Turun Baletti: Fetish Club Lauantaina 7.3.2015 klo 20-02

Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti: Fetish Club Lauantaina 7.3.2015 klo 20-02

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 433 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi lederhose avatar lederhose 4 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #224253
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Turun Baletti: Fetish Club
  Lauantaina 7.3.2015 klo 20-02
  Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
  Liput: 15€ / 10€ (kinky-yhdistysten & setan jäsenet) Narikka sisältyy pääsymaksuun
  K-18 / ei pukeutumiskoodia

  Tervetuloa Turun Baletin Fetish Clubille jälleen 7.3.! Tällä kertaa klubin teemana on kelmu. Kieputa itsesi, partnerisi, ystäväsi tai ihana uusi tuttavuus kelmuun ja vietä ilta bilettäen deejiiden tahdissa. Paikalta löytyvät myös kaikki Turun Baletin dungeon-laitteet, jotka ovat koko illan juhlijoiden käytössä
  Pakollista pukukoodia ei ole, mutta vieraita kuitenkin kannustetaan pukeutumaan teeman mukaisesti. Sinun ei myöskään tarvitse olla jäsen osallistuaksesi. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan itseensä, muihin sekä Turun Balettiin lämpimässä ja vapautuneessa ympäristössä.

  Ennen varsinaisia bileitä järjestetään jälleen suosittu Turun Baletin infotilaisuus uusille juhlijoille ja BDSM:stä hiljattain kiinnostuneille.
  Jos mietit vaikkapa mitä bileissä tapahtuu, mitä saa tehdä ja mitä ei, onko pakko tehdä jotain, millaista on turvallinen juhliminen ja BDSM tai mitä turvallisuustekijöitä BDSM:ssä olisi hyvä ottaa huomioon niin tilaisuus on juuri sinulle! Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle.
  Ilmoittautumiset sähköpostilla ihastuttavalle vetäjälleme Karwanaamalle ([email protected]) viimeistään 28.2. Uusien info on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä bileisiin jäämistä, mutta Infon jälkeen voit halutessasi siirtyä jouhevasti Fetish Clubille Karwanaaman esitellessä sinulle paikat ja laitteet.

  Lisää tietoa: http://www.turunbaletti.net / info puhelin: 050 577 2382

  0
  #224273
   avatar
  Nimetön

  Uh, nyt täytyy mennä, jos ei mitään estettä ole!

  0
  #224466

  Paikalle :thumbup:

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.