YLE Puoli seitsemän

Tämä aihe sisältää 25 vastaukset, 14 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi tallipoika avatar tallipoika 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 26)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #225928
  #225949
   avatar
  Nimetön

  :thumbup: :clap: :clap:

  0
  #226521
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  Taitaa muuten olla Kekäläisellä taas farkkumalliset nahkahousut.

  0
  #227417
   avatar
  Nimetön

  tänään puoli seitsemässä vieraana tarja närhi jalassa mustat kiiltävät kenties nahkahousut ja susannalla tosi tiukat mustat nahkahousut ja korkeat korot.

  0
  #227418
   avatar
  Nimetön

  "jkr" wrote: tänään puoli seitsemässä vieraana tarja närhi jalassa mustat kiiltävät kenties nahkahousut ja susannalla tosi tiukat mustat nahkahousut ja korkeat korot.

  Olihan ne susannan pöksyt toki ihanan tiukat ja kiiltävät, mutta tuskinpa olivat aitoa nahkaa. Ja Tarja Närhellä vielä vähemmän.

  0
  #227419
   avatar
  Nimetön

  Anteeksi kun vaivauduin viestittää näkemästäni täytyy varmaan lopettaa tämänkin kun ei nyt jonkun mielestä ollut aitoa nahkaa.

  0
  #227420
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä
  #227425
   avatar
  Nimetön

  "jkr" wrote: Anteeksi kun vaivauduin viestittää näkemästäni täytyy varmaan lopettaa tämänkin kun ei nyt jonkun mielestä ollut aitoa nahkaa.

  Mua on kanssa harmittanut tämän palstan meininki jo jonkin aikaa. Jos/ kun joku uskaltaa tänne laittaa jotain niin tiettyjen henkilöiden tarvii tulla heti kommentoimaan ettei noi oo sitä tai tätä. Mulle valitettiin aikanaan kuvien laadusta ja enkä sen jälkeen oo tänne mitään laittanutkaan. Luulis että tärkeintä on silmän ilo ja sen takia vähän voi joustaa eikä tarviis vaan rutkuttaa täällä.

  Mä oon nyt jokusen päivän esim. ihmetellyt ettei kukaan oo laittanut tänne prinsessa Madden uusia kuvia nahkahousuissa, mutta en laita minäkään kun noi jotkut tulee kuitenkin kohta sanomaan ettei ne oo nahkaa tai kuvan laatu on liian heikkoa.

  Eipä mulla muuta. Toivottavasti meininki tällä palstalla vähän reipastuisi!

  0
  #227426
   avatar
  Nimetön

  Jesh. Ilohan tään pitää olla -itketään muualla?? :))

  0
  #227428
   avatar
  Nimetön

  No anteeksi nyt kamalasti jos aiheutin pahaa mieltä. Ei ollut todellakaan tarkoitus. Minua ei vähääkään vaivaa, vaikka mielestänne molempien naisten päällä olisi aitoa nahkaa, mistä kuitenkin itse edelleenkin olen eri mieltä. Kerroin vain oman mielipiteeni, en esittänyt minkäänlaista arvostelua ketään tai mitään kohtaan. Sille ei kuitenkaan voi mitään, että kiiltäväkään kangas tai muovi ei muutu nahaksi, vaikka sen sanominen jonkun mielen pahoittaisikin.

  0
  #227429
   avatar
  Nimetön

  Ghana kiitos viestistä piristit mun päivää, viestejä laitan tänne siksi et muutkin näkisivät näitä ohjelmia jos ovat sen meinanneet.

  0
  #227431
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  "kumicompo" wrote: No anteeksi nyt kamalasti jos aiheutin pahaa mieltä. Ei ollut todellakaan tarkoitus. Minua ei vähääkään vaivaa, vaikka mielestänne molempien naisten päällä olisi aitoa nahkaa, mistä kuitenkin itse edelleenkin olen eri mieltä. Kerroin vain oman mielipiteeni, en esittänyt minkäänlaista arvostelua ketään tai mitään kohtaan. Sille ei kuitenkaan voi mitään, että kiiltäväkään kangas tai muovi ei muutu nahaksi, vaikka sen sanominen jonkun mielen pahoittaisikin.

  Samoilla linjoilla. Ei täällä varmaan ole tarkoitus ketään sörkkiä, eikä pidä ottaa kaikkea henkilökohtaisesti. Tulee vaan välillä tunne, että tietyt kirjoittajat saavat suurta tyydytystä pelkästään siitä, että saavat mainita täällä sanan NAHKAHOUSUT. Sen verran harjaantuneella silmällä varustettuja me kaikki "friikit" täällä varmaan ollaan, että erotetaan kangas ja keinomuovi nahasta.
  Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä…sanoo vanha saivartelija 😀

  0
  #227436
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  "Ghana" wrote:
  Mä oon nyt jokusen päivän esim. ihmetellyt ettei kukaan oo laittanut tänne prinsessa Madden uusia kuvia nahkahousuissa…

  Missäs semosia on näkyny?
  Olis kiva tsekata.

  0
  #227443
   avatar
  Nimetön

  "Admirer" wrote: [quote="Ghana"]
  Mä oon nyt jokusen päivän esim. ihmetellyt ettei kukaan oo laittanut tänne prinsessa Madden uusia kuvia nahkahousuissa…

  Missäs semosia on näkyny?
  Olis kiva tsekata.

  Tässä ois tälläset.. ja kukaan ei sit tuu sanomaan että mitä noi ei oo!

  http://3.bp.blogspot.com/-Jnf5mkWn7bM/V … eine-3.jpg

  http://1.bp.blogspot.com/-DwMqwxgNAGw/V … eine-1.jpg

  0
  #227453
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  "Ghana" wrote: Tässä ois tälläset.. ja kukaan ei sit tuu sanomaan että mitä noi ei oo!

  Kiitos! Ei ollenkaan hullumpi prinsessa.
  Paljon miellyttävämpi, kuin perinteiset satujen röyhelö-prinsessat. 😉

  0
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 26)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.