniit sääret. ja tietty jäin kiinni tuijottamisesta, katto mua sano “noniin sami meneppä sinne poikien puolelle.
se oli ala-asteen neljättä. et ne viimeset kolme vuotta alakoulussa oli ihanaa aikaa, kerran kävi jopa niinkin mikä oli mun fettariuran huippukohta siihen vaiheeseen.
oltiin kavereiden kanssa välitunnilla ja spedeiltiin tietty liikuntasalissa ja urkittiin joka paikkaan. no mä tarkkasilmäisenä huomasin, että tyttöjen pukkarissa oli jollain jääny trikoot siihen penkille. tietenkin mulla lähti jatukset juoksemaan, eikä seuraavasta tunnista oikeen tullu mitään ne trikoot poltti mun mieltä kiihotti. no seuraavalla tunnilla heti kärkeen hommasin itseni ulos luokasta käytävälle. ja sehän kävi helposti, varsinkin kun munaa poltteli nouseva kiima. lensin ulos tunnilta ja samantien hiippailin tyhjiä käytäviä pitkin, jep liikuntasaliin ja tyttöjen pukkariin. otin ne trikoot sieltä ja painelin invavessaan jossa tiesin olevani turvassa tunkeilijoilta. se oli mun oma runkkauspaikka missä asian sai toimittaa kenenkään häiritsemättä. ja huh huh kuinka sydän pamppas ettei meinannu pysyä sisällä. kun tunnustelin mun aarretta, ei mennyt montakaan minuuttia kun jo olin riisunut omat housut pois ja vedin jalkaan mun ihastukseni liiloja trikoita ja kun ne päälle sain se tuntui ihanalta muna kovettu ja tiesin mitä sille pitää tehdä, lycran hyväillessä mun ihoa ja open vieno tuoksu niissä pöksyissä sai mut räjähtämmään nopeasti. ja niin mahtava orgasmi, et oli taju lähteä. onneks spermaa ei vielä roiskunut tuohonaikaan. ois ollu open pöksyt sotkettu . pistin pöksyt jemmaan vessan välikattoon siin oli sellasta akustiikka levyä ja sitä pystyraottaan sinne sai jemmattua ne pöksyt. varmaan viikon ajan ne oli mulla jemmassa ja tein silleen et jäin aina koulun jälkeen muina miehinä koululle, jep runkkaamaan.
mut joo se oli sellanen eka kosketus fetisistiseen seksuaalisuuteen, lissää oli luvassa vaikken edes uskaltanu toivoa.

nimittäin se ekakokemus nahasta, mulla on isosisko joka on kolmisen vuotta vanhempi, oli jo ylä-asteella mä viel ala-asteella. ja tuolloin kasarin lopulla alko gimmat käyttää nahkakledjui ja mun siskolla oli nahkahame, pitihän mun se pihistää siltä ja kokeilla oi miltä se nahka tuntui kalua vasten, ai että se sai mut kivikovaksi kyrpä paisu niin et suonet näky varressa ja taas henki salpaantui. ja hameessa oli se huväpuoli,että helmaa nostamalla sai kalun esille. m ut se mikä oli kiihoittavaa myös oli se miltä se hameen etumus näytti ku mun kalu seiso ja miltä tuntu hyväillä kullia sen nahan päältä. näin keksin maailman hienoiman tavan tuottaa orgasmi. hyväilee sitä nahan läpi niin kauan et laukee. ja kyllä tossa vaiheessa oli jo alkanu tulee mälliä, ei nyt mitään valtavia lasteja, mutta sotki se silti, puhdistin sotkut ain huolellisesti ja palautin hameen. ja aikuis iällä jäin siitä kylläkin kiinni, sisko sano et se ties, et mä “lainailen” sen hametta, se oli joskus ruennu ihmetteleen mitä tahroja hameessa oli… en kiistäny ja sain anteeksi että olin runkannut sen hameelle.

että näistä se lähti fetismi mopo käsistä. ei ollu internettiä ja luulin et oon maailmassa ainoo joka tällästä haureutta harrastaa.
vaikkei se ihan niinkää ollut, sen sain tietää pari vuotta myöhemmin. mut siitä seuraavalla kerralla.

ja vasta vähän päälle nelikymppisenä olen päässyt fetismin stigmasta eroon. olen ylpeästi se mitä olen, seksuaalinen olento, ja nautinkin paljon paremmin nyt tästä maagisesta lahjasta. musiikkiakin teen aika paljonkin sillä silmällä. kuten tämä uusin. joka alunalkain piti olla kansalaisopistolle tehty rentoutus musiikkia selasta ambienttia joka rentouttaa ja saa loppujen lopuksi nukahtamaan. lol. oon pähkälly muutaman viikon miten nahannarinan sais nauhalle et se kuulostaa nahan narinalta ja oivalsin muutaamia aaniteknisiä ratkaisuja ja laitoin sen nahan narinan ton yoga-pätkän taustalle. sain vielä siihen haluamani juonen siihen joten syntyi tommonen fetish ambient, kiihotuin siitä niin paljon, et otin oman roiskasun sinne mukaan, yay.

Rakkaudella,
Sami
https://soundcloud.com/sami-tuohimaa/sinful-dreams-lewd-leather?si=3e4e52f2e6fc4fcc825992a6ff664214&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Erään pojun unelma…

Erään pojun unelma osa 5 Konttasin nelinkontin Valtiattareni perässä suuri suukapula suussani. Kellarissa, jossa olimme, oli hämärää, enkä nähnyt paljonkaan eteeni. Yhtäkkiä Valtiattareni pysähtyi…

Fetismin magiasta, alku

Niin fetismin taiasta. siinäpä aihetta kerrakseen, voisin ihan ensiks esitellä itseni. 47v. normitallaaja uudeltamaalta raaseporista.3 lapsen isä, ristimänimeltä Sami. Ammatiltani seppä vaikkakin vain kisälli asteella…

  • Hei! Hyvä tarina, eikä aivan erilainen kuin oma porttini fetissien maailmaan. 1980-luvun musiikkivideot nahkaan pukeutuneine tähtineen olivat mukavaa “käsityöaineistoa” nuorelle jannulle.

    Mainio tarina, kiitos kun jaoit!

  • >