Värit hävisi catsuitista

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #197954
   avatarNimetön

  Minulla on punainen Latexan catsuit, joka oli päälläni koko yön. Kun aamulla siitä kuoriuduin, oli se mennyt sisäpuolelta aivan vaaleaksi tai vaaleanpunaiseksi. Mitä pitäisi tehdä, jotta värin saisi takaisin?

  #197957
  rubberfin avatarrubberfin
  Osallistuja

  Yleensä tuo kumi tuppaa hieman pidemmässä käytössä sisäpuolelta haalistumaan kostumisen tms myötä. Normaalisti kun asuste kuivuu, niin väri on palannut normaaliksi.

  #197965
   avatarNimetön

  Kyllähän kumivaatteet muuttavat näköään jokaisen käytön yhteydessä. sisäpuolella vaikuttaa ihon rasvat ja hiki. päälipuoleen kaikenlainen maailmallinen tavara ja roska. Kumivaatteita ostettaessa yleensä niitä ei voi sovittaa juuri sen takia, että se ei ole yhden sovituksen jälkeen enää entisensä.

  MiaQ

  #197966
  Murunda avatarMurunda
  Osallistuja

  "MiaQ" wrote: Kumivaatteita ostettaessa yleensä niitä ei voi sovittaa juuri sen takia, että se ei ole yhden sovituksen jälkeen enää entisensä.

  MiaQ

  Joskus olen kuullut että jossakin ulkomailla on päässyt sovittamaan kumiasuja (ellen väärin muista niin kyse oli Saksalaisesta kaupasta mutta en muista nimeä). Tää oli jostakin chatista tai keskustelusta niin mahtaakohan tieto pitää paikkansa.

  #199475
   avatarNimetön

  kyllähän tuolla ulkomailla sovittamaan pääsee
  sitä jopa eräissä paikoissa suositellaan ystävällisen ponnekkaasti
  tälläinen tyyli on tullut tutuksi tanskassa ja saksassa tähän mennessä

  suomessa ei puhettakaan.. ;(

  #199477
   avatarNimetön

  Samoin Lontoossa pääsi sovittamaan catsuitteja. Olivat ystävällisiä ja avustivat päälle. niinpä kaupatkin syntyi.

  #199494
   avatarNimetön

  Joo, ihan ylestä että pääsee sovittamaan kumiasuja. Kireissä asusteissa myyjä kyllä vaatii että talkkia pitää käyttää reippaasti, ettei asuste repeydy ja tietysti alusvaatteet tulee olla päällä…. Itse olen kierrellyt kaupoissa mm saksassa ja hollannissa. Musta tuntuu ett suomessakin pääsisi jos olisi tosissaan ostamassa…. tiedä häntä…kumihuppua oon ainakin suomessa antishopissa päässyt kokeilemaan

  #199495
   avatarNimetön

  Helsingin sex shop finlandissa ainakin sai koittaa tollaista latex-bodyä, paita tosin piti olla alla.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.