Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Turun Baletti – Halloween Fetish Club 26.10.2013

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Turun Baletti – Halloween Fetish Club 26.10.2013

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 387 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi lederhose avatar lederhose 4 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #219050
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Lokakuun viimeisenä viikonloppuna on parasta unohtaa kurpitsoiden kaivertelu, ja suunnata Turun Baletin Halloween Fetish Clubiin. Luvassa on taatusti hyytävää menoa kun fetish- ja BDSM-väki kaivaa luurangot kaapeistaan, ja saapuvat yhdessä juhlistamaan vuoden karmeinta pyhää.

  Paikalta löytyvät kaikki Turun Baletin dungeon-laitteet, jotka ovat koko illan juhlijoiden käytössä. Illan deejiit varmistavat, että tunnelma pysyy katossa aina pikkutunneille asti, ja eiköhän se Michael Jacksonin Halloween-klassikkokin illan aikana kuulla.

  Bileissä ei ole pukeutumiskoodia eli paikalle saa tulla haluamassaan asussa, vaikka sitten ihan tavallisissa vaatteissa. Suurin osa juhlijoista on kuitenkin pukeutunut tilaisuuteen, esim. nahkaan, pvc- tai kumivaatteisiin, korsetteihin ja korkeisiin korkoihin. Pukeutuminen edistää kinkybileiden tunnelmaa, ja juhlat tarjoavatkin turvallisen ja arvostavan ympäristön valtavirrasta poikkeavaan pukeutumiseen.

  Tervetuloa tutustumaan fetissien, bdsm:n ja mörköjen maailmaan!

  Liput: 12€/8€ (8€ fetish/halloween-asussa, kinky-yhdistysten & SETAn jäsenet)

  http://www.turunbaletti.net/

  #219099
   avatar
  Nimetön

  itsellä on kuitenkin kynnys saapua paikalle näihin juhliin, en vaa tiedä miksi. Eli jos tulee tavallisissa vaatteissa niin oonkohan ainoa 😀

  #219102
  lederhose avatar
  lederhose
  Osallistuja

  Niin, se on ihan perus porno baari, ett kyl siel varmaan on ihmisiä ‘tavallisissa’ vaatteissa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.