Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Turun Baletin Fetish Club ja Workshop 20.10.2012

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Turun Baletin Fetish Club ja Workshop 20.10.2012

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 267 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #215491
   avatar
  Nimetön

  Minua pyydettiin välittämään tietoa tapahtumasta tännekin.

  Turun Baletin Fetish Club
  20.10.2012 klo 20-02
  Showtime, Käsityöläiskatu 10, Turku
  12/8€

  Mustaa, valkoista ja harmaan sävyjä

  Onko kiinnostuksesi sidontaan, piiskaukseen ja muuhun bdsm-touhuun juuri herännyt? Tekisi mieli kokeilla miltä sidottuna oleminen tuntuu tai tietää miten sidotaan? Houkuttaisi tuntea pientä piiskausta tai oppia millä välineillä tapahtuu mitäkin? Jos vastaus on kyllä, on Turun Baletin lokakuinen fetish club suunnattu juuri sinulle!

  Ilta alkaa workshopilla: Piiskaamisen ja bondagen perusteita aiheesta hiljan kiinnostuneille. Työpajassa käydään läpi perusasioita, jotka on hyvä huomioida piiskattaessa ja bondagessa. Tutustutaan erilaisiin välineisiin (piiskat, kahleet, köydet) ja perustekniikoihin. (Workshopista ja ilmoittautumisista lisää tietoa tämän tiedotteen lopussa sekä Baletin nettisivuilla ja forumilla.)

  Kello 20 alkaa varsinainen Fetish Club, jossa ei ole pukeutumiskoodia eli paikalle saa tulla haluamassaan asussa, vaikka ihan tavallisissa vaatteissa. Suuri osa juhlijoista on kuitenkin pukeutunut kinkysti: esim. nahkaan, pcv- tai kumivaatteisiin, korsetteihin ja korkeisiin korkoihin. Tällainen pukeutuminen edistää kinkybileiden tunnelmaa. Juhlat tarjoavat turvallisen ja arvostavan ympäristön poikkeukselliseen pukeutumiseen. Bile-etikettiin kuuluu ettei näkemästään puhuta bileiden ulkopuolella ja osallistujien yksityisyyttä kunnioitetaan.

  Pian juhlien alettua pääsevät bileneitsyet – ja muutkin – tutustumaan Turun Baletin dungeon-laitteisiin. Laite-esittelyssä nähdään ja kuullaan miten mitäkin laitetta käytetään turvallisesti ja mihin.

  Aulasta löytyy kinkykirppis, johon halukkaat voivat tuoda omia, hyväkuntoisia välineitään ja asujaan myytäväksi. Myyjät saavat rahansa pois ja ostajat voivat tehdä mitä herkullisimpia ja edullisimpia löytöjä!

  Ennen puolta yötä lavalla nähdään esitys, joka ruokkii mielikuvitusta siitä miten aivan tavallinen, rauhallinen koti-ilta voi saada yllättävän ja miellyttävän käänteen. Luvassa on siis kevyttä leikittelyä miehellä erinäisin keinoin.

  Paikalla on koko illan osaava Baletin henkilökunta, jolta voi kysyä neuvoa kinkyilyyn liittyvissä asioissa tai muuten vain jutustella. Henkilökunta valvoo myös juhlijoiden oikeutta henkilökohtaiseen koskemattomuuteen sekä pyydettäessä mahdollisesti osallistuu leikkimiseen. Lisää tietoa bileistä ja bile-etiketistä sekä info-luurin numero löytyy Turun Baletin omilta nettisivuilta.

  Tervetuloa tutustumaan bdsm:n ja Turun Baletin maailmaan!

  Turun Baletin workshop: Piiskaamisen ja bondagen perusteita aiheesta hiljan kiinnostuneille

  La 20.10.2012 klo 18-20, Showtime
  Pitäjät: Master Opie ja Mrs Whiterope

  Ilmoittautumiset sähköpostilla (mrs_whiterope(a)hotmail.com) viimeistään ke 17.10. Osallistumismaksu 5€ (sekä balettilaiset että muut) maksetaan workshopin yhteydessä. Max. 15 osallistujaa. Ensisijalla ovat kokemattomat ja asioihin vasta perehtymässä olevat osallistujat.

  Työpajassa käydään läpi perusasioita, jotka on hyvä huomioida piiskattaessa ja bondagessa. Tutustutaan erilaisiin välineisiin (piiskat, kahleet, köydet) ja perustekniikoihin, ja jokainen pääsee myös itse kokeilemaan. Erityisesti painotetaan turvallisuustekijöitä, yleisiä BDSM-pelisääntöjä ym.

  Lisätietoja: http://www.turunbaletti.net

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.