bdsm

151 BDSM-blogi

Tämä on blogi ihmisen konsensuaalisesta omistamisesta ja omistettuna olemisesta. Pienistä ja vähän isommistakin asioista kinkyjen ihmisten arjessa.

Aistien Talo Valtiatar Tiia
Espoo

Aistien Talon Valtiatar Tiia auttaa irtautumaan arjesta ja tutustumaan itseesi! Saat nöyrtyä kivun tai häpeän tai nautinnon edessä – joka tapauksessa turvassa jalkojeni juuressa. Sinun ei tarvitse olla kokenut alistuja päästäksesi käsiini, eikä sinun tarvitse tietää tarkkaan, mitä haet. Ennen sessiota keskustelemme toiveistasi ja fantasioistasi, mahdollisista fetisseistäsi ja myös suhteestasi kipuun. Kartoitan, mistä sinulla on kokemusta ja mitä olet kiinnostunut kokeilemaan, ja selvitän rajat,…

Amazing mistress visiting Finland
Helsinki

Im a touring high class domina visiting Helsinki in March. Review my website for full information and photos www.fetishempress.com Some of my favourites are: foot fetish, humiliation, spitting, face sitting, full toilet training, strapon, tease and denial, role play, bondage, spanking, cock, balls, nipple torture. Instagram and Twitter ID- powerfuldomina Facebook ID- gorgeousdomina Contact by WhatsApp.

Anita Berg
Puola

Anita Berg on puolalainen kumiasuja valmistava yritys, jonka verkkokaupasta löydät edullisen valikoiman latex-asuja naisille sekä kattavat valikoimat erilaisia seksileluja että bdsm tuotteita. Valmistavat myös pvc-asuja ja valikoimaa myös esillä heidän verkkokaupassaan. Edullinen verkkokauppa!

Antishop
Gummeruksenkatu 5
40100 Jyväskylä
,

Tervetuloa tutustumaan Suomen laajimman hyvänolonkaupan valikoimaan! Antishopista löydät mm. seksiasut, -lelut, -välineet, seksikkäät kengät ja fetish-tuotteet. Valikoimassamme on yli 12 000 erilaista vaihtoehtoa. Antishop palvelee sinua verkkokaupan lisäksi Jyväskylän keskustassa 400 neliön myymälässä, josta löytyy vielä yli 3000 verkkokaupasta löytymätöntä tuotetta.

014 616 358
Antroblogi - Kotona kinky-yhteisössä

Kinky seksuaalisuus yhteisöllisyyden ja arjen näkökulmasta. Kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti kinkybileet ja kinkyn materiaalisuus, esimerkiksi bilepukeutuminen.

Bdsm Estonia Domina Frankie
Tallinna

Tervetuloa BDSM Estonia Studioon! Se on paikka kaikille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneet dominoinnista, alistumisesta, kurista, rankaisemisesta, masokismista, sidonnasta ja/tai eroottisista roolileikeistä. Tallinnan studiomme on Viron ainoa. Studiossamme on kaikki tarvittavat välineet salaisimpien fantasioidesi toteuttamiseksi. Turvallisuus ja luottamuksellisuus on meille molemmille tärkeää. Prinsessa Lilian kohtelee sinua yhtenä Hänen hovinsa alamaisista. Kuinka hän sen tekee? Tule ja tunne…

BDSM - baari - kinkyjen kantapaikka

BDSM baari on sitoutumaton ja epäkaupallinen sivusto kaikille aihepiiristä kiinnostuneille täysi-ikäisille henkilöille. BDSM baarissa voit tutustua samanhenkisiin ihmisiin, keskustella, saada vinkkejä ja tietoa.

Bizarre Club
PL 260, 40101 Jyväskylä

Bizarre Club on Jyväskylästä käsin toimiva Suomen suurin fetish- ja bdsm-alan yhdistys. Perustettu vuonna 2000. Jäsenmäärämme on n. 500, jotka ovat mm. BDSM:stä, S/M:stä, bondagesta ym. kiinnostuneita fettareita, homoja, lesboja, bi-seksuaaleja, parinvaihtajia, voyeristeja, transvestiittejä, sinkkuja, varattuja, yksin, kaksin tai enemmänkin tavallisia ihmisiä ympäri Suomea, baltiaa ja pohjoismaita. Yhdistyksemme järjestää vuosittain 2 – 4 suuremmat fetish/sm -bileet Jyväskylässä. Omien juhliemme…

Puh: 040-743 2869 (Ark klo 9-15)
, , ,
Black Body Web Shop
Hollanti

Blackbody verkkokauppa on miehille suunnattu fetissikauppa, josta löydät kattavan valikoiman kumi-, nahka- ja neopreeniasuja sekä välineet bdsm-leikkeihin. Tutustumisen arvoinen verkkokauppa!

