• Mistä kaikki alkoi?

  Posted by Poistettu käyttäjä on 23.3.2020 klo 22:15

  Herätelläänpä vanha ketju alkuun taas. Eli mistä nahka/pvc/latex/kumi tms fetissisi sai alkunsa?

  Oma nahkafetissi selkeni 15 vuotiaana kun olin ihastunut naapurin tätiin joka oli nahkaleidi isolla ännällä! Oltiin hyviä tuttuja ja ensimmäiset nahkahousuni oli hänen entiset jotka oli jääny tädille pieneks. Antoi ne minulle kun kerroin olevani kiinnostunut kokeilemaan nahkahousuja! 🙂

   

  kauko1 vastasi 2 vuotta, 4 kuukautta sitten 4 Jäsenet · 4 Vastausta
 • 4 Vastausta
 • Jatimatic 2.5

  Jäsen
  24.3.2020 klo 19:17

  Kiva, kun aktivoit tämän vanhan aiheen!
  Minä kasvoin 1980-luvulla tukkahevin aikakaudella. Musiikkivideoilta näkemäni Guns and Roses’n, Mötley Crüen, Scorpionsin, Billy Idolin ja muiden hevareiden nahka-asut tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Myöhemmin tuli tietenkin 90-luvun tekno ja muut kiiltävine vaatteineen. Sillä tiellä ollaan.

   

 • Poistettu käyttäjä

  Poistettu käyttäjä
  24.3.2020 klo 20:03

  Toi Leatherrockmanin kertomus naapurintädistä ja pieniksi jääneistä nahkahousuista on aika herkullinen. Ei ihme että siitä on jäänyt pysyvä jälki.

  Itsellä, samoin kuin Jatimaticilla, 80-luku teki vaikutuksen. Yläasteella ollessa ihailin vähän vanhempia lukiotyttöjä, joista osa ajan hengen mukaisesti käytti nahkahousuja ja niittirotseja. Brittirock oli silloin kovassa huudossa.

  Itselläni ei ole mitään tiettyä hetkeä mistä nahka-elämän voisi sanoa alkaneen. Se on pikemminkin kehittynyt ja jalostunut pikkuhiljaa. Ja tietysti liittynyt motoristin elämäntapaan.

  80-90 luvuilla nahkaan pukeutunut ihminen ei ollut mikään poikkeus ja nahkavaatteita sai tavallisista vaateliikkeistä. Vaikutuksen ne kuitenkin tekivät jo silloin.

  Nykyään, kun aitoa nahkaa pitää erikseen hankkia ja nähdä vaivaa sen eteen, on selvää että sitä käyttävä henkilö on poikkeus valtavirrassa. Heteromiehenä katselen tietysti nahkanaisia sillä silmällä mutta mielenkiinnon herättää ilman muuta myös nahkaan pukeutuva mies. Itselleni mieltymys nahkaan ei ole oikeastaan ollenkaan seksuaalinen kysymys. Siksi olenkin työntänyt taka-alalle sen ajatuksen, että liikkuessani kylillä lempiasussani: bootseissa, mustissa nahkahousuissa ja farkkutakki-mallisessa mustassa nahkarotsissa, joku voi saada mieleensä tietyn stereotypian.

  Saakoot sitten. Tämä on minun juttuni eikä hänen.

 • Jatimatic 2.5

  Jäsen
  25.3.2020 klo 13:00

  Jatkan vielä vähän…
  Ensimmäiset nahkahousuni hankin lukion ekalla. Pidin niitä jalassa lähinnä salaa, pinnailin paljon koulusta ja hengailin kotona ne jalassa. Kerran isä tuli yllättäen ruokatunnilla kotiin. Syöksyin vanhempien sängyn alle piiloon. Isä tuli päiväunille! Siellä sitä sängyn alla pidättelin hengitystä ja toivoin, ettei perheen koira tule nuoleskelemaan. Elämä on – ja nyt sille voi jo nauraa.

  Varsinaisesti omia nahka-asuja pystyi hankkimaan vasta sitten kun alkoi olla omia tuloja, eli yliopistoikäisenä, ja silloinkuin vain silloin tällöin. Mutta nyt viimeiset 8–10 vuotta nettikaupat ovat tarjonneet nahkaa, keinonahkaa, vinyyliä ja muuta jokamiesluokan hinnoilla, ja se on kyllä räjäyttänyt meikäläisen pankin (monellakin tapaa). Kynnys tilata kahdenkympin kiiltävät housut on todella matala. Ja tuleehan noita tilattuakin, niitä täydellisiä housuja etsiessä!

 • kauko1

  Jäsen
  8.7.2020 klo 13:14

  Mistä kaikki alkoi, hyvä kysymys. Muistan kuinka jossain yläasteikäisenä rupesi pvc sadeasut kiinnostamaan jotenkin seksuaalisesti. No siinä meni vuosia ihmisiä sadeasuissa ihastellen ja aina sopivana ajankohtana itsekin niihin pukeutuen. En sitä silloin oikein ymmärtänyt enkä taida oikein vieläkään ymmärtää. Myöhemmin törmätessäni kumiasuihin olin täysin myyty. Tiesin heti että “tämä on se minun juttu”. Jossain vaiheessa tulivat kahleet mukaan tähän fetissiin, varsinkin kun saan toisen niihin pukea. Tähän tietysti liittyy se että ollaan molemmat kumiin/ lateksiin pukeuduttu. Jostain syystä tuo kumi on minulle paljon kiihottavampi sana kuin lateksi. Näiden materiaalien eroa en oikeestaan tiedä ?? Näillä mennään. Heittäkää ajatuksia jos ja kun niitä tulee.

>

New Report

Close