Tuulipuvut!

Tämä aihe sisältää 33 vastaukset, 4,724 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Nocturnal avatar Nocturnal 6 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 34)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #198328
   avatar
  Nimetön

  Minua on pikkupojasta asti kiinnostaneet kiiltäväpintaiset tuulipuvut.Erityisesti 80-luvun raidalliset nylonpuvut. 🙂 esim:Karhu yms.Nykyään sentään Adidaksella on ollut mieluisia malleja.Onko muilla samoja himoja?Vai tyydynkö yksin Fakta Homman Pirreä katselemaan? ❓

  0
  #198331
   avatar
  Nimetön

  Et ole yksin. Minuakin kiinnostaa tuulipuvut.

  0
  #198343
   avatar
  Nimetön

  Löytyyköhän netistä kuvia? ❓ Heikosti itse olen löytänyt,vaikka tuulpuvut ovat huomattavasti yleisempiä,kuin esim.nahka-asut 🙁

  0
  #198355
   avatar
  Nimetön

  Olen yrittänyt etsiä mutta todella huonosti löytyy. Ja Englanniksihan se on shell suit.

  0
  #211387
   avatar
  Nimetön

  mä pidän myös joissa ne on pepun kohdalta hieman piukat

  0
  #211406
   avatar
  Nimetön

  80-luvun alussa oli Anttilassa (missäpä muualla) myynnissä upeita kiiltäviä tuulipukuja. Kävin silloin hipelöimässä niitä. Merkiltään ne olivat Unitex Sporting. Punaisina ja sinisinä ne kiilsivät upeasti, neljä valkoista raitaa hihoissa ja housujen saumoissa. Niiden kiihottavin kohta oli kuitenkin piilohuppu kauluksen sisällä. Eräs tuttu tyttö osti juuri tällaisen punaisen kiiltävän tuulipuvun ja hän käytti sitä aika usein. Kerran kun olimme jossain ulkona, alkoi satamaan, niinpä hän otti hupun esille kauluksesta ja nosti sen päähänsä. Juoksimme suojaan ja hänen tuulipuvun housunsa kahisivat ihanasti. Ne housut olivat juuri sellaista kireää mallia haaroista ja painuivat kiihottavasti hänen haaroihinsa. Myöhemmin olen onnistunut ostamaan sekä sinisen ja punaisen tuulipuvun, joista olen nauttinut usein.

  0
  #211461
   avatar
  Nimetön

  Itselläni myös oli lapsena juuri tuollainen sportingpuku.Olen myös ruvennut keräilemään 80-luvun tuulipukuja,haastetta riittää niissä,ei helposti löydy.Jotain kumminkin on haaviin tarttunut! 😉

  0
  #211465
   avatar
  Nimetön

  Jo vain, niin oli mullakin. Viime aikoina olen yrittänyt etsiä sellasia mutta eipä ole näkynyt

  0
  #211471
   avatar
  Nimetön

  Teillä kun oli jo lapsena nämä tuulipuvut, niin aiheuttiko ne jo silloin tuntemuksia?

  0
  #211474
   avatar
  Nimetön

  Kyllä,kuten jo ketjun aloitusviestistäni voi arvata,viisarini värähti juuri liukkaista nylonpuvuista! 😀 Niitä kun oli silloin mukavasti!Tykkäsin kyllä hyväillä omaa tuulipukuani! 😉

  0
  #211479
   avatar
  Nimetön

  Itse olin sillon alle 10 vuotias ja se muistan että se kangas tuntui mukavalta. Sitten kun menin kouluun niin tuo unohtui ja tilalle tuli muut kiinnostukset. Ja nyt aikuisiällä tuo on sitten tullut takaisin.
  Löytyi tuollainen takki netistä, joka on lähellä sitä pukua joka minulla ja siskollani oli silloin lapsena, mutta silti aika paljon erilainen. Itselläni sininen jossa valkoiset raidat, siskollani punainen jossa valkoiset raidat.
  http://forevervolcom.blogspot.com/2009/ … acket.html

  0
  #211483
   avatar
  Nimetön

  Itse olin suunnilleen 17 vuotias, kun ihailin Sporting-pukuja Anttilassa. Leikkasin talteen kuvia postimyyntiluettelosta, toisessa kuvassa tyttö keimailee sinisessä tuulipuvussa ja toisessa toinen tyttö on ottanut punaisen takin hupun kauluksen sisältä ja nostaa sitä päähänsä. Omalla koneella on joitakin kuvia omista sinisestä ja punaisesta Sporting-puvusta. Pitäisi opiskella tuo kuvalinkkien laitto. Ollessani lapsi, ei vielä ollut tuulipukuja, mutta silloin puhuttiin lakkanailon-takeista. Joillakin tytöillä oli sellaisia ja muistan ensimmäisellä luokalla ollessani kuinka ihailin erästä tyttöä, jolla oli todella kiiltävä punainen toppatakki.

  0
  #211556
   avatar
  Nimetön

  Juu,eipä sporting ainut ollut,silloin oli monenmoisia nylonpukuja! 😛 Onkin huvittavaa,miten paljon tuulipukua mollataan,kun itse saa kiksejä niistäkin! :mrgreen: Oli se hienoa aikaa! :thumbup:

  0
  #211588
   avatar
  Nimetön

  huutonetissä tuollainen.
  http://www.huuto.net/kohteet/adidas-tuu … /180120523

  0
  #211596
   avatar
  Nimetön

  Parhaasta päästä,mitä nykypäivä tarjoaa!Tälläinen löytyy itseltänikin sinisenä.

  0
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 34)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.