Lady Sunneva

Lady Sunneva
Sivuston aihe
Sivuston kuvaus

Olen Lady Sunneva, Sudenpesän Valtiatar, uhkea, rohkea, aikuinen, ammattitaitoinen ja vallankahvassa viihtyvä nainen Kanta-Hämeestä. Sessiot suunnittelen aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet, mieltymykset ja rajat huomioiden-turvallisesti ja luottamuksella. Sessioni vaihtelevat pehmeistä ja kiusoittelevista hyvinkin koviiin alistus-, nöyryytys- ja kipusessioihin. Rakastan myös erilaisia roolileikkejä ja siirryn sujuvasti roolista toiseen.

Dominasessioiden lisäksi Dominan ja Masterin tai useamman orjan / orjattaren sessiot ovat mahdollisia. Piiskaukset / kurittaminen, sitomiset, alistaminen, eristäminen, nöyryytys, roolit, lemmikit, fetissit, eritteet, nartut, anaalileikit, tyttöily, sissyt, nautinnolla / kivulla / pelolla kiduttaminen ym. kuuluvat palveluihini. Lisäksi sähköllä tuotettua kipua ja nautintoa. Myös aistideprivaatio ja- stimulaatio. Erikoisalana Pimeä Taival sessiot ja fantasiat. Ei seksipalveluita.

Teen asioita, mistä nautin ja niin nauttivat asiakkaanikin : ) Minulle sessiossa kyse on ennen kaikkea yhteydestä ja mielen matkasta, joka perustuu yksilöllisyyden huomioimiseen, molemminpuoliseen luottamukseen ja kunnioitukseen.

Sudenpesässä voit myös itse tilata tai osallistua teemallisiin illanviettoihin, tapahtumiin tai livesessioihin, olla mukana toteuttamassa jonkun toisen tai omaa fantasiaasi. Elämyksiä, joita et unohda !

ASTU KANSSANI VALLAN JA FANTASIOIDEN MAAILMAAN, ANTAUDU ALFA- NAARAAN KÄSIIN!

>

New Report

Close