Turun Baletti: Kinky Nahkatyökurssi 16.-17.4.2016

Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti: Kinky Nahkatyökurssi 16.-17.4.2016

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 199 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 3 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #227938
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Turun Baletti järjestää la-su 16.-17.4.2016
  klo 10-17 Kinkyn Nahkatyökurssin

  Kurssipaikkana on tuttuun tapaan kodikas Setan olohuone Turun keskustassa. Kurssilla opettaa käsityöammattilainen Milona Suominen Black Clothing Hiidenistä niinikään Turusta. Milona aiemminkin vetänyt Baletille vastaavaa kurssia.

  Kinky Nahkatyökurssi tarjoaa osallistujille opetusta valjastyyppisiin nahkatöihin, kuten kaulapannat, kahleet, strapparin hihnat, harnessit; pää- ja käsihuput, silmäsiteet, kasvonaamiot… mitä vain kurssilaiset keksivät toivoa. Kurssilla on saatavilla perustyökalujen lisäksi Baletin hankkimia metallisia lenkkejä, solkia ja niittejä, sekä ompelutarvikkeita jotka kuuluvat hintaan. Nahkaa on saatavilla ainakin mustaa sekä tummanruskeaa paksua vuotaa, josta veloitetaan painon mukaan. Myös omia välineitä ja nahkoja kannattaa ottaa mukaan. Joitain ohjekirjoja on saatavilla, mutta varsinaiset kahleet ja muut kasataan itse suunniteltujen kaavojen mukaan tai mukana tuotujen välineiden malleista ideaa ottaen.

  Kurssille voi saapua myös tyhjin käsin, ilman yhtään ideaa, ja ottaa vastaan perusopetus nahkatöihin, sekä rento seuranpito kinkyssä hengessä. Osallistuminen molempina päivinä on toivottavaa, muttei pakollista. Maksu on joka tapauksessa sama ja se suoritetaan paikan päällä käteisellä:
  Kurssimaksu: 10,00€
  Kurssille otetaan mukaan 15 ilmoittautunutta ja ilmoittautua voi Foorumi-ketjussa tai Tetrikselle.

  http://forum.turunbaletti.net/index.php … 628.0.html

  Tervetuloa, uudet tai jo kurssilla käyneet! Lyödäänpäs nahat pöytään..

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.