Yhteisö Irc-galleriaan..

 • Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 1,060 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 14 vuotta sitten avatarNimetön toimesta.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #192800
   avatarNimetön

  eiköhän perusteta nahkafoorumi yhteisö irc-galleriaan..?

  #192804
  Shinyboy avatarShinyboy
  Avainmestari

  Ei varmaan kannata kun on kerta tämä foorumikin nahkavaatteiden ystäville ja pelkästään ystäville eli täällä ei paljoa ahdasmielisiä ihmisiä käy näillä sivuille höröilemässä.

  #193081
   avatarNimetön

  Joo. Nahkafoorumi toimii hyvin, kun ajatellaan pienten piirien luontaista ujoutta. Myös tekniikan puuttuminen, esim omalta osaltani, saattaa estää kuvien lähettelyn. Mielestäni Shinyboy hallitsee kiiltävällä kädellään foorumia loistavasti, jopa eväämällä jatkon ja aikaisemmat mielipiteet kyseenalaisilla kommenteilla ja toteamuksilla paiskovat jäsenet. Toki väärinkäsityksiäkin sattuu, varsinkin kun noiden hymiöiden käyttö tuntuu vähän tv-chatilta, on useiden kannanottojen taustalla aistittavissa turhan herkästi kitkaa.

  `"Jasitlopuxjokukivahymiö."

  #193120
   avatarNimetön

  Olemme samaa mieltä. Tämä on oikein hyvä ja riittävä foorumi meille. Iso kiitos siitä ShinyBoylle. On myös turha hajauttaa alan harrastajia sinne sun tänne. Meitä on kuitenkin niin vähän. On hienoa, että yhä useampi on löytänyt tänne ja sitä kauttaa rikastuttaa meitä kaikkia foorumin käyttäjiä. se myös on tärkeää, että ShinyBoy valvoo foorumia ja poistaa asiattomat ja siivottomat foorumilta.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.