Parisuhde ja fetissit - Candy Cumlust

Tässä blogissa kerrotaan miten käy, kun suhteen toinen osapuoli haluaa kinky juttuja ja toinen taas ei ole niin innostunut tästä, mutta lupautunut testaamaan. Blogimme keskittyy enemmän valta-asetelmiin ja erilaisiin fetisseihin. Blogista löytyy myös kuviamme. Meille tämä BDSM on sieltä kevyemmästä päästä.

Dark Ink - Gay miesten seksikauppa
Ranska

Dark Ink on gay miehille suunnattu seksikauppa, josta löydät niin siveysvyöt, anaalituotteet sekä bondage tuotteita. Myös fetissiasuja jonkin verran tarjolla.

Demask
Hollanti

Demask on yksi johtavista latex-asuja valmistavista yrityksistä maailmassa. Heidän verkkokauppansa tarjoaan erittäin kattavan valikoiman miesten ja naisten latex-asuja sekä bdsm-tuotteita. Tarvittaessa myös mittatilauksena! Kannattaa tutustua vaikka hinnat hieman korkeat.

Disaka: Hei beibi anna mulle piiskaa

Tämä on tarina kivusta ja nautinnosta. Disakan tarinan pohjana ovat muilta ihmisiltä saamani kertomukset haaveista, fantasioista, seksistä ja seksuaalisuudesta.

Diva Miranda
Tampere

Dominoiminen on toinen luontoni; sydäntäni lämmittää nähdä nöyrä orja tai minulle omistautunut palvelija jalkojeni juuressa. Tyylini on ennemmin elegantin hallitseva kuin aggressiivisen ankara. Minun ei tarvitse huutaa – toteutat käskyni, vaikka kuiskaan hiljaa. Olen toiminut ammattidominana reilusti yli kymmenen vuotta. Sinä aikana minulle on kertynyt kokemusta lukemattomista fetissi- ja BDSM-sessioista. Moni palaa luokseni kerta toisensa jälkeen. On asioita, joita olen innostunut tekemään, kut…

Domina Tuulia
Helsinki

Kuvittele millaista olisi, jos saisit hetkeksi päästää irti kontrollista ja arjesta? Astua toiseen maailmaan, jossa voit tutustua rajoihisi kivun suhteen tai kiemurrella kiiman kourissa? Olen ajautunut tähän ammattiin elämäntapani kautta, joten sessioissani saat nauttia aidosti läsnä olevasta Valtiattaresta. Olit sitten ensikertalainen tai vanha konkari, niin kanssani saat kokea ikimuistoisia ja monipuolisia sessioita. Turvasana ja eleet ovat käytössäsi, joten voit turvallisin ja luottavaisin mi…

dramaqueenitis

Teatraalisuuteen taipuvainen paatunut sub valaistumisen tiellä. Järkeä ei aina riitä mutta draaman tajua siitäkin edestä.

Erilaista dominointia palvelu

Tarjoamme erilaista M + N parin Dominointia, joka tapahtuu pääosin netin kautta. Palvelu on avoin miehille sekä naisille. Ei maksullista seksiä! Sen sijaan: Siveysvyön avainten hallinta: Alistuvan siveysvyön asentaminen, avaimen hallussapito, yhteydenpito sähköpostitse kahlinta-aikana, lukon avaaminen sovitun ajan päätyttyä. (Haluttaessa vyön poistamisen edellytyksenä voi olla etätehtävien hyväksyttävä suorittaminen.) Etätehtävät: Saat sovituin väliein mieheltä tai naiselta etätehtävän, jonka su…

Gear Leather Fetish - Miesten kauppa
USA

Gear Leather & Fetish on miehille suunnattu verkkokauppa, josta löydät nahka-asut ja muut nahka-asusteet / tuotteet, kumiasut, neopreeniasut sekä kattavan bdsm sekä seksileluvalikoiman. Miesten kauppa!

Helsingin akateemiset kinkyt ry
Helsinki

Helsingin akateemiset kinkyt ry eli Häkki on Suomen suurin BDSM:n ja fetisismin saralla toimiva opiskelijayhdistys. Yhdistys perustettiin helmikuussa 2009. Yhdistyksen tarkoituksena on seksuaalisen tasa-arvon edistäminen Suomessa, erityisesti Helsingin yliopiston opiskelijoiden keskuudessa. Häkki tarjoaa BDSM:stä tai fetisismistä kiinnostuneille suvaitsevaisen ja ymmärtävän ympäristön, jossa tavata muita aiheesta kiinnostuneita, keskustella aiheisiin liittyvistä kysymyksistä ja pitää hauskaa sam…

,