Palaa kohteeseen Latex-asut

Uusi catsuit?

Foorumit Fetissit Latex-asut Uusi catsuit?

Tämä aihe sisältää 39 vastaukset, 6,153 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi tippe avatar tippe 3 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 40)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #215415
   avatar
  Nimetön

  Uusi käyttäjä ilmottautuu 🙂

  Latexia on löytynyt jo vuosia kaapista. Nyt vanha latex catsuit (latexa) tuli tiensä päähän ja uusi pitäisi ostaa. Tuo latexa ei ollu superhyvä, eikä istunut aivan täydellisesti. Katselin anti-shopista noita blackstylen pukuja. Hintaa on enemmän, mutta mittojen puolesta voisi olla (ainakin meikäläiselle) vähän latexaa istuvampi (kun vertaa valmistajan mittoja keskenään). HC-catsuittaamista tietenkin varmaan olisi tilata mittojen mukaan tehty puku esim. eurocatsuiltilta… hinta vaan alkaa olla suhteellisen messevä kumille.

  Kannattaako ostaa seuraavaksi tuommoinen blackstylen puku vaiko raottaa pussia vielä hiukan enemmän ja tilata mittojen mukaan tehty puku?

  #215424
   avatar
  Nimetön

  Tilasin runsas vuosi sitten Blackstylen puvun. Se on varsin istuva ja laadukkaan oloinen yksityiskohtia myöten. Ei ehkä halvin, mutta mielestäni kannattaa maksaa vähän enemmän ja saa laatua. Hinta ei kauaa kirvele, kun on tyytyväinen. Ei ei Latexaa.

  Tuosta tsekkiläisestä Eurocatsuits firmasta pieni varoituksen sana. Innostuin sieltäkin muutama vuosi sitten hommaamaan mittatilaus catsuitin. Annoin tarkat mitat itsestäni, mutta yllätyksekseni tällä valmistajalla on tapana kutistaa annetuista mitoista, jopa useita senttejä, jotta puku olisi ”heidän mielestään” sopiva.

  No, asu oli sinänsä hyvä, mutta aivan liian pieni ja ahdas, eikä siinä valitukset enää auttaneet, kun nettisivuilla kuulemma oli maininta mittoihin kajoamisesta. Muiltakaan osin kaikki ei mennyt aivan nappiin. Tilaukseen kuuluneet käsineet olivat ryppyistä kumia ja hajosivat muutaman käyttökerran jälkeen. Lisäksi toimitusaika oli pitkä ja runsaan kuukauden myöhässä sovitusta aikataulusta.

  #215426
   avatar
  Nimetön

  Kiitoksia kommentista.

  Joo, siellä sivuilla tosiaan lukee, että jos sinne ilmottaa ihan reaalimitat, niin saa tosiaan aika kireän asun. En tiedä pitäisikö sinne sitten aina ilmoittaa 10-20mm isommat mitat (ainakin paksuuksissa). Liika kireys ei ole hyvä edes kumissa. (Liian) kireä asu hajoaa helpommin, eikä se ole pidemmän päälle edes mukava. Kireys ja paineen tunne voi toki olla jollekin juuri se juttu, mutta sitten pitää kumin olla paksua jotta se kestää. Pitänee varmaan kuitenkin kokeilla tuota blackstylen catsuitia. L-koon puku osuisi jopa aika hyvin omiin mittoihin.

  EDIT:

  Tulipa tilattua antishopista Blackstylen perus catsuit. Hiukan tuo hinta aina kirvelee… mutta äkkiä sen unohtaa kun vetää puvun päälle ja nauttii kumista 😀 Toivottavasti vain koko M toimii… (Latexa oli kokoa L) Blackstylen koot on vähä isompia, ja tuo Blackstylen koko M on juuri sieltä vähän pienempi, missä Latexan L oli hiukan istumaton. Myös edessä oleva vetoketju hiukan helpottaa mahdollista tiukkuutta, sillä selässä oleva vetoketju alkaa heti ensinmäisenä ahdistamaan liian tiukassa puvussa (ei taivu eteenpäin). Näillä mennnään! :thumbup:

  #215429
   avatar
  Nimetön

  Uskonpa, että teit hyvän valinnan. Riippuu jonkin verran myös omista mieltymyksistä, pitääkö olla koko L vai riittääkö M?

