U-69

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #221452
  RoyFox avatarRoyFox
  Osallistuja

  Harmaa runko lepäsi Saint Nazairen sataman likaisessa, sodan saastuttamassa vedessä. Oli vuosi 1943. Muutama päivä sitten Atlantilta palanneena sukellusvene oli parhaat päivänsä nähneen näköinen, mutta teknisesti se oli kyllä uudenveroisessa kunnossa. Kristian ja minä katseltiin venettä laiturilta. Emme saaneet oikeastaan sanaakaan suusta, olimme niin helpottuneita siitä, että olimme hengissä! Viime aikoina moni laivueen veneistä ei ollut palannut partiosta ja monet toverimme makasivat nyt kylminä Atlantin pohjassa. Nyt veneemme makasi 10-metrisen betonikaton alla suuressa satamabunkkerissa, joka oli rakennettu brittien ja amerikkalaisten ilmahyökkäysten takia.

  Olimme saaneet uudet varusteet kosteuden ja lian pilaamien tilalle ja makeanveden suihku kasarmilla oli tehnyt todella hyvää. Haimme nyt veneeltä vähäiset tavaramme ja majoituimme kasarmin aliupseeritupaan, joka sijaitsi erillään miehistön tiloista. Veneessäkin meillä oli oma asumus, mutta yksityisyyttä siellä ei ollut tippaakaan. Runkkaaminen siniruutuisen verhon takana tosin tietysti oli mahdollista dieselajossa – silloin kukaan ei kuullut. Hiljaisessa ajossa taas pieninkin kuiskaus kuului.

  Minulla oli uudet nahkahousut ja puhdas, juuri pinosta otettu paita sekä sukellusvenemiehen pusakka. Me käytimme veneessä lähes pelkästään nahkahousuja, koska mikään muu materiaali ei kestänyt niitä olosuhteita. Minä valitsin aina melko piukat nahkahousut, koska en tykännyt siitä, että ne lököttivät rumasti. Kristianilla oli samanlaiset jalassa ja hänen sepaluksensa pullotti komeasti. Meillä kummallakin oli nimittäin aika iso kulli, joka aiheutti nahkahousuihin kiihottavan pullotuksen. Tunsin miten paisunut terskani hankautui tiukkaan nahkaa vasten.

  Kävelimme vaitonaisina läpi pommituksista kärsineen kaupungin kasarmille – ei se kaukana tukikohdasta ollutkaan. Ranskalaisten rakentamana kasarmi oli siisti ja tyylikäs paikka. Tukikohta-alueen laidalla oli aliupseeri- ja upseerikerhot, joille u-veneiden miehistöt lähtivät illalla juhlimaan. Saint Nazairessa kyllä uskalsi lähteä kaupungillekin, täällä vastarintaliike ei suorittanut sattumanvaraisia murhia meitä miehittäjiä kohtaan ja välit sammakoiden kanssa olivat ihan kohtuulliset. Reilut kaksi miljoonaa ranskalaista miestä makoili meidän sotavankileireillä, joten ranskattarilla oli hiukan kullinpuutettakin. Niinpä kaupungilta sai pillua aika mukavasti. Parilla kymmenellä Reichmarkilla sitä sai ihan varmasti.

  Miehistö oli jo lähtenyt bordelleihin panemaan, minä ja Kristian mentiin aliupseerikerholla, olimme pursimiehiä jo 28-vuotiaina molemmat. Minä olin tumma sopusuhtainen ja hoikka kaveri ja Kristian hiukan pidempi, atleettinen vaalea jätkä. Minä tulen Etelä-Saksasta, Stuttgartista ja Kristian on pohjoisen, Bremenin poikia. Olimme selvinneet jo neljä pitkää vuotta hengissä Kriegsmarinessa, Hitlerin laivastossa. Ja sen eliittijoukoissa, sukellusveneaselajissa. Minä olin taistelukeskusmestari ja Kristian sähköaliupseeri, ehdolla sähkömestariksi kohta. Olimme u-veneen eliittiä ja kovia sotilaita. Olin upottanut omalla keskuslaskimellani jo 6 liittoutuneiden rahtilaivaa ja yhden hävittäjän. Osasin sen laitteen käytön unissanikin ja lähettäessäni torpedot matkaan tiesin, että jos päällikkö oli vaan antanut oikeat arvot, ”ankeriaani” osuisivat varmasti.

