Lady Iira

Lady Iira
Sivuston aihe
Sivuston kuvaus

Teen sessioita naisille ja miehille. Sessiot toteutetaan useimmiten toiveidesi mukaisesti.
Käsittely vaihtoehtoja on hurjasti. Sessioissa noudatetaan aina turvallisuutta ja niinpä voitkin heittäytyä hetkeen täysillä. Alani ammattilaisena minä pyrin noudattamaan hyvinkin suuria varotoimia, heikentämättä kuitenkaan lopputulosta.
Tieto, taito, turvallisuus ja luottamus ovat 100% ja kaiken toimintani A ja O.
Sessiot ja niiden sisältö voidaan sopia hyvinkin tarkasti etukäteen mikäli niin haluat. Erillistä sessiokaavaketta en sinulle lähetä. Sen voit täyttää halutessasi vasta paikan päällä. Valtiatar päättää eli minä vien ja sinä vikiset, varmasti mukava vaihtoehto jos luulit jo kaiken kokeneesi. Sovimme ennen session alkua vain kovat rajoitukset eli mitä en saa sinulle missään nimessä tehdä!
Sessio vaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle juuri sopiva.
Ne voivat olla kevyttä ja kivutonta kiusottelua, jossa käytän vallattomasti naisellisia upeita avujani. Kevyttä tai kunnon kuritusta valitsemallesi osalle vartalollasi, mitään osaa unohtamatta.
Bondage sessioita eli sidontaa monen moiseen pakettiin, hyvinkin rajusti tai ihanan eroottisesti.
Eritteitä (kaviaari, kultasuihku, roomalainen suihku ja sylki) jotka ovat kaikki tuoreena suoraan säiliöstäni ja näet itse niiden ulostuotanto prosessin sen kaikessa kauneudessaan tai kauheudessaan. Leikittelen niillä mielelläni sinun kanssasi.

>

New Report

Close