• Kristian

  Jäsen
  27.3.2021 klo 15:09

  Tykkäätkö muista nahkavaatteista vai pelkästään nahkatakista? Minulla on fetissi kaikkeen naisten nahkavaatteisiin ja tykkään pukeutua niihin.

 • nahkapusero

  Jäsen
  20.4.2021 klo 17:51

  Kyllä mä tykkään kans nahkasta varsinkin naisten. Tykkään pukeutua naisten nahkatakkiin..

 • NahkaTume

  Jäsen
  23.5.2021 klo 15:54

  Mulla sama mutta ongelma on että ei meinaa löytyä tarpeeksi isoja että mahtuu hartioista.. Mut koko 44 tai 46 hyvä. Naisten Nahkahousuja rakastan yli kaiken koska ne puristavat oikeasta paikasta ja alapää turpoo kun vetää vetskarin kiinni ? Olen huomannut myös tykkääväni nahkasaappaista ? Niillä on kiva kävellä kun kopisevat mukavasti ☺ Myös olen iskenyt silmäni pieniin naisten nahkalaukkuihin. Joten tunnen paljon veto voimaa naisten vaatteisiin ?

 • Lulu

  Jäsen
  25.5.2021 klo 22:30

  Samoin. Mitä kireemmät, sitä parempi. Hommasin naisten S-koon nahkahousut. Oli kireet aluksi, mut nyt kun oon laihtunut, niin vois olla kireemmätkin. Nää on nyt hyvät vaikka pitäis arkena “ihmisten ilmoilla”. Mut pornoiluun vois olla vielä soivemmat. Tykkään myös korkee korkosista nahkasaapikkaista. Mistä olette nahkarotseja ostanut? Olisko vinkata hoikalle sopivaa sexyä mallia?

  • nahkapusero

   Jäsen
   3.11.2021 klo 18:38

   Oon ihan netistä ostanut nahkatakkeja. Voin suositella lyhyttä mallia, mustaa ja erittäin pehmeää takkia. Olkatoppauksetkin ovat niin sexyjä. Ja se mitä ääntä nahkatakki pitää kun siihen pukeutuu..

 • Leatherboy83

  Jäsen
  26.5.2021 klo 16:08

  Mullaki kaikki nahka ja pvc kuteet ollu aina naisten mallia. Varsinki nahkahousut istuu paljon sexymmin naisten mallina, ainaski mulle. Kirppareilta tekee hyviä löytöjä. Jos saa 10:llä aidot nahkahousut tai takin niin sitä kestää ihan ompelijalla tuunauttaa sopivaks….;) Itellä “luottonahkaompelija”..:)

 • Thicker

  Jäsen
  27.5.2021 klo 07:15

  Nyt osui onnenpotku! Olin saanut kuulla, että eräs tuttu ikämies tyhjentäisi varastohuonettaan sekalaisesta tavarasta. Muistelin, että tuolla herralla oli joskus ollut musta puolipitkä nahkatakki, jota en kuitenkaan ollut nähnyt hänen yllään vuosikausiin.

  Kysyin, olisiko varastossa ehkä vaatteita, ja sain myöntävän vastauksen. Jatkoin tiedustelemalla, voisiko siellä olla jotain vaikkapa minulle sopivaa. En erityisesti yllättynyt, kun vastaus tuli nopeasti: “Nahkatakki.” Vanha herra muisti tarkasti mitä varasto sisältää, ja hänellä selvästikin oli käsitys, mistä juuri minä olisin kiinnostunut.

 • Thicker

  Jäsen
  27.5.2021 klo 19:34

  Sain lainaksi varastotilan avaimen, ja luvan käydä katselemassa irtaimistoa. Tuntui jännittävältä pujahtaa hämärään huoneeseen ja vetää ovi kiinni. Sytytin valot ja aloin availla vaatetankoon ripustettuja pukupusseja, joita taisi olla liki kymmenen. Ehdin jo aistia pettymyksen, mutta viimeisellä tärppäsi.

  Kun käsiinsä saa laadukasta vaatenahkaa, sen todella tuntee. Aivan kuin sydämeni olisi lyönyt hiukan nopeammin, ja jouduin jopa nielaisemaan ylimääräistä sylkeä. Nahkatakki oli uinunut pimeässä varastohuoneessa ties kuinka kauan, mutta se vaikutti hämmästyttävän hyväkuntoiselta. Ei ummehtunutta hajua, ei muotoon kovettumista. Irroitin sen ripustimeltaan, ja ryhdyin selvästi kiihdyksissäni sovittamaan sitä ylleni.

