Turun Baletti: Masquerade 26.9.2015 klo 20.00-02.00

Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti: Masquerade 26.9.2015 klo 20.00-02.00

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 371 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 3 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #225873
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  TURUN BALETTI: MASQUERADE
  Klo: 20.00-02.00
  LA 26.9.2015
  Show Time (Käsityöläiskatu 10 Turku)
  Liput: 15€ / 10€ (Kinky-yhdistysten & TuSetan jäsenet)
  K-18 / DRESSCODE

  Turun Baletin vuoden toiset dresscodebailut valtaavat syksyisen Turun! Bileiden teemana on "Vaatteet on mun aatteet" ja kuten aina ennenkin teema on vain antamassa inspiraatiota, ei rajoittamassa ketään. Tulkaa sellaisina kuin olette, tehkää sitä mistä tykkäätte ja ennen kaikkea nauttikaa bileistä! Silmiä hivelevien asujen katselun lisäksi, kaikki laitteemme ovat juhlaväen vapaasti käytettävissä (krossi, isopukki, pikkupukki, pukkipöytä, häpeäpaalu, slingi ja riiputin) ja staffimme on tarvittaessa valmis opastamaan niiden käytössä.

  Bileissä on dresscode, joka tarkoittaa että olet tervetullut paikalle kumi-, nahka-, pvc-, fetish-, fantasia-, burleski-, friikki-, uniformu-, drag- tai vaikka karnevaaliasussa. Dresscodeen ei kuitenkaan kuulu tavallinen katumuoti, joten älä siis pukeudu farkkuihin ja kulahtaneeseen valkoiseen t-paitaan – kokeile sen sijaan vaikkapa ihomaalia! Vaatteet saa vaihdettua paikan päällä ja narikka kuuluu lipun hintaan.

  Lippujen hinnat ovat 10€/jäsen, 15€/ei-jäsen – jos illan aikana haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, se hoituu infopisteessämme ja saat jäsenmaksun alennettuun 7€ hintaan (norm. 12€). Ensikertalaiset ovat myös erittäin tervetulleita! Jäsenyyden eduista voit lukea lisää täältä: http://www.turunbaletti.net/fi/yhdistys/jasenetuudet.

  Lavalla nähdään esityksiä ainakin kesän Play & Pain-bileistä tutulta Furry Kitteniltä. Perinteiseen tapaan esitysten välissä lava on avoin yleisölle. Juhlinta tapahtuu tutussa Show Timessa, jossa järjestämme myös Fetish Club-iltojamme. Yöpaikkaa etsiville löytyy korttelin päästä Omenahotelli. Nähkäämme syyskuun tunnelmallisimmissa juhlissa!

  Turun Baletti: http://www.turunbaletti.net/

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.