Palaa kohteeseen Muut Fetissit

Ylipolven kumisaappaat

Foorumit Fetissit Muut Fetissit Ylipolven kumisaappaat

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 2,229 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Murunda avatar Murunda 5 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #214811
   avatar
  Nimetön

  Todella sexsyt ylipolven kumisaappaat.Tulee heinä-elokuussa
  myyntiin.Käykää katsomassa http://www.pleasure.fi

  #214812
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Aika siistit 🙂 Kiitos linkistä 😉

  #214829
   avatar
  Nimetön

  Tuollaiset minäkin haluan :),myös lolitat olivat upeat 🙂

  #214831
   avatar
  Nimetön

  Minäkin haluaisin mustat.Ois aika makeet !

  #216400
   avatar
  Nimetön

  Miedoimmasta liikkeelle; Katsokaapas Calvin Klein Ava (rain-boots), useassa värissä saatavana ja tiukahko ratsatussaapas-look, Aiglella on limited editionina saatavilla malkein kahluusaapas-korkeutta oleva aidosta kumista valmistettu saapas hyvinkin hoikalla/tiukalla mitoituksella, Hunterilla on Osten nimellä kahluusaapasta muistuttava, mutta valmistajan ohjeissakin sanotaan, ei sorsametsälle, vaan on enemmänkin "fashion-boots" useissa väreissä, donnan kun sivistyneemmissä euroopan maissa näkee joissain edellämainituissa, johan värähtää:)

  #216402
  Anonyymi avatar
  Anonyymi
  Ylläpitäjä

  "karupoika" wrote: Miedoimmasta liikkeelle; Katsokaapas Calvin Klein Ava (rain-boots), useassa värissä saatavana ja tiukahko ratsatussaapas-look, Aiglella on limited editionina saatavilla malkein kahluusaapas-korkeutta oleva aidosta kumista valmistettu saapas hyvinkin hoikalla/tiukalla mitoituksella, Hunterilla on Osten nimellä kahluusaapasta muistuttava, mutta valmistajan ohjeissakin sanotaan, ei sorsametsälle, vaan on enemmänkin "fashion-boots" useissa väreissä, donnan kun sivistyneemmissä euroopan maissa näkee joissain edellämainituissa, johan värähtää:)

  Löytyi mm. tällainen video aiheesta.

  #216408
   avatar
  Nimetön

  juu-tuubissa myös video, jossa donna nousee tikkaille kaikessa kiireettömyydessä AVA-saappaissaan ja tiukoissa farkuissaan, joku fiksumpi löytänee… girls-in- fetisch sivustoilla myös ko.saappaat esillä muutamaankin kertaan.

  #217713
   avatar
  Nimetön

  Tilasin pleasure.fi:stä tuollaiset ylipolven-malliset. Muuten mahtavat, mutta hankalat saada jalkaan: Itselläni ainakin jalkapöytä on sen verran korkea, että oli täysi työ saada jalkaterä taipumaan nilkkakohdan ohi. Saas nähdä kuinka käy, kun koitan niitä kiinteäsukkaisen latex catsuitin kanssa – vielä en ehtinyt. Täytynee laittaa reippaasti talkkia tai pjuria väliin…

  Sitten kun sain jalkaan, niin oli tosi mukavat jalassa: Vaikka itselläni on leveä lesti ja koko 45, eivät ne puristaneet yhtään. Saappaiden jalkateräkin on joustava, joten ei ole sitä "varpaidenmusertumisongelmaa" joka esiintyy noissa teräväkärkisissä saapasmalleissa – ainakin PVC:stä tehdyissä. Kovin paksupohkeiselle nämä ei kuitenkaan sovi.

  Kallis mutta hyvä ostos! Toimituskin pelasi hienosti: Tein tilauksen n. klo 11 aamupäivällä ja jo seuraavana päivänä klo 15:n aikoihin sovittelin saappaita! 😀 Ainoa pikku miinus on, että varressa olisi saanut olla mittaa vielä 5-10 cm lisää, mutta kaikkea ei voi aina saada…

  #217846
   avatar
  Nimetön

  Sainpas lopulta kuvia aikaiseksi, tässä yksi. Täytyy sanoa että olivat hyvä ostos! 😀
  Sujahtivat jalkaan ja vielä poiskin yllättävän kivuttomasti pienen talkkimäärän suosiollisella avustuksella…

  #217852
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  ihan siistin näköiset saappaat. Saattas olla mukava käyttää ihan arkisaappaina kauppareissuilla. Mutta housun lahkeet tekis mieli pistää saappaiden varsien päälle.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Kommentoi Facebookissa