  Aliupseerikerho oli vuosisadanvaihteen jälkeen rakennettu tyylikäs Art Deco-rakennus. Saavuimme kerholle vähän jälkeen yhdeksän ja otimme pullon shampanjaa pöytään. Ranska on aina Ranska, myös sota-aikaan. Kerholla oli väkeä melkoisen paljon, useita u-veneitä oli palannut viimeisen viikon aikaan eri puolilta rintamaa ja kaupunki oli eloonjäämisestä (jälleen kerran) juhlivia merisotilaita puolillaan. Kerholle pääsivät myös kaikki halukkaat ranskattaret ja heitä olikin paikalla aika runsaasti, osa melkoisen päissään jo. Monet olivat huoria, enemmän tai vähemmän. Ankea sota-aika pani sananmukaisesti liikettä ihmisiin…

  Lavalla esiintyi joku paikallinen kokoonpano, joka rääkkäsi erilaisia kappaleita parhaansa mukaan. En pitänyt tästä musiikista, mutta asiaa ei voinut auttaa. Ehkä päätyisimme kuitenkin myöhemmin jonnekin yökerhoon kaupungille.

  Nahkahousumme natisivat kivasti istuutuessamme pöytään. Puristin salaa liinan alta Kristianin nahkahousujen etumusta ja tunsin puolijäykän peniksen tiukan nahan alla.
  – Näemmeköhän hänet tänään? Kristian kysyi.
  – Ehkä, luultavammin kyllä, vastasin. Tiesin ketä Kristian tarkoitti. Colettea.

  Colette on todella hyvänäköinen ranskatar, 18-vuotias ja orpo jo kahden vuoden takaa. Colette pärjäsi kyllä perintönsä turvin, mutta olimme ”auttaneet” häntä muutaman kerran hiukan. Meillä oli ollut hauskaa. Colette on harvinainen tyttö. Hänellä on minun ja Kristianin tapaan nahka-fetissi ja hänellä on laaja valikoima erilaisia nahka-asuja, tiukoista ratsastushousuista korsettiin ja ohuisiin pitkiin sukkiin ja erittäin pornoihin saappaisiin. Colettella on moottoripyörä, jolla hän ajeli kaupungilla, silloin kun onnistui saamaan bensiiniä. Olin joskus vienyt hänelle muutaman litran laivaston varastoista, vaikka se olikin vaarallista. Jopa minunkin kaltainen pätevä aliupseeri vois saada pahimmillaan kuolemantuomion moisesta ja ainakin komennuksen itärintamalle. Mutta minä tykkään Colettesta paljon.

  Siemaisin shampanjaa jo toisenkin kerran. Kolme kuukautta Atlantilla ilman pisarakaan alkoholia teki tehtävänsä. Parin lasin jälkeen alkoi jo päässä hiukan tuntua. Lattialla tanssi jo melkoinen massa ihmisiä, u-veneiden, torpedoveneiden ja laivastoaseman aliupseereita paikallisten naisten kanssa. Ehkä jollakin oli jollain ihmeen kaupalla joku saksalainenkin tyttö. Kaikki olivat enemmän tai vähemmän kännissä. Joku hieroi estoitta tanssipartnerinsa pakaroita, ohut iltapuku oli nostettu ristiselkään asti. Tytöllä oli kiimaisen näköinen perse ja kauniit ohuet jalat. Hämärässäkin erotin märän läikän valkoisissa alushousuissa haaroissa.

  Colette astui sisään.

  Tiukat, mustat nahkaiset moottoripyörähousut jalassaan ja pitkissä saappaissaan hän näytti tyrmäävältä. Tunsin kuinka kyrpäni jäykistyi nahkahousuissani. Olisin antanut mitä vaan naimisesta Coletten kanssa. Tosin tiesin, että kohta me naisimmekin. Kristian pöydän toisella puolella toljotti tyttöä kuin aavetta.
  – Tänään naidaan ja kunnolla, sanoin hänelle
  – Niin naidaan – Colette, hier! Kristian huusi tytölle saksaksi.

  Colette marssi pöytäämme ja istuutui vapaaseen tuoliin täydellisellä pepullaan. En voinut olla huomaamatta, että koko salin miesten ja ehkäpä naistenkin katseet kiinnittyivät Coletten rotuperseeseen. Niin minunkin.
  – Guten Abend, meine Unteroffiziere, Colette kuiskasi korvaani.
  – Iltaa pikku huorani, kuiskasin takaisin, onko pillustasi karvat ajeltu?, jatkoin ranskaksi.
  – On, Karl, senkin irstas vanha pukki, Colette vastasi. Hänhän oli vasta 18-vuotias.
  – Haluan tänään nuolla sun persereikää samalla kun Kristianin iso kyrpä pumppaa sinun vittuasi, kuiskasin tytölle – olemme olleet kolme pitkää kuukautta puutteessa.
  – Te mitään puutteessa olleet, siellä olette kuitenkin maanneet kullit toistenne perseessä, senkin irstailijat, Colette hihitti.
  No, se ei ihan pitänyt paikkaansa, veneessä ei moisille puuhille oikein aikaa ja paikkaa ole. Ja homot ammutaan Saksan puolustusvoimissa. Jos kiinni jäävät. Kyllä me Kristianin kanssa joskus kimpparunkkaukset onnistuttiin järjestämään ja imemään hiukan toistemme kyrpiä nahkahousujen sepaluksesta. Emme koskaan kuitenkaan olleet naineet toisiamme perseeseen.

  Kaadoin Colettelle shampanjaa. Juoma katosi tytön kurkkuun kulunutta sanontaa käyttääkseni kuin kärppä koloonsa.
  – Pojat, ollaanko me jo valmiit lähtemään jatkoille mun luo, tyttö kysyi
  – Juu, koitapa nahkahousujeni etumusta, vastasin.
  Tytön käsi livahti heti minun etumukselleni ja hänen sirot sormet puristuivat nahkahousuissa ahtaasti jäykistyneen kaluni ympärille, Sitten hänen kätensä liukui alemmaksi ja pusertui tiukkana pallona olevien kiveksieni ympärille.
  – Se on ihan mukavan kokoisena jo, hän sanoi kiimaisella äänellä.
  – Kiva että pidät, Kristian kommentoi hänelle.

  Nousimme pöydästä ja lähdimme kerholta ulos. En tiedä kiinnittikö kukaan huomiota siihen, että kaikilla kolmella oli nahkahousut, meillä pojilla vieläpä hiukan tavallista tiukemmat. Coletten nahkahousut olivat luonnollisesti hänen piukkoja muotoja tiukasti nuolevaa mallia. Ja Coletten perse oli todella hyvänmuotoinen, pyörä mutta ei yhtään ylimääräistä läskiä. Todella piukan tuntuiset pakarat ja niiden välissä ihana teiniperseen rako. En ollut pysyä (nahka)housuissani, kun ajattelin sitä.

  Colette viittoi taksin kadunkulmalta ja hyppäsimme kyytiin. Tyttö kun oli tunnetusti varoissaan, ei taksikuski kysellyt turhia vaan katsahti meitä ”frizejä” hiukan ikävästi ja nosti kytkimen. Musta Citröen hyökkäsi liikkeelle ja kauan ei kaupungin autioita katuja meidän tarvinnut risteilläkään kun saavuimme Coletten kotiin. Maksoin taksin ja annoin mokomalle hapannaamaiselle sammakolle vielä hyvän tipin, koska olin niin hyvällä tuulella jo etukäteen tulevien tapahtumien takia.

  Colette johdatti meidät sisälle pakarat värähdellen tiukan, mustan nahan sisällä. Hänen nahkahousunsa olivat tiukasti painautuneet pakaroiden väliseen rakoon. Tiesin, että kohta siellä raossa olisi minun kieleni.

  Colette kääntyi eteishallissa minuun päin ja kietoi kätensä ympärilleni ja me suutelimme ennennäkemättömän kiihkeästi. Tytön liukas ja shampanjanmakuinen kieli työntyi suuhuni. Kristian hyväili tytön persettä takaapäin. Tunsin Coletten nahan verhoaman reiden painautuvan jalkojeni väliin vasten minun paisunutta kyrpääni. Sitten tyttö liu’utti kätensä etumukselleni ja puristi paisunutta kyrpääni nahan läpi.
  – Sulla on niin mahtava kyrpä, ihanan kova, paksu ja kunnon terska, tyttö kuiskasi kiimaisesti – minun pilluni on jo ihan märkä teidän ihania kyrpiä varten nahkahousuissani.
  – Sinun pillusi ja perseesi on ihanat, vastasin.
  – Colette, me nussimme sinua oikein kunnolla tänään, Kristian sanoi.

