↑ Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Turun Baletti – Halloween Fetish Club 26.10.2013

Info Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Turun Baletti – Halloween Fetish Club 26.10.2013

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 387 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  lederhose 3 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #219050

  Shinyboy
  Jäsen

  Lokakuun viimeisenä viikonloppuna on parasta unohtaa kurpitsoiden kaivertelu, ja suunnata Turun Baletin Halloween Fetish Clubiin. Luvassa on taatusti hyytävää menoa kun fetish- ja BDSM-väki kaivaa luurangot kaapeistaan, ja saapuvat yhdessä juhlistamaan vuoden karmeinta pyhää.

  Paikalta löytyvät kaikki Turun Baletin dungeon-laitteet, jotka ovat koko illan juhlijoiden käytössä. Illan deejiit varmistavat, että tunnelma pysyy katossa aina pikkutunneille asti, ja eiköhän se Michael Jacksonin Halloween-klassikkokin illan aikana kuulla.

  Bileissä ei ole pukeutumiskoodia eli paikalle saa tulla haluamassaan asussa, vaikka sitten ihan tavallisissa vaatteissa. Suurin osa juhlijoista on kuitenkin pukeutunut tilaisuuteen, esim. nahkaan, pvc- tai kumivaatteisiin, korsetteihin ja korkeisiin korkoihin. Pukeutuminen edistää kinkybileiden tunnelmaa, ja juhlat tarjoavatkin turvallisen ja arvostavan ympäristön valtavirrasta poikkeavaan pukeutumiseen.

  Tervetuloa tutustumaan fetissien, bdsm:n ja mörköjen maailmaan!

  Liput: 12€/8€ (8€ fetish/halloween-asussa, kinky-yhdistysten & SETAn jäsenet)

  http://www.turunbaletti.net/

  #219099

  Kumi_Keijo
  Jäsen

  itsellä on kuitenkin kynnys saapua paikalle näihin juhliin, en vaa tiedä miksi. Eli jos tulee tavallisissa vaatteissa niin oonkohan ainoa 😀

  #219102

  lederhose
  Osallistuja (Participant)

  Niin, se on ihan perus porno baari, ett kyl siel varmaan on ihmisiä ‘tavallisissa’ vaatteissa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin