Vanhalle nahkafoorumi sivustolle rekisteröityneet käyttäjät HUOM!

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Vapaa keskustelu Vanhalle nahkafoorumi sivustolle rekisteröityneet käyttäjät HUOM!

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 2 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #263006
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  HUOM! Vanhat nahkafoorumi.com sivuston rekisteröityneet käyttäjät!

  Jokaisen aiemmin nahkafoorumille rekisteröityneen käyttäjän pitää vaihtaa salasana, koska vanha salasana ei ole käytössä enään tällä sivulla!

  Käyttäjätunnus sen sijaan pysyy samana yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Mikäli käyttäjätunnuksessasi oli välilyönti niin se on korvaantunut _ eli esim. cat man = cat_man.

  Voit vaihtaa salasanan nimimerkkiä tai sähköpostiosoitetta vastaan, jolla olet aikaisemmin rekisteröitynyt nahkafoorumi.com keskustelufoorumiin.

  Salasanan vaihto onnistuu tuolta -> Vaihda tästä salasanasi

  Nyt voit syöttää käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteen, jolla olet aiemmin rekisteröitynyt nahkafoorumin käyttäjäksi. Mikäli sähköpostiosoite
  on virheellinen, et saa uutta salasanaa ja vaihtoehtoja on tasan 2.

  1. Otat yhteyttä ylläpitoon ja pyydät salasanan käyttäjätunnusta vastaan.

  2. Rekisteröidyt uudelleen (silloin aiemman nimimerkin viestit jäävät edelleen foorumille, mutta ne eivät ole uuden nimimerkin kirjoittamia enää vaan vanhan käyttäjätunnuksen).

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.