Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Turun Baletin 10-v bileet 21.5 !

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Turun Baletin 10-v bileet 21.5 !

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 356 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 6 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #211339
   avatar
  Nimetön

  Ens viikonloppuna olis bileet Turussa, laitan ny ilmotuksen vielä tännekkin kun ei oo kukaa vissii laittanu…

  http://turunbaletti.net/?p=etusivu

  Bileet alkaa klo 21 lippujen hinnat on 20€ paitsi yhdistysten jäsenet 15€
  Dresscode

  "Decadent Decade juhlistaa Turun Baletin kymmenenvuotista olemassaoloa!

  Turun BDSM-yhdistys eli tuttavallisemmin Turun Baletti viettää vuonna 2011 juhlavuotta. Vuosikymmen sitten joukko turkulaisia järjesti uraauurtavan kinkytapahtuman vanhan puuvillatehtaan tiloissa. Jo viime vuonna Turun Baletti teki paluun juurilleen Barker-teatteriin. Tänä vuonna palataan upeaan, vanhaan tehdasmiljööseen juhlimaan turkulaista dekadenssin vuosikymmentä.

  Kiitokseksi Turun Baletin eteen tehdystä työstä perustajajäseniä on kutsuttu juhlaan näkemään, että heidän istuttamansa siemen kasvaa ja kantaa hedelmää. Baletin nykyiset aktiivijäsenet luovat vanhoille ja uusille vieraille, sekä tietysti itselleen, upeat puitteet rappiolliseen syntymäpäiväjuhlaan.

  Paikan henkeä kunnioittaen on ohjelmistossa esittävää taidetta: Electra taituroi ilmassa esityksessään Sweet Dreams, joka tarjoaa herkkää aistillisuutta ja palavaa intohimoa. Kauniit tanssikoreografiat vaihtuvat vaivattomasti henkeäsalpaaviin pudotuksiin. Dynaaminen ja visuaalisesti näyttävä esitys lumoaa katsojan.

  Intohimon liekit palavat myös Suomen tulitasselikuningatar Bettie Blackheartin ja kovaa koneistoa lavalle tuovan burleskikuningas Frank Doggensteinin esityksissä.

  Turun Baletin historia saadaan elämään lavalla poikkeuksellisella tavalla, joka yllättää sekä yleisön että esiintyjät, sillä balettilaiset osaavat nauraa myös itselleen.

  Iltaan jätetään tietysti tilaa myös yllätyksille.

  Myös muita herkkuja tarjoillaan juhlaväelle alati uudistumiskykyisessä Barker-teatterin tilassa, joka on sekin puettu juhla-asuun. Juhlan luonnetta arvostava pukeutuminen on myös vierailta suotavaa ja tämä käy parhaiten dekadenssin, turmiollisen, paheellisen, löyhän moraalin, nautinnon ja huikentelevaisuuden hengessä – toki omien mieltymysten mukaan.

  Turun Baletti toivottaa kaikki monimuotoisen seksuaalisuuden parissa turmeltuneet tai sieltä itsensä löytäneet yksilöt viettämään poikkeuksellisen yhdistyksen poikkeuksellisen hienoa kymmenvuotisjuhlaa!
  Barker-teatteri

  http://www.fonecta.fi/karttahaku/Virusm … 2C%20Turku

  Paikan virallinen osoite on Virusmäentie 65, mutta tämä kuvaa paremmin tarkan kääntymiskohdan Virusmäentieltä. Kiinteistön nimi on Alfa-center, tämmöistä kylttiä kannattaa pitää silmällä. Barkerille on hieman pienemmät opasteet, mutta hoidamme asian niin ettei kukaan pääse eksymään.

  Barker-teatteri toimii vanhassa teollisuusrakennuksessa ollen tilava ja charmikkaasti karu paikka. Nyt emme siis ole missään tavanomaisissa ravintolatiloissa vaan ihan keskenämme tunnelmaan taatusti sopivassa ympäristössä. Mainittakoon, että kyseisessä tanssiteatterissa järjestetyt yhdistyksen kaikkien aikojen ensimmäiset kinkybileet (2001) johtivat nimen Turun Baletti syntyyn. Paikalla oli tuolloin n. 180 tyytyväistä juhlijaa, mikä ylitti kaikki odotuksemme.
  Joitain huomioitavia asioita

  Kannattaa varata käteistä mukaan, ihan lähellä ei ole edes pankkiautomaattia. Paikassa ei voi maksaa korteilla.
  Tarjolla on siistiä pukeutumistilaa sitä tarvitseville.
  Narikka sisältyy sisäänpääsyn hintaan.
  Ulos tupakkapaikalle joutuu kävelemään rappuja kerroksen alaspäin.
  Kaikki Baletin dungeonlaitteet ovat käytössä: häpeäpuu, slingi, krossi, riiputin, pukki ja häkki. Samoin darkroom, joka on valvottu (ylimääräisten kärkkyjien poissapitämiseksi).
  Teatterin aulatilassa toimii virvoitusjuomien myynti B-oikeuksin. Suuressa pääasiallisessa juhlatilassa on omien alkoholijuomien nauttiminen sallittua, mutta ei em. anniskelualueella. Samoin aulatilassa ostettujen juomien vienti isolle puolelle ei ole sallittua. Tämä on suomalaista alkoholipolitiikkaa.
  Paikalle pääsee keskustasta busseilla 14 ja 15 (Kauppatori – Saramäki), vuoroja on harvakseltaan ja viimeinen lähtee Kauppatorilta 22.50 (bussit.turku.fi).
  Linja 1 (Kauppatori – Lentoasema) kulkee tiheämmin ja pitempään kartassa näkyvää Raunistulan Puistotietä, kävelymatkaa jää puolisen kilometriä.
  Taksi kaupungilta maksaa lähtöpaikasta riippuen n. 11 – 13e.
  Maksutonta pysäköintitilaa löytyy runsaasti juhlatilan välittömässä läheisyydessä."

  Eli DC-bileet olis lauantaina tiedossa, toivottavasti näkyy foorumilaisia paikalla 🙂 Ite oon ainaki menossa ja tässä ois uudet asutki tulossa bileisiin 😛

  #211372
   avatar
  Nimetön

  Nähdään siellä!

  MiaQuu

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.