• Erilainen suhde

  Posted by john on 17.5.2021 klo 21:33

  Ajattelin tänne hiukan avata ajatuksia ja ehkä saada samanmielisiltä ehdotuksia / ajatuksia..

  Taannoin elin kuutisen vuotta hyvin erikoisessa suhteessa. Olin reissuhommissa ympäri suomee ja viikot töissä ja viikonloput vapaalla luonnollisesti. Löysin sattumoisin erittäin kinkyhenkisen naisen kenen kanssa aloin “deittailla”.. Huomasimme hyvinkin nopeasti että viihdymme kumiasuissa ja homma lähti hyvinkin erikoisille raiteille.. homma räjähti käsiin ja rajoja haettiin koko ajan enemmän.. kolmanne vuoden kohdalla homma oli täysin sub/Dom tasolla ja minä kaikki viikonloput lukittuna tiukkaan kumiin ja nahkaan.. meillä oli kellarissa lukittu huone missä olin monet yöt kun naiseni kävi iltasella kavereittensa kanssa ulkona. Ketjuihin lukittuna. Hän oli myös tiukassa kumissa jatkuvasti ja nautti mun alistamisesta kaikella tavalla. Ja mä nautin myöskin osastani.. 🙂 Sitten tuli ympäristöllisiä tekijöitä jotka aiheutti tämän suhteen päätttymisen..

  Tuli erilaiset ajat elämään ja päätynyt enempi “vanilja” suhteeseen mutta jotenkin toi polte tohon Sub/Dom elämään on alkanu nostamaan päätä.. Nykyinen kyllä tietää jonkin verran taipumuksistani.. Suhde on tosi hyvä ja toimiva mutta… jotain puuttuu….

  Ajatuksia josko jollain ollu samaa omalla kohdalla..

  Lulu vastasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten 5 Jäsenet · 4 Vastausta
 • 4 Vastausta
 • Poistettu käyttäjä

  Poistettu käyttäjä
  12.9.2021 klo 23:03

  itse asiassa itsellä käyny aivan samanlailla! naiseni ei vaan ollut ikinä ennen kokeillut edes kumia kun suostui että hankin hänelle. ja tuli viikonloput kyllä pervoiltua kaikenlaista kumit päällä.

 • Poistettu käyttäjä

  Poistettu käyttäjä
  14.9.2021 klo 20:57

  Näin naisen näkökulmasta ei auta kun istua alas ja puhua asiasta varovasti, ymmärtäväisesti ja ilman painostusta. Jos ette pääse samaa ymmärrykseen niin itse ainakin miettisin suhdetta uusiks tai sit odottaa jos mielivaihtuisikin pikkuhiljaa.. Kaikki ei voi mielyttää kaikkia. Pitää löytää sopiva. Mulla vähän samanlaista kokemusta tästä.

  Pärjäile

 • SannaCD

  Jäsen
  16.9.2021 klo 21:52

  Jokainen suhde on omanlaisensa, mutta ehkäpä miettisin kuinka tärkeää kinkyjutut ovat ja haluatko elää vuosia kokonaan ilman niitä, jos niitä tarpeita ei omassa suhteessaan saa toteuttaa.

 • Lulu

  Jäsen
  21.9.2021 klo 10:59

  Niin; kumpi se on parempi. Elää vaniljasuhteessa missä ns. ulkoiset asiat ok ja toimii, mutta sisällä riistää? Vaiko Kinkysuhteessa, mahdollisesti huomattavalla ikä-, kulttuuri- tai vaikka samaa sukupuolta tms olevan kanssa, jonka kanssa voi olla oma itsensä, ihan sieltä syvimmästä lokerosta, välittämättä mitä muut ajattelee ja mahdollisesti kokien sen entisen kaveripiirin, ehkäpä sukulaistenkin kääntävän selän? Itselle olisi riittänyt sopivan pervo, sensuelli nahkafettarigimma. Ei osunut kohdalle. Ehkä seuraavassa elämässä?

>

New Report

Close