Turun Baletti – Halloween Fetish Club 31.10.2015

Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti – Halloween Fetish Club 31.10.2015

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 292 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 3 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #226143
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Turun Baletti: Halloween Fetish Club
  Lauantaina 31.10.2015 klo 20-02
  Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
  Liput: 15€ / 10€ (kinky-yhdistysten & TuSetan jäsenet)
  K-18 / Ei pukeutumiskoodia

  Lokakuun lopussa juhlitaan Halloweeniä Turun Baletin Fetish Clubissa. Luvassa on hyytävää tunnelmaa kun kinkyt kaivavat luurangot kaapeistaan ja saapuvat yhdessä juhlistamaan vuoden karmeinta pyhää. Paikalta löytyvät kaikki Turun Baletin dungeon-laitteet, jotka ovat koko illan juhlijoiden käytössä. Illan DJ:t varmistavat, että tunnelma pysyy katossa loppuun asti.

  Bileissä ei ole pukeutumiskoodia, eli paikalle saa tulla myös ihan tavallisissa vaatteissa. Teema on myöskin jälleen vain antamassa inspiraatiota. Tulkaa sellaisina kun olette. Juhlat tarjoavat turvallisen ja arvostavan ympäristön valtavirrasta poikkeavaan pukeutumiseen. Tervetuloa tutustumaan fetissien, BDSM:n ja mörköjen maailmaan!

  Uusien info

  Klo 19-20, ennen Halloween Fetish Clubia, järjestämme infotilaisuuden uusille juhlijoille ja BDSM:stä hiljattain kiinnostuneille. Mietitkö mitä bileissä tapahtuu? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen ja BDSM? Mitä turvallisuustekijöitä BDSM:ssä olisi hyvä ottaa huomioon?

  Infotilaisuuteen osallistuminen ei edellytä bileisiin jäämistä. Infossa käydään läpi mm. yleisiä BDSM-pelisääntöjä, turvallisuustekijöitä, bile-etikettiä ja Turun Baletin toimintaa. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle. Ilmoittautumiset sähköpostilla ([email protected]) viimeistään 28.10. mennessä. (Jos osallistut vain klubiin, ennakkoilmoittautuminen ei ole tarpeellista.)

  Infotilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Olethan ajoissa! Info pidetään ihan sisäänkäynnin lähellä olevassa tilassa, joten et pääse eksymään, kun löydät sisään. Infon jälkeen voit halutessasi siirtyä suoraan fetish klubille viettämään iltaa, meidän esitellessä sinulle paikat ja laitteet.

  Lisää infoa -> http://turunbaletti.net/fi/

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.