Motorismi – fetisismiä?

Nahkavaatteisiin ja niiden käyttämiseen liittyy oleellisesti istuvuus ja sopivuus kantajalleen. Onhan selvää, että nahkahousut eivät saa olla liian löysät. Tai että lenkkitossut ja nahkamekko eivät kuulu samaan kokonaisuuteen.

Pidemmälle johdettuna esimerkiksi kampauksen ja meikin on myös oltava samassa sävellajissa vaatteiden kanssa.  Huoliteltu kokonaisuus menee helposti pilalle vain housuihin muodostuneen polvipussin takia.

Samat lainalaisuudet pätevät moottoripyörään ja motoristiin. Kun Jimmy Hendrix soitti sähkökitaraansa hän ikään kuin kasvoi yhteen instrumenttinsä kanssa. Kitara oli käsien ja sormien jatke ilman rajapintoja. Samoin ihanteellisessa tapauksessa kuljettaja ja pyörä sulautuvat niin hienosti yhteen, että katsoja mieltää ne yhdeksi ja samaksi esineeksi. Jotta näin tapahtuu pitää kaiken olla sopusoinnussa ja viritetty värähtelemään samalla taajuudella.

Tärkein asia on toki, että pyörä ja kuljettaja sopivat yhteen kokonsa ja ruumiinrakenteensa puolesta. Seuraavana tulee värimaailma ja vaatetus. Lopputulos viimeistellään tyyliin sopivilla ajokengillä, nyörityksillä pyörän varusteilla.

Kyseessä voi olla ihan minkä tahansa tyyppinen moottoripyörä kunhan kokonaisuudessa on kaikki loppuun saakka mietittyä ja kokonaisuuteen istuvat varusteet hankittu tai peräti itse tuunattu niin lopputulos on parhaimmillaan fetisistinen.

10 kommenttia “Motorismi – fetisismiä?”

 1. LeatherMCMuscleFan avatar LeatherMCMuscleFan sanoo:

  ”Motorismi – fetisismiä?”

  Toi oli kysymysmerkillä,…ja omalta kohdaltani ja tutustumiini NAHKAMOTORISTEIHIN tarkemmin tutustuttuani voin sanoa, että MOTORISMI MYÖS VOI OLLA TÄYDELLISTÄ FETISISMIÄ. Mulla itellä ei koskaan oo ollu PRÄTKÄÄ, mutta oon aina ollu kiimassa MOTORISTEIHIN / NAHKAMOTORISTEIHIN ja PRÄTKIIN. Onnekseni oon tullu hyväksytyksi PRÄTKÄFETTARIEN seuraan PRÄTKÄTTÖMÄNÄKIN (noi PRÄTKÄFETTARIT on ymmärtäny miten olen asialle omistautunut ilman PRÄTKÄÄKIN). Omalta kohdaltani se on todella kovaa ja rankkaa seksuaalista suhtautumista PRÄTKIIN JA MOTORISTEIHIN. Sen oon kyllä huomannu että vain toinen samanlainen (PRÄTKÄFETTARI) tajuaa mistä todella on kyse,…eikä sille tartte ruveta asioita selittelemään (teot kertoo kaiken). Niinku monissa muissakin fetisismeissä, piirit voi olla todella pienet, ja muut alan harrastajat toisella puolella maata. Siksi voi kauankin välillä kestää, että pääsee harrastamaan fetisismiään jonkun samanmielisen kanssa. Mutta kun pääsee, nautinto on sitäkin suurempi. Ja ainahan voi haaveilla, että vastaan tulee……

  3+

 2. Thicker avatar Thicker sanoo:

  Ehkä moni motoristi tosiaan ajattelee moottoripyörän ja moottoripyöräilijän muodostamaa kokonaisuutta, ja haluaa koota paketin harkitusti, esimerkiksi tyylin ehdoilla.

  Auto näyttää aina autolta, mutta prätkän täydentää vasta kuljettaja, ja siinä mielessä kuskin olemus on erittäin ratkaiseva.

  2+
  Admirer avatar
 3. Thicker avatar Thicker sanoo:

  Ykköskuva. Hienoa vanhanaikaisuutta! Klassinen kypärä ja suojalasit, hiukan kulunut nahkatakki ja samantyyppiset nahkahousut. Ajosaappaatkin sopivat tyyliin, mutta käsineet ovat paria vuosikymmentä ”liian” modernit.

  Kakkoskuva. Kivoja aineksia, mutta kuka haluaisi ajella noin epämukavan näköisissä sammareissa?

  Kolmoskuva. Megatähti vuosien takaa. Näyttävyydessään aivan ainutlaatuinen saksatar, josta on netissäkin kymmeniä valokuvia, ja kaikki mustassa nahassa. Päiväuni, yöuni, märkä uni – monelle meistä.

  Neloskuva. Uudenaikaista tyyliä, jossa nahkainen ajoasu kypärineen on sovitettu moottoripyörän väreihin. Puvun suojaavuus on aivan toista kuin edellisessä kuvassa, ja kokonaisuus on visuaalisesti oikein hyvä. Motoristin olemuksesta välittyy tiukka keskittyminen.

  1+

 4. Samipetteri avatar Samipetteri sanoo:

  Onhan se kyllä niin, että nahkafettari ei kiinnitä niinkään huomiota kylillä, jos on prätkällä liikkeellä. Ilman pyörää liikkuvaa nahkajätkää mulkoillaan.

  3+
  Admirer avatarLeatherMCMuscleFan avatar
 5. Admirer avatar Admirer sanoo:

  Mulkoillaan mitä mulkoillaan. Ei kannata välittää.

  1+
  Shinyboy avatar
 6. Hupsu avatar Hupsu sanoo:

  Mm. No miten sen nyt ottaa.. itse ajelen joskus ..hyvinkin fetissi asuissani..myös mp.. hyvin naisellinen ajoasu…hyvin kookkaat tisut.. peruukin pitkät hiukset kypärän alta hulmuten.. hyvin istuva naisellinen nahka asu.. ajosaappaissa korot.. ))

  2+
  Admirer avatar
 7. Samipetteri avatar Samipetteri sanoo:

  Olet varmasti näyttävä ilmestys ja saat ihailevia katseita sekä miehiltä & naisilta.
  Sehän tuntuu tietysti mukavalta. Eikä sinulle tulla sanomaan, että aika homot housut. Naisille tuntuu olevan vähän parempi kohtelu tässä asiassa.

  No niin tai näin kaikille hyvää kevättä ! Eikun nahat päälle ja menoksi !

  2+
  Admirer avatar
 8. Thicker avatar Thicker sanoo:

  Eilen ajeli Lappeenrannassa ihan motoristin näköinen mieskuljettaja. Kaikki ajokamat mustaa nahkaa, ilman häritseviä väriläiskiä tai gore-yksityiskohtia. Kypärä oli klassista mallia tyyliin sopivine ajolaseineen. Olikohan se kasvomaskikin nahkaa?

  Hän ei ollut liikenteessä millään museopyörällä, vaan nykyaikaisella punaisella matkapelillä jossa oli iso takaboksi. Oikea moottoripyöräilijä!

  3+
  Admirer avatarLeatherMCMuscleFan avatar
 9. Tiukkaanahkaa avatar Tiukkaanahkaa sanoo:

  Ajelen itse nahka- asussa moottoripyörällä ja kyllähän siinä oma fiilinkinsä toki on. Moottoripyörällä voi liikkua tosiaan mieskin nahoissa, ilman että kukaan yhtään katsoo ”viistoon”.

  0

Vastaa