  Itse en halua kireää pukua, jos siinä aikoo viihtyä pitempään. Hankkimani mittatilauspuku sitä paitsi repesi jo aivan kokeiluvaiheessa. Liimailin sitä kuntoon, mutta käytännössä olen hylännyt sen sopimattomana. Olisi varmaan mukava sellainen vartalolle just ”valettu” puku, mutta sillä kertaa jäi haaveeksi. Enkä omista edelleenkään mittatilaustyötä.

  Eurocatsuitilta kyllä kerrottiin, ettei tietenkään mikään ongelma ole valmistaa juuri annetuilla mitoilla pukua, mutta siitä on erikseen ilmoitettava.

  #215430
   avatar
  Nimetön

  Eurocatsuitilta kyllä kerrottiin, ettei tietenkään mikään ongelma ole valmistaa juuri annetuilla mitoilla pukua, mutta siitä on erikseen ilmoitettava.

  Erikoinen tyyli sinänsä. Jos kerta haluan omilla mitoilla puvun, niin luulisi heidän silloin tekevän sen puvun juuri minun mitoilla. Luulisi tuon asian olevan juuri niin päin, että jos haluan kireän puvun, ilmoitan sen tilatessa.

  #215431
   avatar
  Nimetön

  Tuohan siinä hämmästyttikin, että tavallaan ilman lupaa tehdään mittamuutoksia.

  Ja kun koko hommasta tuli fiasko.

  Kyllä sitä tulikin manattua käytännöstä ja vähän muustakin. Mutta kaveri vaan intti ja heitti takaisin: ”Haluatko siis löysän puvun, sekin onnistuu”.
  Vastasin, etten halua löysää enkä kireää vaan vartalolleni sopivan.

  #215442
   avatar
  Nimetön

  Ihan vain varmistukseksi tulevaisuuden varalta, kun tulkitsen viestisi niin, että tilaisit JOKO Blackstyleltä TAI mittatilauksena. On toki mahdollista yhdistää nämä kaksi jolloin sekä laatu että istuvuus ovat varmoja. Lisäksi, jos menetelmä ei ole tuttu, suosittelen perehtymään olkapäävetoketjuihin. Niiden ei kaiken logiikan mukaan pitäisi rajoittaa liikkuvuutta eivätkä pilaa maisemaa.

  Itse olen tilannut Blackstyleltä yhden kokopuvun ja jäi harmittamaan, etten niihin mittoihin tohtinut investoida. Jos isosta hankinnasta saa suhteessa kohtuullisella lisäinvestoinnilla juuri oikeanlaisen, niin on se ihan pätevä diili mielestäni. Blackstylen mitat istuvat muuten ihan mukavasti, mutta yläkroppa jää löysäksi aiheuttaen paljon häiritseviä poimuja.

  Tai ehkä jollain muulla on onni olla keskivertoihmisen kokoinen..

  -LF-

  #215444
  AirBassProceed avatar
  AirBassProceed
  Osallistuja

  Täältä ääni myös olkapäävetskareille, paljon paremmat kun eivät rajoita keskivartalon liikkeitä joita melko paljon tarvitaan jos vaikka haluaa istua tai kumartua.

  #215445
  ProjectL avatar
  ProjectL
  Osallistuja

  Mitä mä kokeilin Libidexin myymälässä olkapäävetoketjuja niin en kyllä tykännyt yhtään. Etuvetoketju on meikäläisen mielestä paras tähän mennessä kokeiltu vaihtoehto, sillä en taivuttele selkääni taaksepäin. Ja sitä toki saa edestä sitten auottua jos tuleekin kauhian kuuma.

  #215447
   avatar
  Nimetön

  Edessä oleva vetoketju on ihan hyvä, kun enimmäkseen sä kuitenkin taivut eteenpäin, ellet sitten ala agrobaatiksi kumiasussa :). Tiukan asun saa myös mukavasti kiinni edessä olevalla vetoketjulla, kun menee selälleen makaamaan.