  Päästimme Coletten otteestamme ja hän lähti nousemaan persettään pyörittäen yläkertaan kohti makuuhuonetta. Katseemme kiinnittyi tytön nahan tiukasti verhoamaan perseeseen. Seurasimme kiimaisesti huohottaen häntä ja kohta saavuimmekin melko isoon ja yksinkertaisesti kalustettuun makuuhuoneeseen. Colette istui sängyn laidalle ja veti saappaansa jalastaan. Mekin riisuimme kenkämme ja paitamme, mutta nahkahousut jätimme jalkaamme. Menin Coletten luo ja laskin hänet selälleen vuoteelle ja annoin käteni liukua hänen haarojensa väliin. Painoin nahan läpi hänen häpykumpuaan ja annoin sormieni painautua häpyhuulien väliin. Tyttö voihkaisi hiljaa sormieni painautuessa hänen klitoristaan vasten. Hänen nahkahousunsa tuoksuivat kiimaisilta ja painoin kasvoni hänen haarojensa väliin. Tunsin nahan läpi ihanan pilluntuoksun sekä poskeani vasten hiukan kostuneen nahkan raon kohdalla. Käänsin tytön hellästi vatsalleen ja hän nosti hiukan persettään paremmin esille. Colettella oli todella ihana perse; juuri sopivan kokoiset pakarat, tiukat ja pyöreät. Ja ihanat, hoikat ja kiinteät jalat. Siihen kaikkeen nuo mustat, tiukat ja kiiltävä nahkahousut sopivat enemmän kuin hyvin.
  – Karl, haluatko tänään naida minua isolla kalullasi pikkupilluuni samalla kun Kristianin pamppu on minun persereiässä? tyttö kysyi ilkikurisesti hymyillen.
  – Kyllä, pikku huorani, nain sinua tiukkaan pikku … öööh, teinipilluusi, Colette.
  – Nussitte sitten lastit syvälle minun perseeseen…

  Kristian avasi nahkahousujensa napit ja veti esiin jäykän, turpeaksi paisuneen kullinsa ulos. Kristian siirtyi siten, että hän pystyi tarjoamaan kaluaan pikkunartulle suuhun. Colette tarttui tottuneesti Kristianin penikseen ja nuuhkaisi sen terskaa. Sitten hän imaisi Kristianin jäykän, kiimaisen kalun suuhunsa ja alkoi imeä sitä runkaten samalla kädellään se vartta. Kristianin kyrpä paisui todella kiimaisen suureksi tytön suussa. Colette imi Kristianin penistä kuuluvasti lutkuttaen runkaten sen vartta samassa rytmissä. Kristian työnteli lantiollaan vasten tytön suuta. Minä aloin puristella tiukan mustan nahan verhoilemaa persettä ja livautin välillä sormeni hänen haarojensa väliin. Tunsin nahan läpi tytön häpykummun ja ihanan lämpöisen raon, johon nahkahousut hiukan painautuivat. Colette notkisti selkäänsä tarjoten persettään minulle houkuttelevasti. Annoin sormieni painautua hänen klitoristaan vasten ja hieroin pientä nahan läpi tuntuvaa nappulaa etusormellani. Kristian huohotti aina vain kuuluvammin tytön etupuolella ja hän kuiskasi tytölle:
  – Ouuhhh… hidasta vähän, en halua vielä laueta.
  Colette päästi pojan kyrvän suustaan maiskahtavan äänen saattelemana.
  – Juu, en vielä halua sun spermaa suuhuni… Haluisin, että Karl imee sitä kanssa ja ottaa oman melansa esiin, jotta saan maistaa sitäkin.
  – Senkin pikkuhuora, tulenhan minä, sanoin noille irstailijoille.

