Villi Ira

Villi Ira
Sivuston aihe
Sivuston kuvaus

Olen Suomen tunnetuimpia ja pitkäuraisimpia Dominoita. Monelle tuttu, mutta ehkä sinulle vielä uusi tuttavuus. Valitsemallani saralla olen hyvin kokenut ja aidosti sadomasokismista kiinnostunut nainen. Urani sadomasokismin pyörteissä on ollut pitkä ja myös mielenkiintoinen.

On ollut antoisaa tehdä tätä työtä josta todella pidän. Koska tämä on työni, siksi palveluni eivät ole ilmaisia ja kritiikin alan kaupallisuudesta jätän omaan arvoonsa. Palveluni ovat monille avartavia kokemuksia ja tarpeen. Teen sessioita naisille, miehille sekä piristystä hakeville pareille. Olen Dominan roolissa, joka ei ole kuitenkaan diivailua ja strippausta. Luonteeltani olen mukava, luotettava, oikeudenmukainen, tahtova sekä tunnetusti myös toiminnan nainen.

Toteutan monipuolisia sessioita hyvin laajalla skaalalla, joten saat varmasti haluamasi käsittelyn. Satakunta erilaista käsittelytapaa takaa sen, että sinulla on mistä valita. Mikäli kohtaan vielä jotain uutta, olen ennakkoluuloton. Todettakoon kuitenkin, että eläimet ja lapset eivät kuulu sessioihini.Vaihtelunhaluisena nautin tunnelmaltaan erilaisista rooleista ja sessioita. Pidän myös erilaisista ja kaiken ikäisistä ihmisistä, mutta tärkeää on, että sessiossa kemiamme kohtaavat.

Kiitosta olen saanut muuntautumiskyvystäni, kehittyvästä ja tasokkaasta studiosta sekä laajasta palvelutarjonnasta. Mielenterveyteni on kunnossa ja tavatessamme en haise tupakalle tai vanhalle viinalle. Pyöritän studiotani myös ilman huumeita tai lääkkeitä.

>

New Report

Close