Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Uusi foorumi.

Info Foorumit Muut Vapaa keskustelu Uusi foorumi.

Tämä aihe sisältää 88 vastaukset, 21 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Taika 4 päivää, 23 tuntia sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 89)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #262731

  lederhose
  Osallistuja (Participant)

  Hyytykö foorumi tämän uuden päivityksen takia? Postauksia on todella vähän, verrattuna aiempaan. Eli kysenalaistaisin, oliko tarpeen tehdä? Sivut itsessään on toki ok ;>

  #262733

  Muul1
  Osallistuja (Participant)

  Shinyboy:lla ollut varmaan valtava työtaakka tämän kanssa ja todennäköisesti jatkuu edelleen…kaikki kiitos siitä hänelle.
  Mutta samaa olen kyllä miettinyt jo monta kertaa, kuten “lederhose”, että oliko tämä uudistus ns. viimeinen naula arkkuun”.
  Postauksia ei ollut ennen uudistustakaan juuri mitään, mutta vielä on siitäkin hiljentynyt.

  Vanha foorumi oli minusta kaikin tavoin selkeämpi ja kun siihen oli tottunut, niin se tuntui toimivalta. Toivottavasti tähän uudistukseen oli hyvät perusteet, muuten en ymmärrä moiseen ryhtymistä ollenkaan.

  #262735

  Admirer
  Osallistuja (Participant)

  Oli se vanha vähän foorumi “yksoikonen” verrattuna tähän.
  Selkeä kyllä mutta vain foorumi ilman lisäominaisuuksia.

  En ymmärrä miksi vaihto itsessään vähentäisi postauksia?

  Se mitä itse kaipaisin, olisi vanhan foorumin syntisempi musta ulkoasu.
  Josko se olisi houkuttelevampi :)
  Tämä nykyinen antaa vähän aneemisen tai keskeneräisen vaikutelman.
  Näissä fetissi-asioissa pienetkin yksityiskohdat vaikuttavat. Niin kuin polvipussit kireissä nahkahousuissa.

  Mutta summa summarum: harmittavan vähän täällä on aktiivisuutta. Johtui sitten mistä vaan.

  #262736

  pehmo
  Osallistuja (Participant)

  Otanpa kiinni sen verran tuohon foorumin hyytymiseen, että vanhalla foorumilla ei ollut “viimeisiä vastauksia” ja “tuoreimpia aiheita”, sekä välillä hiljasta kuin huopatehtalla. Olen näinollen varma siitä, että ainakin osa tuosta “hiljaisuudesta” perustuu optiseen harhaan, koskaan aiemmin ei ole ollut näin helppoa keskitetysti seurata sitä kuinka vähän täällä keskustellaan.

  En niinkään kaipaa vanhaa ulkoasua, mutta tämä valkoinen pohja on toivottavasti kehitysvaihe johonkin uuteen. Musta nahka, kumi ja PVC, näyttävät valkoisella pohjalla entistä säväyttävimmiltä, mutta tämä valkoinen tyhjyys tuntuu ihan liian neutraalilta. Toki onhan se selvää, että (tausta)kuvasisällön tuominen sivuston ulkoasuun tuo lisää kuormitusta palvelimelle, joka tuntuu olevan nytkin pieni ongelma, mutta mielestäni tässä ollaan vielä takana vanhasta foorumipohjasta.

  #262737

  Muul1
  Osallistuja (Participant)

  En tiedä, kyllä tämä uusi pohja vaatii paljon vielä totuttelua, ennenkuin tähän oppii ja sisäistää edes jollain tasolla.

  Tällaiselle yksoikoiselle ihmiselle olisi riittänyt yksoikoinen foorumi hyvin :) Tähän uuteen vaihto saattaa vähentää postauksia jo pelkästään sen takia, että takkuilu ja hidastelu vie sen vähäisenkin mielenkiinnon kirjautua sisään. Toisena voi olla tämä uusi ulkoasu ja erilaisuus. Monet vierastavat, ehkä jopa hiukan pelkäävätkin muutoksia ( itseni mukaan lukien ).

  Tuosta olen samaa mieltä edellisten kanssa, että ulkoasu saisi olla tummempi, mieluiten se turvallinen musta :) Hyvin kuvattu, että tämä vaikuttaa nyt jotenkin aneemiselta.