  Avasin nahkahousuni ja päästin kovana ja kiimaisena sojottavan kyrpäni ulos housuistani. Siirryin Coletten viereen vuoteelle ja tyttö kääntyi vierelleni toisin päin. Sitten hän tarttui kiimaisena sojottavaan 19-senttiseen kyrpääni ja imaisi sen suuhuni. Minä katselin Kristianin kyrpää joka seisoi hänen nahkahousujensa etuhalkiosta jäykkänä ja limaisena Coletten imemisen jäljiltä. Pojan terskan aukosta valui pikkuisen kirkasta nestettä. Tartuin liukkaaseen penikseen ja taivutin sen suutani kohti. Tunsin hänen kyrpänsä kiimaisen tuoksun nenässäni. Otin pojan kiimaisen terskan suuhuni ja aloin imemään sitä runkaten sen vartta samalla. Lisää kiimalimaa valui pojan peniksestä suuhuni. Samalla tunsin miten Colette imi omaa kyrpääni himokkaasti. Kristian puristeli tytön nahkapersettä samalla kun työnteli kyrpäänsä suuhuni. Emme kestäneet moista menoa kovin pitkään vaan Kristian veti kyrpänsä ulos suustani ja minä puolestaan omani Coletten suusta.

  Colette nousi vuoteelta hetkeksi ja vetäisi nahkahousunsa jalasta ja samalla saivat mennä kaikki muutkin vaatteet. Tuo huikaisevan kaunis pikkuhuora seisoi edessämme irstaasti jalat levällään pieni täysin karvattomaksi ajeltu pillu hiukan raollaan ja kiiltelevän märkänä. Sitten Colette ryömi takaisin sänkyyn ja minun päälleni. Ensi tyttö tuli 69-asentoon päälleni ja painoi märän vittunsa vasten suutani. Pusertelin hänen persettään ja nuolin kiimaista, liukasta rakoa. Välillä imin tytön klitoriksen huulieni väliin ja hieroin sitä kieleni kärjellä. Colette nytkytti märkää jalkoväliään vasten suutani. Sitten tyttö kääntyi pois kasvoiltani ja tarttui jäykkään, kiimaiseen kyrpääni, ja ohjasi sen muitta mutkitta pikkupilluunsa. Tyttö laskeutui hitaasti kaluni vartta pitkin kunnes koko kyrpä oli uponnut liukkaaseen rakoon. Vedin kyrpääni ulos hänen raostaan ja aloin työntelemään altapäin vastaan hänen alkaessa ratsastamaan kyrvälläni riettaasti persettään pyörittäen. Kristian asettui polvilleen meidän pääpuoleen ja antoi kyrpänsä Coletten suuhun. Välillä hän otti kyrpänsä tytön suusta ja työnsi sen minun suuhuni. Tunsin kuinka hänen peniksestään valui kiimalimaa suuhuni. Puristelin Coletten persettä ja hieroin sormellani hänen persereikäänsä.
  – Ouuuh Karl, tuo tuntuu hyvälle. Työnnä se tuhma sormesi minun persereikään,
  tyttö pyysi. Liukastin sormeni ihan liukkaaksi hänen pillunnesteillään ja painoin sormeni hänen persereiälle. Kutittelin tytön peppua ja tunsin kuinka se supisteli rytmikkäästi kyrpäni työntöjen tahtiin. Sitten annoin sormenpään kiilautua hänen ryppyreikäänsä. Hiljalleen työnsin sormea hänen peräsuoleensa. Lopulta se oli siellä ihan kokonaan ja tunsin miten kaluni liukui edestakaisin hänen vitussaan. Kristian antoi kalunsa Coletten suuhun ja työnteli sitä kiimaisesti tytön suussa.
  – Kristian, tämän pikkuhuoran persereikä tarvitsee nyt kyrpää, sanoin.
  – Selvä… kyllä se sitä saa. Vedä se sormesi sieltä ulos niin minä nussin tätä narttua perseeseen oikein kunnolla.
  Karl veti kyrpänsä tytön suusta ja siirtyi Coletten muodokkaan perseen taakse. Vedin etusormeni ulos työn peräsuolesta ja annoin se nuoltavaksi hänelle. Tyttö imi kiimaisesti juuri perseessään ollutta sormeaan. Se tuoksui pikkuisen hänen persereiälleen.

