Turun Baletti – Fetish Club Lauantaina 1.11.2014 klo 20-02

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti – Fetish Club Lauantaina 1.11.2014 klo 20-02

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #222839
  Shinyboy avatarShinyboy
  Ylläpitäjä

  Turun Baletti: Fetish Club
  Lauantaina 1.11.2014 klo 20-02
  Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
  Liput: 12€ / 8€ (kinky-yhdistysten & setan jäsenet) + eteispalvelumaksu 3,5€
  K-18 / ei pukeutumiskoodia

  Marraskuun alussa on Pyhäinpäivä ja Turun Baletin Fetish Club. Luvassa on taatusti hyytävää menoa kun fetish- ja BDSM-väki kaivaa luurangot kaapeistaan, ja saapuvat yhdessä juhlistamaan vuoden karmeinta pyhää.

  Mukana menossa on myös Lucky Hell! Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa naispuolinen miekannielijä. "Hohdokkain uskalikko sitten Evel Knievelin" – täydellinen sekoitus glamouria ja vaaraa. Hänen ainutlaatuinen taitonsa ja seksikäs tyylinsä on taannut paikan maailman parhaimmissa kabaree- ja sirkusesityksissä niin Venäjällä kuin Kiinassa ja Yhdysvalloissa sekä Australiassa.

  Paikalta löytyvät kaikki Turun Baletin dungeon-laitteet, jotka ovat koko illan juhlijoiden käytössä. Illan deejiit varmistavat, että tunnelma pysyy katossa aina pikkutunneille asti.

  Bileissä ei ole pukeutumiskoodia eli paikalle saa tulla haluamassaan asussa, vaikka sitten ihan tavallisissa vaatteissa. Suurin osa juhlijoista on kuitenkin pukeutunut tilaisuuteen, esim. nahkaan, pvc- tai kumivaatteisiin, korsetteihin ja korkeisiin korkoihin. Pukeutuminen edistää kinkybileiden tunnelmaa, ja juhlat tarjoavatkin turvallisen ja arvostavan ympäristön valtavirrasta poikkeavaan pukeutumiseen.

  Tervetuloa tutustumaan fetissien, bdsm:n ja mörköjen maailmaan!

  0
  #222931
  Twosome8588 avatarTwosome8588
  Osallistuja

  Menossa ollaan…. 😉

  0
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.