Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Wildclub kinkybileet 9.9.2011 klo 21-03

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Wildclub kinkybileet 9.9.2011 klo 21-03

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 225 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 6 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #211866
   avatar
  Nimetön

  Kinkybileet: Webkamera

  Yhdessä huoneessamme on mahdollisuus tehdä livekinkyä webkameran kautta. Huone on merkitty niin, ettet päädy sinne vahingossa. Muissa huoneissa kinkyilemme salaisesti kameralta piilossa.
  Voit osallistua kinkyvideopätkien tekemiseen jotka menevät livenä webkameran kautta muidenkin katsottavaksi. Voit halutessasi olla huputettuna tai omilla kasvoilla. Mikäli haluat vain katsella kotona illan kulkua, varaudu netin ääreen klo 21-02 välisenä aikana.

  Vahingossa et tule kuvatuksi.

  Wildclub järjestää muutaman kerran vuodessa kinkybileitä aiheesta kiinnostuneille sekä alan harrastajille. Illat on tarkoitettu vain kutsuvieraille ja kyseessä on yksityisbileet. Voit saada kutsun mailin, puhelinkeskustelun, ennakkotapaamisen tai suositusten myötä. Kun olette kiinnostunut viettämään iltaa mukavan kinkyisässä ilmapiirissä ottakaa yhteyttä. Bileissä on mahdollista harrastaa vapaata kinkyilyä ja käytössänne on suomen suurimman 600 neliön s/m-studion kaikki upeat varusteet. Lisäksi on mahdollisuus saunoa, kylpeä porealtaassa ja viettää aikaa mukavan kinkyisten ihmisten kanssa.

  Koska haluamme ettei kenenkään tarvitse olla illoissamme seinäruusuna yksin, otamme iltoihimme vain parina saapuneita vieraita. Voit tulla kumppanisi tai uuden tuttavuuden kanssa. Mikäli haluatte ottaa mukaan tutun kolmannen pyörän miehen tai naisen se toki onnistuu. Toivomme että saavutte kaikki yhtä aikaa ovelle ja pidätte toisistanne huolta.

  Lisätietoja ja kutsut:
  valtiatar(at)villi-ira.net
  Gsm: 0440555602

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.