Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Turun Baletni Fetish Club 4.10.2008

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Turun Baletni Fetish Club 4.10.2008

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 452 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 9 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #201459
   avatar
  Nimetön

  Fetish club 4.10.2008, TURKU

  Syksyn ensimmäisellä Fetish clubilla pistetään jalalla koreasti! Kanssamme iltaa viettämässä ovat kenkäkauppa Joyboots sekä vieraileva dj. Kenkäfettareille on silmänruokaa tarjolla niin juhlijoiden jalkineissa kuin lavallakin. Joybootsin upeita kenkiä voi vain ihastella paikan päällä tai ostaa omaksi. Löytöjä voi tehdä myös omalla pikku kinky-kirppiksellämme.

  Illan aloittaa, ennen varsinaisia bileitä, Sexy-Susannen ohjaama bondage-work shop, joka on kaikille avoin mahdollisuus opetella sidonnan alkeita. Kello seitsemän paikalle voi saapua yksin tai parin kanssa. Bondage-work shopiin ilmoittaudutaan etukäteen, lisätietoa nettisivuillamme.

  Turkkusex-messuilla osastollamme vierailleet ovat erittäin tervetulleita tutustumaan perusteellisemmin Turun Baletin toimintaan sekä fetissien ja sado-masokismin jännittävään maailmaan. Tutut Balettilaiset ovat jälleen valmiina leikkimään kanssanne.

  Lavalla nähdään kenkänäytöksen lisäksi erilaisia fetissi- ja sm-esityksiä, sekä suunniteltuja että spontaaneja.

  Fetish Clubille on suuntaa antava pukeutumiskoodi, jota useimmat juhlijat noudattavat omaksi ja muiden iloksi. Mukaan kyllä pääsee vaikkei asu olisi mitenkään tavallisuudesta poikkeava. Bileisiin osallistuminen ei velvoita mihinkään (paitsi noudattamaan bile-etikettiä, johon voit tutustua nettisivuillamme), eikä ovella lyödä Pervo-leimaa otsaan. Luvassa on kiihkeä, virikkeellinen ja värikäs vaihtoehtoinen tapa viettää lauantai-iltaa!

  Tervetuloa siis kaikki ennakkoluulottomat ja kokeilunhaluiset, uudet ja vanhat juhlijat!

  Lisää infoa http://www.turunbaletti.net

  #201577
   avatar
  Nimetön

  Pitääpä tulla nyt ennen Smurffien Halloweeniä tsekkaamaan millaisia bileitä ne Turun peewot oikein järkkää 🙂

  rf

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.