Turun Baletti: Fetish Friday III Perjantaina 5.12. klo 21-02

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti: Fetish Friday III Perjantaina 5.12. klo 21-02

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 220 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 4 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #223231
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Turun Baletti: Fetish Friday III
  Perjantaina 5.12. klo 21-02
  Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
  Liput: 12€ / (3,50€ Turun Baletin jäsenet)
  K-18 / ei pukeutumiskoodia / ei lipunhinnan päälle erillistä eteispalvelumaksua

  Lokakuussa aloittamamme Fetish Friday-miittiperinne jatkuu koko loppuvuoden. Kyse ei siis ole ihan Fetish Clubista, vaan ihan tavallisista illoista Show Time -ravintolassa. Paikanpäällä on siis pitkin iltaa myös stripteasea. Mutta, Fetish Friday-iltoina Balettilaiset ovat myös mukana iltaa viettämässä. Show Timessä on valokuvauskielto, joten voi rauhassa pukeutua kinkysti jos siltä tuntuu ja sessioida saa kuten Fetish Clubeillammekin. Otamme jälleen ainakin yhden laitteen esiin.

  Jäsenet pääsevät sisään pelkän narikan hinnalla (3,5 euroa) Turun Baletin jäsenkorttia vilauttamalla lipunmyynnissä. Muille normihinta. Jos nyt loppuvuonna liittyy jäseneksi saa Baletin ensivuoden jäsenyyden samaan hintaan. Joten edelleen on hyviä syitä liittyä jäseneksi. Tervetuloa vuoden 2014 viimeiseen fetish-miittiimme ja aloittamaan viikonlopun vietto kanssamme.

  http://turunbaletti.net

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.