Turun Baletti – Fetish Club 20.9.2014 klo 20-02

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti – Fetish Club 20.9.2014 klo 20-02

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 225 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 5 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #222548
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Turun Baletti: Fetish Club
  Lauantaina 20.9.2014 klo 20-02
  Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
  Liput: 12€ / 8€ (kinky-yhdistysten & setan jäsenet) + eteispalvelumaksu 3,5€
  K-18 / ei pukeutumiskoodia

  Syyskuussa on Turussa kauan odotettu Turku Pride! Kulkueen ja puistojuhlan jälkeen on hyvä suunnata kohti iltaklubiamme Show Timessa. Turku Priden teemana tänä vuonna on Vapaus valita – Oikeus olla. Turku Pride iltaklubissamme mekin olemme ylpeitä siitä mitä olemme. Jokaisen ihmisoikeuksiin kuuluu vapaus voida määritellä itse itsensä ja oikeus elää rauhassa tässä yhteisessä maailmassamme oman identiteettinsä ja mieltymystensä mukaisesti. Tule siis klubille sellaisena kuin olet!

  Turun Baletti (tai virallisemmin Turun BDSM-yhdistys ry) on Varsinais-Suomen alueella toimiva, voittoa tavoittelematon ja vapaaehtoistyöhön perustuva yhdistys, joka perustettiin vuoden 2001 alussa. Tavoitteenamme on ollut madaltaa kynnystä tulla ulos kaapista ja helpottaa oman paikkansa löytämistä fetish-, bondage- ja sadomasokismikulttuurista, niille jotka sen kokevat omakseen. Olemme pyrkineet riisumaan aiheeseen liitettyjä ennakkoluuloja ja myyttejä, sekä osoittamaan, että aihepiiriä voi lähestyä asiallisesti ja hyväntahtoisesti yhteisöpohjalta. Tavoitteenamme on avoin ja suvaitsevainen maailma myös meille kinkyille.

  Syyskuun klubimme on erityisesti suunniteltu ensikertalaisille, joille tämä on ensimmäinen kokemus fetish klubista. Suosittelemme ilmaantumaan paikan päälle ajoissa, että vielä mahdut sisään. Tervetuloa!

  * * *

  Uusien info

  Klo 19-20, ennen fetish klubia, järjestämme infotilaisuuden uusille juhlijoille ja BDSM:stä hiljattain kiinnostuneille. Mietitkö mitä bileissä tapahtuu? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen ja BDSM? Mitä turvallisuustekijöitä BDSM:ssä olisi hyvä ottaa huomioon?

  Infotilaisuuteen osallistuminen ei edellytä bileisiin jäämistä. Infossa käydään läpi mm. yleisiä BDSM-pelisääntöjä, turvallisuustekijöitä, bile-etikettiä ja Turun Baletin toimintaa. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle. Ilmoittautumiset sähköpostilla ([email protected]) viimeistään 17.9. mennessä. (Jos osallistut vain klubiin, ennakkoilmoittautuminen ei ole tarpeellista.)

  Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Olethan ajoissa! Info pidetään ihan sisäänkäynnin lähellä olevassa tilassa, joten et pääse eksymään, kun löydät sisään. Infon jälkeen voit halutessasi siirtyä jouhevasti fetish klubille viettämään iltaa, meidän esitellessä sinulle paikat ja laitteet.

  * * *

  Lisää tietoa: http://www.turunbaletti.net / info puhelin: 050 577 2382

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.