Vantaan Nahkamaailma

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #204694
   avatarNimetön

  Onko foorumilaisilla kokemuksia Vantaalla Jumbon "takana" olevasta Nahkamaailma- liikkeestä? Itsellä on hakusessa vaimolle matalavyötäröiset nahkahousut, joissa olisi kiinnitys vyötärön kohdalta pelkällä vetoketjulla (ei siis nappia ollenkaan kuten farkkumallisissa). Mahtaisiko sieltä löytyä?

  Onko muita ehdotuksia, josta moisia housuja kannattaisi lähteä etsiskelemään?

  0
  #204700
   avatarNimetön

  Kesäkuun alkupuolella oli aika niukka mallisto. Ylipäätään mitään housuja. Josko olisi syksyä kohti enemmän valinnanvaraa. Mene ja tiedä.

  0
  #204703

  Ainankin vuosituhannen alkupuolella siellä oli likipitäen sama tarjonta kun NahkaFredalla, tosin kalliimpana.

  0
  #204704
   avatarNimetön

  Hyvä tietää, kiitos vastauksista.

  Onko esim. Kampin kauppakeskuksessa mitään moisten housujen mahdollista löytöpaikkaa? Mistä yleensäkin voisi löytää nahkahousut naiselle? Monet puhuvat esim Vero Modan housuista tai Onlyn, mutta niistä liikkeistä ei kyllä löydy, ainakaan vielä. Toivottavasti syksymmällä löytyy, kunhan ilmat viilenevät hieman…

  Sellon Vero Modassa oli muuten myynnissä nätti musta nahkamekko juuri viime viikonloppuna! Näyttävä oli sekin…

  0
  #204707
  TTT avatarTTT
  Osallistuja

  Mikonkadulla Helsingissä on Friitalan myymälä, sieltä löytyy varmasti, hintaluokka on sitä että alle 400 € ei lähde mukaan mitään. Tuurilla voi olla kesäalennuksia meneillään. Jos ei onnaa mutta budjetti antaa myöten, niin teettäisin nahkaompelijalla semmoiset kuin mieli tekee.

  0
  #212920
   avatarNimetön

  "TTT" wrote: Mikonkadulla Helsingissä on Friitalan myymälä, sieltä löytyy varmasti, hintaluokka on sitä että alle 400 € ei lähde mukaan mitään. Tuurilla voi olla kesäalennuksia meneillään. Jos ei onnaa mutta budjetti antaa myöten, niin teettäisin nahkaompelijalla semmoiset kuin mieli tekee.

  onko friitala vielä hengissä?

  0
  #212923
   avatarNimetön

  Friitala Ulvilassa ei ainakaan tee enää nahkavaatteita,että tuskin tuotakaan liikettä Hki:ssä enää on.

  0
  #212926
   avatarNimetön

  Friitala lopetti toimintansa 2010. Vantaan Nahkamaailma osti konkurssipesän ja sai ilmeisesti mukana firman nimen. Nyt Nahkamaailma toimii nimellä: Friitala Outlet, vaikkei Friitala enää nahkaa teekään. Myynnissä Outletissä on Friitalan jäämistöä ja perinteistä turkkilaista Nahkamaailmakamaa.

  0
  #212928
   avatarNimetön

  Tietääkö kukaan,millaista valikoimaa tuolla Nahkamaailmassa yleisesti ottaen on?Löytyykö esim. takkeja,housuja ja hameita väreissä vai pelkkää perus mustaa?

  0
  #212931
   avatarNimetön

  Friitala Outletista löytyy kaikennäköistä (enemmän takkipuolelta). Paremman näköisissä yksittäiskappaleissa saattaa olla vain hajakokoja. Housut ja hameet enempi mustia.

  0
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.