↑ Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Vantaan Nahkamaailma

Info Foorumit Muut Vapaa keskustelu Vantaan Nahkamaailma

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 1,079 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  nahkarotsifi 5 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #204694

  EsaNahka
  Osallistuja (Participant)

  Onko foorumilaisilla kokemuksia Vantaalla Jumbon "takana" olevasta Nahkamaailma- liikkeestä? Itsellä on hakusessa vaimolle matalavyötäröiset nahkahousut, joissa olisi kiinnitys vyötärön kohdalta pelkällä vetoketjulla (ei siis nappia ollenkaan kuten farkkumallisissa). Mahtaisiko sieltä löytyä?

  Onko muita ehdotuksia, josta moisia housuja kannattaisi lähteä etsiskelemään?

  #204700

  hassujussi
  Jäsen

  Kesäkuun alkupuolella oli aika niukka mallisto. Ylipäätään mitään housuja. Josko olisi syksyä kohti enemmän valinnanvaraa. Mene ja tiedä.

  #204703

  Divided
  Osallistuja (Participant)

  Ainankin vuosituhannen alkupuolella siellä oli likipitäen sama tarjonta kun NahkaFredalla, tosin kalliimpana.

  #204704

  EsaNahka
  Osallistuja (Participant)

  Hyvä tietää, kiitos vastauksista.

  Onko esim. Kampin kauppakeskuksessa mitään moisten housujen mahdollista löytöpaikkaa? Mistä yleensäkin voisi löytää nahkahousut naiselle? Monet puhuvat esim Vero Modan housuista tai Onlyn, mutta niistä liikkeistä ei kyllä löydy, ainakaan vielä. Toivottavasti syksymmällä löytyy, kunhan ilmat viilenevät hieman…

  Sellon Vero Modassa oli muuten myynnissä nätti musta nahkamekko juuri viime viikonloppuna! Näyttävä oli sekin…

  #204707

  TTT
  Osallistuja (Participant)

  Mikonkadulla Helsingissä on Friitalan myymälä, sieltä löytyy varmasti, hintaluokka on sitä että alle 400 € ei lähde mukaan mitään. Tuurilla voi olla kesäalennuksia meneillään. Jos ei onnaa mutta budjetti antaa myöten, niin teettäisin nahkaompelijalla semmoiset kuin mieli tekee.

  #212920

  TomoS1990
  Jäsen

  "TTT" wrote: Mikonkadulla Helsingissä on Friitalan myymälä, sieltä löytyy varmasti, hintaluokka on sitä että alle 400 € ei lähde mukaan mitään. Tuurilla voi olla kesäalennuksia meneillään. Jos ei onnaa mutta budjetti antaa myöten, niin teettäisin nahkaompelijalla semmoiset kuin mieli tekee.

  onko friitala vielä hengissä?

  #212923

  Leg1
  Jäsen

  Friitala Ulvilassa ei ainakaan tee enää nahkavaatteita,että tuskin tuotakaan liikettä Hki:ssä enää on.

  #212926

  nahkarotsifi
  Jäsen

  Friitala lopetti toimintansa 2010. Vantaan Nahkamaailma osti konkurssipesän ja sai ilmeisesti mukana firman nimen. Nyt Nahkamaailma toimii nimellä: Friitala Outlet, vaikkei Friitala enää nahkaa teekään. Myynnissä Outletissä on Friitalan jäämistöä ja perinteistä turkkilaista Nahkamaailmakamaa.

  #212928

  Leg1
  Jäsen

  Tietääkö kukaan,millaista valikoimaa tuolla Nahkamaailmassa yleisesti ottaen on?Löytyykö esim. takkeja,housuja ja hameita väreissä vai pelkkää perus mustaa?

  #212931

  nahkarotsifi
  Jäsen

  Friitala Outletista löytyy kaikennäköistä (enemmän takkipuolelta). Paremman näköisissä yksittäiskappaleissa saattaa olla vain hajakokoja. Housut ja hameet enempi mustia.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin