Turun Baletti – Dark End of the Rainbow V 23.08.2014

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Turun Baletti – Dark End of the Rainbow V 23.08.2014

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 365 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 5 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #222209
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Odotettu Dark End of the Rainbow on taas täällä! Kuten ennenkin, TuSeta ja Turun Baletti järjestävät ikimuistoisen illan, jossa juhlitaan meissä kaikissa olevaa kauneutta ja eroottisuutta, ilmenipä se sitten kuinka vinosti tai pervosti tahansa. Tule katsomaan ja kokeilemaan, etsimään ja löytämään.

  Kuumaa elokuun iltaa vietetään la 23.8. Kårenilla, jonka lavalle nousee tänä vuonna entistä enemmän esiintyjiä. Paikalla on dungeon-laitteita, joita voit itse kokeilla tai pyytää paikalla olevia avustajia tutustuttamaan sinut niihin. Tunnelma on myös entistä tiiviimpi, sillä tanssilattia löytyy nyt samasta tilasta kuin muutkin aktiviteetit.

  Bileisiin ei ole ehdotonta dresscodea, vaan paikalle voi saapua valitsemassaan asussa. Enemmän ja vähemmän kinky ja villi pukeutuminen on sallittua ja jopa toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Paikanpäällä voi vaihtaa mukavampaan asuun sitä varten tehdyssä pukeutumistilassa. Paikalla on myös valokuvaaja talon puolesta, jota voit pyytää ikuistamaan sinut ja pukusi.

  Ideoita asuun voit katsoa täältä: http://turunbaletti.net/fi/galleria/fetishclub
  Bile-etiketti: http://www.turunbaletti.net/fi/toiminta/etiketti

  Ovet aukeavat jo klo 21 ja ensimmäinen esiintyjä astuu lavalle klo 22. Tule siis hyvissä ajoin paikalle, jotta ehdit päästä sisälle, vaihtaa asun ja saada juoman käteesi ennen ensimmäistä ohjelmanumeroa. Emme ikävä kyllä voi myydä lippuja etukäteen, mutta pyrimme varmistamaan lipunmyynnin sujuvuuden ja nopeuden. Lipunmyynnissä ja baaritiskillä voit maksaa kortilla.

  Varaathan mukaan myös käteistä, sillä bileissä on paikalla myös erilaisia asuste- ja välinemyyjiä. Lipunmyynti ja juomien osto onnistuu kortillakin. Tapahtuma on kielletty alle 18-vuotiailta.

  La 23.08.2014
  klo 21-02
  Kåren
  Hämeenkatu 22, Turku
  Liput: 12€ / 10€ (kinky-yhdistysten & setan jäsenet)
  K-18

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.