  EDIT: Muutoin tuon Blackstylen M-koon mitat täsmää omaan vartaloon ihan justiinsa, mutta vyötäröltä tulee olemaan tiukka. Oma vyötärö on ~10cm isompi tuota puvun mittaa… L-koossa vyötärö on sopivampi, mutta muut mitat sitten lörpsähtää isoksi. Oma makukin on mieluummin tiukka kuin liian väljä. Ja todennäköisesti tuo M-koon mitta 81cm on se mistä se mitta alkaa. Eli M-koko olisi 81-86cm, L-koko 86-92cm jne.

  #215480
   avatar
  Nimetön

  Itselläni on nyt kaksi Blackstylen kumipukua, toinen M ja toinen L kokoa. M on hartioista ja käsistä liian tiukka, mutta muuten kuin tehty minulle. Myöhemmin tilattu L on kauttaaltaan vain hieman liian väljä, mutta ei ainakaan purista yläkropasta. Molempiin olen tyytyväinen, ovat kuitenkin muilta osilta aika erilaisia pukuja. 🙂 Myös Rubber55 pukuja suosittelen, itselläni kun heidän M kokoinen catsuit, niin se on kuin mittatilauspuku, niin sopiva se on minulle kaikin puolin. Heidän pukujensa yksi hyvä puoli on erittäin vahvat vetoketjut. 😉

  #215483
   avatar
  Nimetön

  "kumiotus" wrote: EDIT: Muutoin tuon Blackstylen M-koon mitat täsmää omaan vartaloon ihan justiinsa, mutta vyötäröltä tulee olemaan tiukka. Oma vyötärö on ~10cm isompi tuota puvun mittaa… L-koossa vyötärö on sopivampi, mutta muut mitat sitten lörpsähtää isoksi. Oma makukin on mieluummin tiukka kuin liian väljä. Ja todennäköisesti tuo M-koon mitta 81cm on se mistä se mitta alkaa. Eli M-koko olisi 81-86cm, L-koko 86-92cm jne.

  BS tekee mittoihin pikkumuokkauksia 10-15% lisämaksusta, jos hyllymitat ovat pääosin sopivat. Kokonaan mittatilauksena tehty puku olisi +30%

  http://www.blackstyle.de/cgi-bin/shop/l … 80276-3291

  #215484
   avatar
  Nimetön

  "LaFetisse" wrote: [quote="kumiotus"]EDIT: Muutoin tuon Blackstylen M-koon mitat täsmää omaan vartaloon ihan justiinsa, mutta vyötäröltä tulee olemaan tiukka. Oma vyötärö on ~10cm isompi tuota puvun mittaa… L-koossa vyötärö on sopivampi, mutta muut mitat sitten lörpsähtää isoksi. Oma makukin on mieluummin tiukka kuin liian väljä. Ja todennäköisesti tuo M-koon mitta 81cm on se mistä se mitta alkaa. Eli M-koko olisi 81-86cm, L-koko 86-92cm jne.

  BS tekee mittoihin pikkumuokkauksia 10-15% lisämaksusta, jos hyllymitat ovat pääosin sopivat. Kokonaan mittatilauksena tehty puku olisi +30%

  http://www.blackstyle.de/cgi-bin/shop/l … 80276-3291

  Pitääkin ottaa yhteyttä Anti-Shopiin, tein nimittäin tilauksen sen kautta. Muutos voisi varmaan olla vielä mahdollista. Vyötärön kokoa voisi hieman kasvattaa.

  #215486
   avatar
  Nimetön

  Muutos onnistui :clap: Anti-Shop lähettää muutettavan mitan Blackstylelle. Vyötärö kasvaa 81cm->86cm. Hinnan erotuksen ilmottavat myöhemmin.

  #215807
   avatar
  Nimetön

  Catsuit lähti tulemaan antishopista tänään. Blackstyle veloitti 45€ extraa mittamuutoksesta. Ei paha hinta paremmasta istuvuudesta. Hitto että olen odottanu tuota uutta kumiasua… pieni hinku jo päästä pukemaan kumia päälle 😛

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 40)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.