Turun Baletti : Fetish Club – QUEER! 19.3.2016 klo 20-02

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti : Fetish Club – QUEER! 19.3.2016 klo 20-02

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 205 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 3 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #227641
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Turun Baletti
  Fetish Club – QUEER!
  Lauantaina 19.3.2016 klo 20-02
  Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
  Liput: 15€ tai 10€ kinky-yhdistysten & TuSetan jäsenille
  K-18 / ei pukeutumiskoodia

  Maaliskuussa Turun Baletti juhlii jälleen perinteisen Fetish Clubin merkeissä. Normit saavat kyytiä, kun teemana on Queer ja itseilmaisun vapaus.

  Riko rajojasi, pukeudu vinosti ja/tai kinkysti, tule paikalle omana itsenäsi tai jonain ihan muuna!
  Bileissä ei ole pukeutumiskoodia, mutta teeman mukaiseen pukeutumiseen kannattaa panostaa.

  Bileissä esitetään dragsploitation-lyhytelokuvaesitys The Contract, jonka päätähti Carlotta Moore tulee esittelemään illan aikana. Elokuvaa (n. 7 min) pyöritetään muutaman kerran illan aikana. The Contractin fb-sivun löydät täältä: https://www.facebook.com/dragsploitationcontract/

  Ennen bileitä järjestetään myös Uusien Info. Infotilaisuus on erityisesti tarkoitettu uusille juhlijoille ja hiljattain BDSM:stä ja skenestä kiinnostuneilla. Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä hyvin matalalla kynnyksellä kurkkaamaan mitä bileissä tapahtuu.

  Tilaisuudessa käydään läpi mm. seuraavia asioita. Mitä bileissä tapahtuu? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen? Yleisiä BDSM:ään liittyviä pelisääntöjä, ohjeita, turvallisuustekijöitä, bile-etikettiä ja Turun Baletin toimintaa.

  Infotilaisuuteen osallistuminen ei edellytä bileisiin jäämistä. Kuitenkin jos tulet esimerkiksi paikalle yksin voit halutessasi siirtyä bileisiin infon pitäjän Karwanaaman seurassa. Aikaa on varattu myös kysymyksille, keskusteluille ja biletilaan tutustumiselle.

  Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Olethan ajoissa! Tilaisuus järjestetään samassa rakennuksessa kuin Fetish Club Queer, joten halutessasi siirtyminen bileisiin on helppoa.

  Ilmoittautumiset sähköpostilla ([email protected]) viimeistään 15.3. mennessä. (Jos osallistut vain klubiin, ennakkoilmoittautuminen ei ole tarpeellista.)

  Lisää tietoa osoitteessa -> http://turunbaletti.net/

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.