 • Thicker

  Jäsen
  28.5.2021 klo 09:54

  Pelkän t-paidan päälle puettuna nahkatakki tuntui todella tulevan iholle. Sen koko täsmäsi vartalolleni, mutta ymmärsin, että paksumpia vaatekerroksia takin alle ei tulisi mahtumaan. Hartialinja istui, hihan pituus oli oikea. Takkiin kuului myös musta nahkavyö, jonka solki oli kaksipiikkinen, ja se yksityiskohta tuntui korostavan nahkatakin maskuliinista eroottisuutta.

  Napitettuna takki tuntui yhä sopivammalta, ja kiristin vyön sitomaan takin mustaa nahkaa tiukemmin vartaloni ympärille. Fettarit tietävät, miltä tuollaisena hetkenä tuntuu. Päätin, että tätä nahkatakkia en riisuisi aivan heti.

 • Thicker

  Jäsen
  29.5.2021 klo 23:07

  Otin oman nahkarotsini mukaan, ja poistuin varastosta upea ja kiihkeä vintage-löytö ylläni. Istuin autoon ilman, että avasin edes nahkatakin vyönsolkea, mutta se ei tuntunut häiritsevän ajoasennon löytymistä. Vanha tuttu voimavaatteeni, biker-takki joutui nyt matkustamaan takapenkillä aiban kuin syrjäytettynä, ja sitä ei ollut aikaisemmin tapahtunut.

  Pysäköin vanhan herrasmiehen pihaan, ja kävelin hänen nahkatakkiinsa pukeutuneena näyttäytymään. Mies katsoi minua hyväksyvästi, mutta kysyin hänen hintapyyntöään takista. “Se ei maksa sinulle mitään”, oli vastaus. Hän totesi takin toimivan korvauksena tietyistä ystävänpalveluksista vuosien ajalta. Tuntui kivalta, vaikka olin ollutkin valmis maksamaan käyvän hinnan nahkatakista, johon olin ehtinyt ensi minuuteista alkaen ihastua ja kiintyä.

  Minulla oli yhtäkkiä kiire kotiin kokeilemaan, miltä uusi nahkatakkini näyttäisi täydentämässä asuani, johon kuuluisivat mustat nahkahousut ja jokin sopiva pari mustia nahkakäsineitä.

 • Thicker

  Jäsen
  30.5.2021 klo 10:56

  Kotiin päästyäni riisuin uuden nahkatakkini hyvin hitain liikkein kokovartalopeilin edessä. Riisuin myös farkut, ja avasin vaatekaapin. Otin esille nahkahousut, joihin tyypillisen nautinnollisesti pukeuduin. Ja sitten tuli SE hetki. Asetuin jälleen suuren peilin eteen, ja hidastellen puin ylleni tuon minulle uuden, mustan, huippulaatuisen ja hyväkuntoisen puolipitkän Nahkatakin.

  Kaikki näytti täsmäävän: väri, laatu, tyyli. Eteiskäytävä oli hiukan hämärä, joten nostin peilin paikoiltaan ja vein sen olohuoneeseen. Alkukesän valossa ihastelin nahkatyyliäni, ja ihmettelin aivan eri-ikäisten ja alun perin erilaatuisten nahkavaatteiden täydellistä sopivuutta toisiinsa. Puolimokkaiset nahkahousuni olivat saaneet käytön myötä tietyn kiiltävyyden, ja aivan vastaava ilme oli myös takin huomattavasti vanhemmassa “normaalissa” nahassa.

 • Poistettu käyttäjä

  Poistettu käyttäjä
  30.5.2021 klo 19:30

  Itse aiheeseen minulla ei ole mitään annettavaa mutta “thumbs up” tyylilajista ja foorumille epätyypillisestä kerronnallisuudesta.

  ?

 • Thicker

  Jäsen
  31.5.2021 klo 23:25

  Tajusin, ettei minulla olisi nahkaiseen ja ehkä jossain määrin jopa katseita kääntävään asuuni sopivia jalkineita. Eikä niitä todellakaan löytyisi ikämiesten kellarivarastoista nollahinnalla. On siis ryhdyttävä miettimään kenkäostoksia, joille toisaalta on koko kesä aikaa. Uusi nahkailmeeni tulee olemaan parhaimmillaan viileässä syksyn säässä, raa’an auringonvalon osuessa siihen matalalta.

  Kokeilin vielä nahkahousujen ja nahkatakin yhdistelmää kävellen ja istuen. Asu oli yllättävän äänetön. Oliko nahkatakille tyypillinen natina jotenkin haihtunut vuosien pituisessa varastoinnissa, vai eikö sitä ollu tuohon takkiyksilöön liittynytkään? Takin vuorista löysin vaivatta melko suurikokoisen tuotemerkin “Aaltonen vakuusasu Tampere Suomi”. Erikoinen setti… voisiko tuon perusteella onnistua ajoittamaan nahkatakin valmistumisen?

>

New Report

Close