BDSM Estonia

BDSM Estonia
Sivuston aihe
Sivuston kuvaus

Tervetuloa BDSM Estonia Studioon! Se on paikka kaikille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneet dominoinnista, alistumisesta, kurista, rankaisemisesta, masokismista, sidonnasta ja/tai eroottisista roolileikeistä.

Tallinnan studiomme on Viron ainoa. Studiossamme on kaikki tarvittavat välineet salaisimpien fantasioidesi toteuttamiseksi. Turvallisuus ja luottamuksellisuus on meille molemmille tärkeää.

Prinsessa Lilian kohtelee sinua yhtenä Hänen hovinsa alamaisista. Kuinka hän sen tekee? Tule ja tunne kuinka kiihottavalta tuntuu Hänen korkeakorkoisten kenkiensä kärjet tai nahkainen piiskansa reisiesi välissä. Hän on Dominatrix, joka nauttii alistuvien miesten / orjien palvonnasta. Hän rakastaa eroottista BDSM- ja roolileikkiä, täydellistä alistamista ja kouluttamista. Hän toteuttaa mielellään erilaisia perversioita, tyttöilyleikkejä ja fetissejä. Hän ymmärtää kaiken olennaisen alistumisesta.

Domina Frankien käsi voi olla ankara tai lempeä. Hän löytää rajasi, venyttää ne äärimmilleen ja muuttaa sen saavuttamisen nautinnoksi. Hän laittaa sinut kävelemään nuoralla ja Hän ottaa sinut kiinni, kun putoat. Hän hoitaa kiimasi, kun makaat gynekologin tuolissa, Hän voi olla tuhman koulupojan opettaja, sekä kiivas että viileä, etkä osaa päättää kumpi on parempi...

Kivun ja nöyryytyksen avulla voit kokea sellaista mielihyvää, mitä et ole koskaan aiemmin tuntenut. Kun tottelet Hänen käskyjään ja oikkujaan kyselemättä niin olet onnellinen, kun Valtiattaresi on onnellinen.

>

New Report

Close