  Colette pysäytti ratsastuksen ja antoi perseensä olla paikallaan, kun Kristian asettelin turvonneen, liukkaan terskansa hänen persereiälleen. Sitten hän alkoi painamaan kyrpäänsä sisälle. Tunsin omalla kalullani, kuinka tytön peräaukko antoi periksi ja Kristianin terska liukui tytön sisään. Colette vingahti hiukan Kristianin paksun kyrvän työntyessä hiljaa hänen peräsuoleensa. Hetken kuluttua tyttö alkoi liikuttelemaan uudelleen persettään ja kohta naimmekin yhdessä rytmikkäästi häntä oikein kunnolla. Colette laittoi sormensa etukautta klitorikselleen ja muutaman hierovan liikkeen jälkeen hän jäykistyi hetkeksi ihan liikkumatta ja laukesi suoraa huuto huutaen meidän kyrpiemme ympärillä. Tunsin Kristianin jäykän ja kovan patukan naivan tyttöä perseeseen ja annoin oman kankeni soutaa hänen liukkaassa, orgasmissa sykkivässä pillussaan. Tytön orgasmi tuntui kestävän ikuisuuden kunnes hänen perseensä vatkaus rauhoittui väristen.
  – Ouuuhh… jätkät, te naitte ihanasti. En ole aikoihin saanut noin makeasti. Uuhhhh… Kristian, anna tulla mun tiukkaan perseeseen tai tule antamaan meille suuhun.

  Kristian kiihdytti hiukan tahtia ja sitten aivan yhtäkkiä hän vetäisi kalunsa ulos tytön peräsuolesta ja siirtyi meidän päidemme viereen. Otin pojan värähtelevästä kalusta kiinni ja taivutin sitä alaspäin, että sain se suuhuni. Terska maistui hiukan Coletten perseelle ja tein vain pari runkkausliikettä, kun kuuma sperma ruiskahti suuhuni. Sitä tuli valtaisa määrä heti parilla ruiskahduksella ja päästin kalun suustani ja käänsin sen Coletten suuhun päin. Ennen kuin tyttö sai kalun suuhunsa, tunsin kuuman ruiskahduksen tulevan suoraan poskelleni ja sitten seuraava satsi menikin pikkuhuoran ahnaaseen suuhun. Katselin aivan vierestä, kuinka Kristian antoi nahkahousujensa sepaluksesta sojottavan peniksen pumpata lastinsa loppuun tytön suuhun. Nielin Kristianin hyvältä maistuvan siemennesteen.

  Kristian siirtyi tytön taakse nuoletettuaan kyrpänsä Colettella puhtaaksi. Tunsin kuinka Kristian alkoi nuolla tytön persettä ja välillä minun kyrpääni, joka seisoi jäykkänä nahkahousujeni sepaluksesta naiden tuon pikkuhuoran vittua. Minä en kestänyt enää pidempään, vaan pumppasin kaluani hänen liukkaassa pillussaan yhä nopeammin ja hetken kuluttua tunsin kuinka orgasmi alkoi lähestyä. Kyrpäni tuntui räjähtävän tytön liukkaassa raossa, kun spermani ruiskusi hänen sisälleen. Orgasmi tuntui loputtoman pitkälle ja täytin pikkuhuoramme vitun nesteelläni. Viimein orgasmi laantui ja annoin kaluni veltostua tytön kuumassa raossa ja tunsin kuinka hiukan nestettä kalun vartta pitkin nivusiini. Viimein annoin kyrpäni luiskahtaa ulos pillusta ja lepäilimme Colette sängyllä. Colette silitteli Kristianin tiukkaa nahkatakamusta.
  – Kiimaiset nahkahousut teillä minun omat natsi-sukellusvenemiehet. Mutta olette te hyviä nussimaan, en koskaan saa näin hyviä kyytejä muilta… tyttö mutisi.

  Koska olimme olleet niin pitkään puutteessa, ei kauaa kestänyt kun Coletten silittely alkoi tehota ja Kristianin kyrpä alkoi jäykistymään uudelleen ja minulle kävi samoin. Tiesin, että nyt naisimme Colettea koko yön. Siitä kerrotaan jatko-osissa…

  [email protected]

  0
  #223102

  Mä tykkäsin, noi nahkahousujen kuvaukset toimi erityisesti. Koskas seuraa jatkoa?

  0
  #224699

  Tätä herkkutarinaa lisää !!!

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.