Tyttöystävä osti nahkakorsetin – mies kiihottui liikaa…

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Vapaa keskustelu Tyttöystävä osti nahkakorsetin – mies kiihottui liikaa…

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 579 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 4 vuotta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #225218
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Amerikkalaissarjassa Sex send me to ER eli seksi vei minut ensiapuun nähdään hulvattomia seksiin liittyviä tarinoita tosielämästä.

  TLC-tv-yhtiön sivuilta löytyy sellainenkin lähimenneisyydessä tapahtunut tarina, jossa seksi johti kivuliaaseen onnettomuuteen ja todella isoon vähältä-piti-tilanteeseen.

  Tyttöystävä oli ostanut mustan nahkakorsetin, josta tulvi esiin kaikenlaista. Kun pari oli ryhtymässä lemmenpuuhiin, mies otti ja pyörtyi kiihottavan näyn nähdessään.

  Hän kaatui vaarallisesti ja suorilta jaloilta lattialle.

  Hän rymähti suoraan lasisen sohvapöydän päälle.

  Onneksi lemmentarzan selvisi lennostaan vähäisin seurauksin. Tilanne olisi ollut otollinen vakavillekin vammoille. Jo pelkästään isku päähän tai lasinsirujen osuminen valtimokohtiin olisi voinut tietää nopeaa loppua tai vammautumista.

  Mikä sitten aiheutti pyörtymisen – noin niin kuin kiihottumisen lisäksi? Lääkäri arveli, että huimausta aiheutti seksikkään tilanteen lisäksi miehelle hiljalleen kehittynyt korvatulehdus.

  http://www.como.fi/uutiset/tyttoystava- … eurauksin/

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.