Turun Baletti – UNIFORMAL – Fetish Club 31.1.2015 klo 20-02

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti – UNIFORMAL – Fetish Club 31.1.2015 klo 20-02

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 306 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi lederhose avatar lederhose 4 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #223714
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  UNIFORMAL – Fetish Club
  Lauantaina 31.1.2015 klo 20-02
  Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
  Liput: 15€ / 10€ (kinky-yhdistysten & setan jäsenet) Narikka sisältyy pääsymaksuun
  K-18 / ei pukeutumiskoodia

  On taas aika kaivaa uniformut naftaliinista, ja suunnata Turun Baletin fetish clubille. UNIFORMAL pidetään tuttuun tapaan Show Time -ravintolassa. Pakollista pukukoodia ei ole, mutta vieraita kuitenkin kannustetaan pukeutumaan teeman mukaisesti. Kaikki uniformut ovat tervetulleita, ammattikuntaan katsomatta.

  Paikalta löytyvät kaikki Turun Baletin dungeon-laitteet, jotka ovat koko illan juhlijoiden käytössä. Illan deejiit varmistavat, että tunnelma pysyy katossa aina pikkutunneille asti.

  Ennen varsinaisia bileitä järjestetään jälleen suosittu Turun Baletin infotilaisuus uusille juhlijoille ja BDSM:stä hiljattain kiinnostuneille.
  Jos mietit vaikkapa mitä bileissä tapahtuu, mitä saa tehdä ja mitä ei, onko pakko tehdä jotain, millaista on turvallinen juhliminen ja BDSM tai mitä turvallisuustekijöitä BDSM:ssä olisi hyvä ottaa huomioon niin tilaisuus on juuri sinulle! Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle.
  Ilmoittautumiset sähköpostilla ihastuttavalle vetäjälleme Karwanaamalle ([email protected]) viimeistään 28.1. Uusien info on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä bileisiin jäämistä, mutta Infon jälkeen voit halutessasi siirtyä jouhevasti Fetish Clubille Karwanaaman esitellessä sinulle paikat ja laitteet.

  https://www.facebook.com/events/4313640 … pe=regular

  0
  #223721

  Nostaa kyllä monella kynnystä tulla, koska ei ole dresscodea. Tilannehan on nyt sama kuin Showtime normisti auki. Tietysti paikalla myös kaikki peräkammarin pojat.

  0
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.