Palaa kohteeseen Muut Fetissit

Uusi satiinimekko

Foorumit Fetissit Muut Fetissit Uusi satiinimekko

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 584 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #214384
   avatar
  Nimetön

  Taas tuli sorruttua ostamaan uusi satiinimekko ihan kuin ei olisi kaapit pursuisi jo muutenkin.Mekkoja löytyy kait reilut toistakymmentä ja spandex/lycra haalareita ja leggingsejä löytyy vinot pinot.PVC catsuiteja niitäkin "kourallinen".Satiinialushousut olleet käytännössä vuosikausia ihan arkikäytössäkin

  Jotenkin alkanut tuntumaan on tässä touhussa mitään järkeä..onneksi vaimoke hyväksyy pitkin hampain vaikkakin sanoo inhovansa kamppeita .

  Tuo uusi mekko on tuollainen

  http://shop.birchplace.net/maids-unifor … id-uniform

  Alla nyt hihaton jumppahaalari ja haaraperissä puolitäysi uimarengas(kannatta kokeilella ,jos pvc on kova juttu).Tuossa vielä päällä neonkeltainen koko uimapuku.Sitten vielä special-tradesta tilatut isot tekorinnat.

  Tavaroiden helppo liikkuvuus kiinastakin tekee tästä hommasta ihan mahdottoman.Nuo sissy storen tavarat tulee engalannin kautta jos jotakuta kiinnostaa,ettei tarvitse tulleja jännitellä.

  Swiss Miss

  #214385
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  "Swiss Miss" wrote: Alla nyt hihaton jumppahaalari ja haaraperissä puolitäysi uimarengas(kannatta kokeilella ,jos pvc on kova juttu).Tuossa vielä päällä neonkeltainen koko uimapuku.Sitten vielä special-tradesta tilatut isot tekorinnat.

  Kuvia kehiin!!! 😉

  #214397
   avatar
  Nimetön

  Kuulostaa hyvältä! mä rakastan satiinin kosketusta.
  kuten edellä visualisointi, ei olisi pahitteeksi.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.