  #262743

  Shinyboy
  Avainmestari (Keymaster)

  Kunhan nyt saadaan tahmaaminen ja sivuston jumittumiset korjattua ekaks -> Nahkafoorumi siirtyy toiselle palvelimelle ensi viikolla, joten saas nähdä miten käy :) Sen jälkeen on vain taivas rajana sivuston kanssa ja tätä pystyy muokkaamaan ihan minkälaiseksi tahansa :) Joten kärsivällisyyttä ;)

  #262763

  Nahkamies Nahkamies
  Osallistuja (Participant)

  Kaikki sellaiset tämän nykyisen, uudistetun Nahkafoorumin ominaisuudet, mitkä olennaisesti hidastavat tämän Nahkafoorumin sivujen latautumista ja lopulta esille aukeamista, pitää poistaa, siis siinä tapauksessa, että sellaisia merkittävästi hidastavia ominaisuuksia on! On aivan samantekevää, ovatko hidastavat ominaisuudet n.s. vakio-ominaisuuksia ja/tai n.s. lisäominaisuuksia. Nahkafoorumin kaikkien sivujen pitää/ täytyy sujuvasti aueta niillekin, jotka käyttävät Nahkafoorumia vain liikkuvalla eli mobiililla internet-yhteydellä, koska niin moni Nahkafooruminkin käyttäjistä on pelkästään ei-kiinteän internet-yhteyden varassa eikä heillä ole mahdollisuutta käyttää kiinteää internet-yhteyttä kuin vain esimerkiksi yleisissä kirjastoissa ja joissakin muissa julkisissa paikoissa!

  #262768

  Shinyboy
  Avainmestari (Keymaster)

  Välimuisti laitettu päälle sivustolla vieraileville rekisteröitymättömille käyttäjille. Tämän pitäisi nopeuttaa sivustoa huomattavasti. Ensi viikolla tosiaan vaihdetaan vielä palvelinta niin pitäisi sivuston nopeutua huomattavasti rekisteröityneille käyttäjille myös.

  #262776

  Admirer
  Osallistuja (Participant)

  Mitähän varten tulee tälläista herjaa: You are not allowed to enter the chat.

  #262783

  Shinyboy
  Avainmestari (Keymaster)

  Mitähän varten tulee tälläista herjaa: You are not allowed to enter the chat.

  Chatissa on ollut kokeilumielessä päällä asetus, joka sallii vain rekisteröityneiden käyttäjien osallistua chattiin. Nyt on kyseinen asetus otettu pois päältä.

  #262803

  Shinyboy
  Avainmestari (Keymaster)

  Nahkafoorumi.com sivusto on siirtynyt uudelle palvelimelle! Uutisvirta on poistettu väliaikaisesti käytöstä, samoin tapahtumat sekä ota yhteyttä lomake. Kaiken muun pitäisi toimia normaalisti ja nopeammin kuin ennen ? Kyseiset ominaisuudet tulevat kyllä takaisin, mutta tärkeää oli saada sivusto takaisin linjoille ?

  #262818

  Nimetön

  Tuntuu nopeammalta!

  #262849

  Nahkamies Nahkamies
  Osallistuja (Participant)

  Yksityisviestitysominaisuus on saatava HETI takaisin tähän Nahkafoorumiin, samoin kaikki jo kirjoitetut yksityisviestit, sillä yksityisviestien lähettämismahdollisuus on Nahkafoorumin yksi kaikkein tärkeimmistä ominaisuuksista, monille Nahkafoorumin rekisteröityneistä käyttäjistä (eli jäsenistä) se on Nahkafoorumin tärkein ominaisuus, jonka vuoksi niin moni (kuten juuri minä) on kokenut ainoaksi mielekkääksi syyksi hankkiutua Nahkafoorumin jäseneksi eli rekisteröityneeksi käyttäjäksi!

  #262850

  Nahkamies Nahkamies
  Osallistuja (Participant)

  1) Yksityisviestittelymahdollisuus ja 2) julkisesti esillä olevat keskusteluaiheet ovat ominaisuudet, jotka PITÄÄ/TÄYTYY olla Nahkafoorumissa!

  Kaikkia muita ominaisuuksia saa karsia ja pitää karsia, jos muitten ominaisuuksien vähentäminen nopeuttaa Nahkafoorumin sivujen toimintaa www-sivuina. Videot vaikka ihan kokonaan pois, jos on tarpeen, valokuvia voi tarvittaessa vähentää jopa niin, että jokainen jäsen voi pitää esillä vain yhtä valokuvaa kerrallaan, esimerkiksi vain omaa profiilivalokuvaansa. Chat-ominaisuus on aivan täysin joutavanpäiväinen ominaisuus, koska keskusteluaiheosasto on olemassa. Keskusteluaiheosastolle kirjoitetut kaikki viestit näkyvät, vaikka olisivat kirjoitetut jo vaikka monta vuotta sitten, chattiin kirjoitetut viestit sen sijaan ovat erittäin rajoitetun ajan tarkasteluhetkestä taaksepäin luettavissa ja siksi kaikki chat-viestien kirjoittamiseen käytetty aika on ainakin pääosin hukkaan heitettyä aikaa! Chatissa erittäinkin monilla ei näytä olevan mitään muuta sanottavaa kuin pelkkä tervehtiminen!

  #262851

  Kumikarhu
  Osallistuja (Participant)

  Ei kai keskustelualueen viestejä ole koskaan yritettykään poistaa? Ja minun mielestäni kuvat ja videot ovat oleellinen osa foorumia.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 89)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin